Máte skúsenosti s nábytkom od banab.sk?
Dobrý deň, prosím Vás, máte niekto skúsenosti so stránkou banab.sk, ktorá predáva nábytok? Podľa všetkého je to nový eshop, nenašla som takmer vôbec žiadne recenzie.
Chcela by som nábytok do detskej izby, ideál nič drahé. Príp. inú stránku, ktorá predáva skrine, komody.. mimo veľkých známych predajní. Podmienka: farba béžová, kašmír.
Ďakujem za rady
Vlastníkom firmy Banab s.r.o. je Mykyta Shabalin z Ukrajiny https://finstat.sk/56242026, firma dlží sociálnej poisťovni.
@maranco ďakujem, až takto dopodrobna som to neštudovala 😱
Ak by si riskla kúpu, tak plať kartou pri dodaní, alebo v hotovosti.
Asi by som neriskovala nič, čo nie je známe a ani sa nedá dohľadať. Neviem, nevyzerá to vôbec dôveryhodne. 😵
Banab.sk ma zaujal nízkou cenou ktorá konkuruje na trhu . Jedna sa o ukrajinskú firmu tak som si od nich objednala 15.1 skriňu "Skriňa na oblečenie Doros Promo Kašmír 3+3 dvere 270x48x204" (potom pošlem fotku na porovnanie aby ste si vedeli pozrieť ) a v piatok mi volali že ju majú skladom že mi ju môžu aj cez víkend doniesť tak som povedala že áno . Volali mi v sobotu že mi ju doručia v nedeľu okolo 17:00 tak som šla na nový byt čakala som do 19:00 a nič , nemohla som sa dovolať ani prepravcovi . O 22:30 mi volal že je na mieste tak sme išli znova na nový byt a ospravedlňoval sa prepravca za meškanie lebo sa mu dodávka pokazila ale bol ochotný po nás prísť a aj nás naspäť odviesť. Skriňu som ešte nevidela keďže bolo neskoro a dali sme to iba do pivnice ale keď ju rozbalíme tak vám napíšem či som spokojná a či to je to čo som si objednala, pošlem tu aj foto. .Dala som si ale iba platbu pri doručení pre istotu . Keďže to je nová firma bez recenzii , takže ak budete objednávať tak si nedávajte asi platbu hneď ale až pri doručení , lebo ak by bola poškodená krabica myslím si že by ste sa s nimi naťahovali a ešte aj tým že vám nerozumejú. Ale inakšie takto komunikácia ohľadne skoršieho dodania o dva týždne beriem ako plus. to že sa pokazila dodávka za to nemôže ani kuriér.
@kristina2728 ďakujem krásne, presne aj mňa zaujala konkrétne táto skriňa, len v menšom prevedení. Lebo na iných stránkach naozaj 2x viac, budem rada, keď sa ozvete. 🙂
v priebehu týždňa vám sem napíšem pocity a pošlem aj fotku skrine .
Tak včera sme postavali jednu skriňu , musím povedať že za tie peniaze je to dobrá kúpa , pekná farba a aj povrch dosiek a tak isto aj pevnosť dosiek, jedine čo som bola prekvapená je to že keď to mala byť šírka 2700mm ale pri tom to bolo rozdelené na 2X 1350mm. Určite rátajte s tým že jedna ta 1350mm skriňa vám zaberie dvom minimálne 2 hod ju postaviť , najväčšia babračka je s nastavovaním dvierok a pántov aby sedeli ako majú . Ale takto aj napriek meškaniu a dovozu až po 22 hodine kvôli poruche dodávky , môžem povedať že som spokojná . Či už tým že mi ju doviezli o 2 týždne skôr alebo skriňou samotnou.
a ešte ak môžem poradiť určite si tam dorobte ešte jednu tyč na oblečenie , lebo potom tam budete ma zbytočne nevyužitý priestor ktorý sa dá ešte využiť.
Plus ešte také malé odporúčanie , ak chcete iba skriňu a plánujete v nej mať aj spodné prádlo tak vám odporúčam z Ikei - stuk skatula s priehradkami biela 20x34x10cm akurát sa vôjdu dve to jednej poličky
@kristina2728 super, ďakujem vám veľmi pekne 🙂 naozaj vyzerá dobre tá skriňa, aj keď teda aj mňa by prekvapilo, že to by boli akože dve skrine namiesto jednej veľkej. Ale teda viem, že možem bez problémov objednávať 🙂 ja by som to chcela do detskej izby, takže určite zakúpim aj tie škatule! Naozaj ďakujem pekne, že si si našla čas na toto 🙂
za málo , to bola maličkosť a viem že aj ja by som bola rada kebyže som bola na tvojom mieste . Len si nezabudni dať tu platbu až pri preberaní aby si videla v akom je stave
Dobrý deň, ja za seba hodnotím 10/10, aj nábytok, aj dopravu, aj cenu, ani montáž nebola náročná. Objednávala som šatníkovu skriňu a komodu pod tv.
Nič nechýbalo, hustota materiálu v pomere ceny super .
@kristina2728 prosím vás skladala sa vám skriňa bez problémov?Kupili sme 135cm takú ako na vašich fotkách a nedá sa nám nijako zložiť akoby bola zrkadlovo celá.Ďakujem za postreh
Aká je pevnosť týchto skríň? Nekyvu sa atď? Lebo to je moja nočná mora a tiež ich akurát pozerám....
Sú tam aj viaceré otvory na police ? Dajú sa výšky meniť alebo doplniť?
@simca06022011 nekyve sa,je to ťažký materiál, nemáme ju ani ukotvenu o stenu. Pekne drží na mieste . Dierky na police su predvrtane, nie je tam viac možností uloženia políc. Sú v rovnakých rozostupoch
Momentálne majú ešte nejakú dodatočnú zľavu 30% na všetok nábytok pri odbere BA.
Ahojte, koľko vám trvalo kým vám prišiel tovar ? Ja už čakám 7 dní a stále nič..pisala som im správu, odpísali ze rátajú cca 10 dní ...neviem , ale toto sa mi nezdá ako rýchle doručenie 😒
tak skrina je už doma. Akurát ju doniesli. Vcera (v sobotu) volali, či mi vyhovuje nedeľa.
Ked poskladam určite pridam aj foto a dojmy 🙂
Pan šofér fajn, síce Ukrajinec, veľmi málo som mu rozumela, musel mi prísť ocino na pomoc (kedze vie rusky ), pri komunikacii a navigovanii ho .. 😅 l
Aj ja, zakladateľ témy 😁, mám skriňu už doma, avšak zatiaľ neposkladanú, ale hodím sem potom info 🙂
Akurát, s dopravou celkom kovbojka - volali, že kuriér príde medzi 13-14, všetko som tak zariadila, nakoniec mi volala suseda, že ma u nej zháňa nejaký poliak, vraj mne sa dovolať nemohol. Kurier všetko vyložil, po slovensky nevedel absolútne nič, aj sumu mi ukázal na mobile, ale to nevadí. Nakoniec na druhý deň musel prísť opäť, keďže jednu krabicu zabudol vyložiť 🙂 snád nebude už nič chýbať
Dá sa s nimi komunikovať. Čakal som cca mesiac na tovar. Kuriér ťažko hovoril slovensky, ukrajinec bol, ale bol ochotný pomôcť vyložiť krabice. 12kusov, dalo sa platiť aj kartou u kuriéra.
Popis skladania dosť jednoduchý, ale kto ka skúsenosť s nábytkom tak si poradí. Pomer cena kvalita v pohode.
@ladislavpoczos dobry den prosim vas ako su rozdelene skrine ? Asi to neni cele v celku?viete mi to nejak znazornit ?🙂ď.
@ladislavpoczos dobry den prosim vas ako su rozdelene skrine ? Asi to neni cele v celku?viete mi to nejak znazornit ?🙂ď.
@smomik1 iba stredová s policami je osobitne, ale to si viete skombinovať ako len chcete
@smomik1 iba stredová s policami je osobitne, ale to si viete skombinovať ako len chcete
@ladislavpoczos aha oki ďakujem za foto : a je tam.nieco co vie ty akrine spojit spolu? Alebo su.pro sebe len postavene teda ?🙂
@ladislavpoczos aha oki ďakujem za foto : a je tam.nieco co vie ty akrine spojit spolu? Alebo su.pro sebe len postavene teda ?🙂
@smomik1 len postavené vedľa seba, ale nožičky sú dobre nastaviteľné, (krivú mam podlahu, a sedia pri sebe)
@smomik1 len postavené vedľa seba, ale nožičky sú dobre nastaviteľné, (krivú mam podlahu, a sedia pri sebe)
@ladislavpoczos ďakujem pekne 🙂 tiez mame krivu podlahu :/ skrine chcem do detskej tak pretk sa pytam 🙂

Doména vznikla minulý rok v máji, má nemeckého vlastníka https://www.whois.com/whois/banab.sk ktorý poskytuje služby utajenia skutočného vlastníka domény.