icon

Máte skúsenosti s nábytkom od banab.sk?

15. jan 2025

Dobrý deň, prosím Vás, máte niekto skúsenosti so stránkou banab.sk, ktorá predáva nábytok? Podľa všetkého je to nový eshop, nenašla som takmer vôbec žiadne recenzie.
Chcela by som nábytok do detskej izby, ideál nič drahé. Príp. inú stránku, ktorá predáva skrine, komody.. mimo veľkých známych predajní. Podmienka: farba béžová, kašmír.
Ďakujem za rady

Strana
z2
smomik1
25. apr 2025
@nikachru

@nikachru dobry den prosim vas ako ste po par mesiacoch spokojna so skrinami? Nestiepi sa drevotrieska ?🙂

soulmate9
25. apr 2025

Prikladám foto skrine v dcérinej izbe. Ľavé dvierka ešte musíme doštelovať

nikachru
28. apr 2025
@smomik1

@nikachru dobry den prosim vas ako ste po par mesiacoch spokojna so skrinami? Nestiepi sa drevotrieska ?🙂

@smomik1
Všetko ok, ešte som doobjednala aj skrinky do obývačky aj pod TV, takisto všetko prebehlo bez problému

katka159
28. jún 2025
@nikachru

@nikachru Ahoj prosim presne tuto skriňu chcem objednať ako si spokojna?
Dajú sa úchytky vymeniť za iné? a prosim ta krajná skrina myslíš že udrží aj bez polic?

nikachru
28. jún 2025
@katka159

@nikachru Ahoj prosim presne tuto skriňu chcem objednať ako si spokojna?
Dajú sa úchytky vymeniť za iné? a prosim ta krajná skrina myslíš že udrží aj bez polic?

@katka159 som veľmi spokojná stále, úchytky nemajú prevrtane úplne diery, len tak z vnútra sú naznačené,takže určite akékoľvek môžeš dať. Bočná skriňa s policami,to bol len taký regál, mne to ale privrtal ten pán ,čo mi ju montoval , normálne ju ku skrini pripevnil, ona bola len tak na voľno. Tej otázke s policami nerozumiem.

katka159
30. jún 2025
@nikachru

@nikachru tak to je uplne super prosim ťa vie vieš mi napísať rozmere tych jednotlivých skriniek lebo na nete nie je. Chcem tiež tuto a k tomu policovu a tiež tu policovu k nej prisrubujem a nie je ta skriňa labylná prosim? nemusí byť pripevnená o stenu?

katka159
19. júl 2025
@ladislavpoczos

@smomik1 iba stredová s policami je osobitne, ale to si viete skombinovať ako len chcete

@ladislavpoczos dobrý deň prosim odfotite mi šuplíky potrebujem vidieť aký tam máte posuv ďakujem

tommmmmmy
15. okt 2025

Mal som osobny odber vsetko ok,iba kvalita neni az taka! Ale za 57 eur kazdy nech sa rozhodne.
Recenzie na stranke mažú .

honey666
19. okt 2025
@tommmmmmy

Mal som osobny odber vsetko ok,iba kvalita neni az taka! Ale za 57 eur kazdy nech sa rozhodne.
Recenzie na stranke mažú .

@tommmmmmy dobry den prosim vas aj my sme ju dnes skladali, no mali sme mensi problem, isli sme podla navodu a bolo tam nieco opacne uplne, ale nakoniec sme postavili, len este dvierka , tie panty sa strašne zle montuju a potom nastavuju.. dalej co ste dokupili na zavesenie na stenu?? Dakujem

tommmmmmy
19. okt 2025
@honey666

@tommmmmmy dobry den prosim vas aj my sme ju dnes skladali, no mali sme mensi problem, isli sme podla navodu a bolo tam nieco opacne uplne, ale nakoniec sme postavili, len este dvierka , tie panty sa strašne zle montuju a potom nastavuju.. dalej co ste dokupili na zavesenie na stenu?? Dakujem

@honey666 dokupovať netrebalo nič okrem hmoždínok,a skrutkov. Ano dvierka trvaly dosť času kym sa pekne nastavyli.

honey666
19. okt 2025
@tommmmmmy

@honey666 dokupovať netrebalo nič okrem hmoždínok,a skrutkov. Ano dvierka trvaly dosť času kym sa pekne nastavyli.

@tommmmmmy a na zástrčky ste vyrezavali do tej tenkej dosky vyrezy?

tommmmmmy
22. okt 2025
@honey666

@tommmmmmy a na zástrčky ste vyrezavali do tej tenkej dosky vyrezy?

@honey666 áno presne tak.

Strana
z2