Máte skúsenosť s internetovým obchodom Kociarikovo.sk?
Dobrý deň milé mamičky,
Máte skúsenosť s internetovým obchodom kociarikovo.sk??
https://www.kociarkovo.sk/
Presne vyhodilo mi to na Facebooku...aj som si myslela keď som videla stránku, že to bude nejaký podvod ale pre pokoj v duši som sa chcela opýtať 😃 ďakujem vám za odpovede
@mirka256652 naozaj divne , nick zaregistrovaný dnes a hneď reakcia na túto tému
Takže nedá mi to lebo taketo očiernovanie by malo byť trestné nakolko iba tárate .. účet som si presne vytvorila lebo čo som videla až mi prišlo zle nakolko dá sa povedať poznám pána aj pani čo sa tým zaoberajú takže k veci písali ste že nemajú kontakt nič však ? Zrazu majú ? Zrazu ste našli ?
Podvod ? Platili ste im dopredu peniaze ? Dopredu som nič neplatila ale kuriérovi ... bol balík prázdny alebo pýtali kreditné údaje ? Nie
Dala som si námahu a pozrela facebook komenty, zákazníkov to akože všetkých uplatili alebo ? :D
Keď je to podvod prečo ich neudáte ? :D lebo ste si ani nič neobjednali ak áno tak pridajte čo Vám prišlo , meno, priezvisko, celé písanie s nimi aj doklad o zaplatení .... takto tárať zbytočne že je človeku zle zbytočne klamete ludí a odrádzate ani neviete prečo a kočiariky mi teda asi spadli z neba však
Dobrý deň, ak dovolíte, zapojili by sme sa do diskusie.
Mirka256652 ďakujeme za upozornenie na túto tému.
V prvom rade nás mrzí, že vzbudzujeme ako stránka nedôveru. Keďže sme na trhu len pár mesiacov, snažíme sa ju vylepšovať.
Obchodné meno aj kontakty máme uvedené v obchodných podmienkach, ako aj pri vytváraní objednávky, keby zákazníci potrebovali s niečím pomôcť. Určite by sme si nedovolili predávať bez týchto dôležitých informácií.
Naše recenzie nájdete na FB stránke kočiarkovo ako komentáre pod rôznymi fotkami, na stránke ešte stále pracujeme tak, aby sme mali recenzie aj tam.
Našim zákazníkom sa snažíme vyjsť maximálne v ústrety, aby bola spokojnosť hlavne na ich strane, preto nás zarazili tieto komentáre od ľudí, ktorý u nás ešte nenakúpili.
Peniaze dopredu nepýtame, je možnosť platby aj na dobierku kuriérovi, čiže nikoho neokrádame.
Taký tovar, aký si zákazník objedná aj dodáme. V prípade, že zákazník nie je s tovarom spokojný, alebo si kúpu rozmyslel, peniaze vraciame.
Ak by ste mali nejaké otázky ohľadne tovaru, dodania alebo akékoľvek iné otázky, neváhajte nás teda kontaktovať, radi odpovieme na všetky Vaše otázky.
Prajeme pekný deň.
@kociarkovo mozem sa spytat, ci vaše kočiky splňaju normy, ktore su povinne
@kociarkovo mate certifikát o nezavadnosti
@myska24 dobrý nieje to podvod máme s tamade kočiar hnedý krásny. A k tomu nám dáky aj darček kuriér dovezie až domov.

@myska24 ako si ho našla? cez reklamu na sociálnych sietiach?
vyzerá to na podvodný eshop