icon

Máte skúsenosti s objednávkami z Amazon.de?

18. nov 2023

Dobré ránko. Objednávate odtiaľ prosím? Prelúskala som celý internet a len tam som našla strieborné náušnice vo vzore a so zapínaním ako potrebujem. Cena priaznivá, poštovné tiež, dokonca dodanie už budúci týždeň. Len sa bojím kvality, a či to príde. A ešte ma zaujíma ako zaplatiť. Ak sa zákazník registruje, má zľavu, naozaj? Máte prosím skúsenosti?
Radšej by som nakúpila lokálne, ale nie je ponuka.
Ďakujem.

Strana
z2
laraba
7. dec 2023

@biglovemom ahoj, nevieš mi poradiť, ako je to s nákupom s Amazon.com? Máš skúsenosť? Ďakujem. Lucia

biglovemom
7. dec 2023

@laraba ahoj😊 ja cez nemecky nakupujemy😊

janocka
8. dec 2023

@laraba s cim potrebujes poradit? Kupujem obcas aj cez americky

laraba
8. dec 2023

@biglovemom ďakujem 🍀.

laraba
8. dec 2023

@janocka ahoj. Mňa by zaujímalo, ako je to vôbec s objednávaním z Ameriky. Vždy sa to musí preclit? Teraz totiž preclenie robia dorucovacie firmy a pýtajú dosť vysoké poplatky - nezaujíma ich hodnota tovaru. Plus ako je to s DPH.
Riešila som minulý týždeň nákup z Číny - objednávka bola za 141eur, dolozila som všetky potrebné doklady, plus doklad o zaplatení dane, aj tak som ju musela zaplatiť ešte raz, plus 36eur pre UPS za vybavenie. Clo mi neuctovali, že až od 150eur.
Tak by ma zaujímalo, ako to funguje z Ameriky. Dievčatám som chcela objednať Tamagotchi - cena cca 110 dokopy.
Ďakujem za odpoveď
Pekný deň prajem
Lucia

janocka
8. dec 2023

@laraba zaciatkom roka som objednavala 2 knihy a okrem postovneho som neplatila nic. Nakup bol za cca 50 USD. Neviem ci kvoli tomu, ze to boli knihy som nic neplatila alebo preco.
Ak sa chces vyhnut clu a dph, da sa to zariadit tak, ze to posles na adresu do nejakeho skladu prepracnej firmy a ta, ked sa nazbiera dostatocne mnozstvo tovaru, to nalozi do kontajnera a posle lodou do PL a odtial to pride na SK. Jedna znama to takto roky riesila. Oplati sa to, ked mas vacsie mnozstvo tovaru. Kvoli 2 tamagoci sa to neoplati

Strana
z2