Máte skúsenosti s objednávkami z Amazon.de?
Dobré ránko. Objednávate odtiaľ prosím? Prelúskala som celý internet a len tam som našla strieborné náušnice vo vzore a so zapínaním ako potrebujem. Cena priaznivá, poštovné tiež, dokonca dodanie už budúci týždeň. Len sa bojím kvality, a či to príde. A ešte ma zaujíma ako zaplatiť. Ak sa zákazník registruje, má zľavu, naozaj? Máte prosím skúsenosti?
Radšej by som nakúpila lokálne, ale nie je ponuka.
Ďakujem.
@laraba ahoj😊 ja cez nemecky nakupujemy😊
@biglovemom ďakujem 🍀.
@janocka ahoj. Mňa by zaujímalo, ako je to vôbec s objednávaním z Ameriky. Vždy sa to musí preclit? Teraz totiž preclenie robia dorucovacie firmy a pýtajú dosť vysoké poplatky - nezaujíma ich hodnota tovaru. Plus ako je to s DPH.
Riešila som minulý týždeň nákup z Číny - objednávka bola za 141eur, dolozila som všetky potrebné doklady, plus doklad o zaplatení dane, aj tak som ju musela zaplatiť ešte raz, plus 36eur pre UPS za vybavenie. Clo mi neuctovali, že až od 150eur.
Tak by ma zaujímalo, ako to funguje z Ameriky. Dievčatám som chcela objednať Tamagotchi - cena cca 110 dokopy.
Ďakujem za odpoveď
Pekný deň prajem
Lucia
@laraba zaciatkom roka som objednavala 2 knihy a okrem postovneho som neplatila nic. Nakup bol za cca 50 USD. Neviem ci kvoli tomu, ze to boli knihy som nic neplatila alebo preco.
Ak sa chces vyhnut clu a dph, da sa to zariadit tak, ze to posles na adresu do nejakeho skladu prepracnej firmy a ta, ked sa nazbiera dostatocne mnozstvo tovaru, to nalozi do kontajnera a posle lodou do PL a odtial to pride na SK. Jedna znama to takto roky riesila. Oplati sa to, ked mas vacsie mnozstvo tovaru. Kvoli 2 tamagoci sa to neoplati

@biglovemom ahoj, nevieš mi poradiť, ako je to s nákupom s Amazon.com? Máš skúsenosť? Ďakujem. Lucia