icon

Máte skúsenosti s predajcami áut Autorro?

4. feb 2024

Ahoj Baby.. chystame sa osloviť predajcov áut autorro.. na google sú super recenzie ale chcem sa opýtať aj tu či nemá niekto s nimi skúsenost.. ďakujem

mianpa
14. feb 2024

ahoj, zistila si niečo? nás teda konkrétne oslovili ony tak by tiež potešili recenzie 😁

slivka89
23. feb 2024

@mianpa ahoj, prosím ťa, ako to dopadlo? Aj mňa oslovili.

mianpa
23. feb 2024

@slivka89 zatial nijako, auto je už 10dní u nich v ponuke. Žiadne zmluvy ani nič sme nepodpisovali,jediná podmienka čo majú i na stránke, že si ho nemožeš sama inzertovať

slivka89
23. feb 2024

@mianpa ďakujem pekne

dannkaaa1
12. mar 2024

@mianpa dobrý den ako ste zatial natom stym autom? Na kolko tiez rozmyslame cez nich predat. Dakujem

mianpa
12. mar 2024

@dannkaaa1 Dobrý deň, v sobotu sme predali. Mali ho v ponuke 24dní. Ale teda musím povedať že sme dali nižšiu cenu o niečo než mali podobné autá v ponuke keďže malme nové objednané a nechceli sme nič nechávať na náhodu . My sami sme ho rok predávali 😄.

dannkaaa1
12. mar 2024

@mianpa dakujem pekne za odpoveď a super to som rada...my uz mame nove tiez kúpene ale tiez od septembra sa nam nedarí toto predať. Len kym ste ho este mali doma ste ho mohli na dalej vyuzivať?

slivka89
12. mar 2024

@dannkaaa1 aj my cez nich predavame, ano mozes vyuzit dalej. Ked bude nejaky zaujemca dohodnu sa s tebou na obhliadke.

dannkaaa1
12. mar 2024

@slivka89 dakujem pekne a vam asi ako dlho predavajú auto?

mianpa
12. mar 2024

@dannkaaa1 Ano používali sme ho. To je na tom super že nemusela stáť niekde v bazare na komis

dannkaaa1
12. mar 2024

@mianpa ďakujem velmi pekne za odpoved 🙂

dominika74
13. mar 2024

Baby ahojte, aj nás oslovili, máme mať stretnutie. Koľko si berú províziu za predaj? 🙂

mianpa
13. mar 2024

@dominika74 u nás to bolo 1000€

slivka89
13. mar 2024

@dominika74 1000eur

b890
9. jan 2025

Mohli by ste mi poradit, ci vie spolocnost predat auto, ktore je cez homecredit.

adriana19771977
9. jún 2025

Vie mi niekto poradit ak by mepredali auto co sa bude diat dakujem

mianpa
9. jún 2025
@adriana19771977

Vie mi niekto poradit ak by mepredali auto co sa bude diat dakujem

@adriana19771977 ja si myslím že ho budú inzertovať pokial budete chcieť. To nie je spoplatnené . Ale pokial máte nastavenú cenu reálnu , verím že predajú

kikadzi
10. sep 2025

@anonym_autor ahojte neriešili ste cez nich aj pôžičku aké sú podmienky a podobne? Ďakujem

dorry1234
3. nov 2025

@anonym_autor je to blbost ,pytaju si min provizi 1300 o tolko můžeš ponížit cenu tvoji auta a inzerovat na tych istych portaloch.Zmluvu ti daju podpisať a ked ju chceš obratom zrušit (do 14 dni) tak si pytaju aj tak za marketing. 600€ choree nič nieje zadarmo.Je to realitka ako ostatne ževraj obchod bez starosti o autach nevedia nić tak ako každy realitak .Len ide o to že niekto nema čas na inzertovanie čo predava tak takyto sprostredkovatelia sa nato vrhnu.Všetko je to o peniazoch,len akurat że každy si to môže zrealizovať sam a ušetri.Je jedno či predavate auto ,alebo nehnutelnosť .je to len premyslene aby niektory na tom zarobil🙂 Nič proti realitakom ,ale je rozdiel ked niekto ma proviziu prehnanu a niekto si to vie spočita kolko ušetri.🙂