Máte skúsenosti s predajcami áut Autorro?
Ahoj Baby.. chystame sa osloviť predajcov áut autorro.. na google sú super recenzie ale chcem sa opýtať aj tu či nemá niekto s nimi skúsenost.. ďakujem
Baby ahojte, aj nás oslovili, máme mať stretnutie. Koľko si berú províziu za predaj? 🙂
@dominika74 u nás to bolo 1000€
@dominika74 1000eur
Mohli by ste mi poradit, ci vie spolocnost predat auto, ktore je cez homecredit.
Vie mi niekto poradit ak by mepredali auto co sa bude diat dakujem
Vie mi niekto poradit ak by mepredali auto co sa bude diat dakujem
@adriana19771977 ja si myslím že ho budú inzertovať pokial budete chcieť. To nie je spoplatnené . Ale pokial máte nastavenú cenu reálnu , verím že predajú
@anonym_autor ahojte neriešili ste cez nich aj pôžičku aké sú podmienky a podobne? Ďakujem
@anonym_autor je to blbost ,pytaju si min provizi 1300 o tolko můžeš ponížit cenu tvoji auta a inzerovat na tych istych portaloch.Zmluvu ti daju podpisať a ked ju chceš obratom zrušit (do 14 dni) tak si pytaju aj tak za marketing. 600€ choree nič nieje zadarmo.Je to realitka ako ostatne ževraj obchod bez starosti o autach nevedia nić tak ako každy realitak .Len ide o to že niekto nema čas na inzertovanie čo predava tak takyto sprostredkovatelia sa nato vrhnu.Všetko je to o peniazoch,len akurat że každy si to môže zrealizovať sam a ušetri.Je jedno či predavate auto ,alebo nehnutelnosť .je to len premyslene aby niektory na tom zarobil🙂 Nič proti realitakom ,ale je rozdiel ked niekto ma proviziu prehnanu a niekto si to vie spočita kolko ušetri.🙂

ahoj, zistila si niečo? nás teda konkrétne oslovili ony tak by tiež potešili recenzie 😁