Megaknihy - skúsenosti

21. feb 2023

Dobrý deň, má niekto skúsenosti so stránkou megaknihy? Už som odtiaľ pár krát objednávala vždy na dobierku a tovar mi bol vždy doručený. No tentokrát som objednávku zaplatila vopred, na maily kedy mi objednávku odošlú mi vôbec nereagujú.

lsimo
21. feb 2023

Objednávala som z tade a už veľakrát, zakaždým som platila vopred a všetko mi prišlo. Neprišiel ti dátum doručenia? Koľko je to už od objednania?

janetinka27
21. feb 2023

objednavala som tam asi pred 2 tyzdnami a platila som vopred, vsetko ok, zasielka prisla velmi rychlo

babovka2321
21. feb 2023

Vzdy platim vopred a nemala som ani raz s tymto obchodom problem. Mozno maju trochu dlhsie dodanie, nez ine obchody.

autor
21. feb 2023

@lsimo dátum doručenia mi neprišiel, na stránke mali písané že tovar majú ihneď k odoslaniu objednával som minulý týždeň 15teho.. a na Facebooku som našla veľa zlých recenzií. Ale ešte počkám možno to teda v priebehu týždňa odošlú 🙂

vevulik18
21. feb 2023

Skúste zavolať, mne tiež na maily ziadna reakcia, tak som volala a super prístup , čo sa týka telefonickej komunikácie 🙂

jaskolka
21. feb 2023

Objednavam od nich často, Megaknihy majú niekedy aj dlhší čas dodania, a skutočne neposielaj nijake upozornenie, proste mi príde len potvrdenie, že prijali objednávku a potom až mail, že mi ju odoslali.

lenkine
21. feb 2023

Zvyknem platiť vopred. Je pravda, že im to trvá dlhšie, posielajú z českého skladu. Knižky zatiaľ vždy prišli.

sofiia87
21. feb 2023

mne naposledy nedorucili tovar, ktory bol vedeny skladom a az po mojej urgencii vlastne napisali, ze ho nemaju. Na maily odpovedali promptne

lukbe
21. feb 2023

Aj mne v podstate vždy knihy prišli, raz som dlhšie čakala a keď neposielali, videla som, že zrazu knihu nemajú. Napísala som, prečo uvádzajú, že ju majú, keď ju napokon nemajú. Bez problémov mi peniaze vrátili. Treba napísať alebo zavolať.

martinellacka
21. feb 2023

Mne zakazdym prislo vsetko, nemala som ziadny problem. Az pred Vianocami. Objednala som knizku pre sestru, bolo to nejako zaciatkom decembra, ale do Vianoc prist samozrejme nestihla. Taka som bola nastvana, oni nereagovali a ked sa im uracilo mi nakoniec odpisat, tak mi tvrdili, ze na stranke bolo uvedene, ze kniha nie je skladom. NEBOLO. Ale toto sa mi stalo fakt ze iba raz, inak doteraz uplne v pohode.

andrea78
21. feb 2023

@autor objednavam odtial vzdy, ked potrebujem kupit knihy, mam teda odtial uz vela objednavok. Vzdy platim vopred, nikdy nebol absolutne ziaden problem. Raz za cas sa stane, ze dodanie im dlho trva, no prislo mi vzdy vsetko.

kittykat22
21. feb 2023

nestihaju v poslednej dobe. Dlhsie trva kym pride balicek. Ale vzdy pride

jeanne14
21. feb 2023

Objednávam vždy v poriadku. Akurát pred 2 týždňami sa mi stalo, že zásielke síce vytvorili podacie číslo ale reálne balík podaný nebol.
Písala som mail, na druhý deň ju odoslali. Zrejme hm nastali nejaké zmätky.

jesenzima
21. feb 2023

Platím vždy vopred, tovar vždy prisiel. Odosielaju po pripísaní peňazí na ich účet...

aeruginosa
21. feb 2023

Ja mam skusenost, ze ked platim vopred, tak si s objednavkou zvyknu dat nacas, ale ked si dam poslat na dobierku, tak je to vybavene promptnejsie. Avsak, zavisi to od vela faktorov.. Kontaktuj ich a dozvies sa. Ja odtial objednavam roky a nikdy nebol problem.

unicornlady
21. feb 2023

Ja platievam na dobierku.
A ak to dlho trvá, zvyknem tam zatelefonovať, aby som vedela, či to už vôbec odoslali (keďže trvá to dlhšie, raz to dokonca objednávali zo zahraničia, tak to trvalo skoro 2 týždne).

Inak potom zvyknem objednávať z doskoly.sk Ceny častokrát majú lepšie než megaknihy (z megaknihy objednávam, ak z tejto doskoly stránky nemajú v ponuke to, čo chcem)

xardaska
21. feb 2023

Ja mam len dobre skusenosti

kacusik69
21. feb 2023

skusenosti mam vela a dobrych, ale je pravda - teda mam skusenost aj taku - ze dobierkove objednavky mi prisli vzdy prakticky hned, vopred zaplatene som cakala… vzdy vsetko prislo, to nemozem vytknut, ale teda pri platbe vopred im to naozaj niekedy trva

kacusik69
21. feb 2023

@unicornlady myslis asi preskoly.sk a suhlasim, niektore veci som tam nasla lacnejsie a hlavne mi vyhovuje os. odber ktory je zadarmo

sim_icek
21. feb 2023

My s mužom sme objednávali viackrát a tiež vždy platíme dopredu. Oni su len talí spomalení niekedy. Aj keď píše skladom, tak im to trvá a info žiadna. Ja som raz čakala takmer 3 týždne a muž 2, ale vsetko v poriadku prišlo. Ale teda prvýkrát som sa tiež bála, že to nepríde lebo mi nič nedávali vedieť 😀

benit
21. feb 2023

Nam prisiel minuly tyzden balik po 9.dnoch od objednania. Tiez im to dlho trvalo.

nevenka
21. feb 2023

@babovka2321 dlhsie dodanie a to 2x sa mi stalo, ale prislo nakoniec vsetko v poriadku.

felycity
21. feb 2023

akurát sme objednávali, na maily odpovedali po 2 dňoch, zásielka išla cca týždeň, ale inak všetko ok

unicornlady
21. feb 2023

@kacusik69 Áno, preskoly.sk 🙂

domi362
14. dec 2023

Ja mám negatívnu skúsenosť, objednala som parfem a prišiel bez celofanu a bolo vidieť, že z neho chyba a bol používaný. Pisala som si im email a odpoveď žiadna. Knihy od nich bežne chodia obtlcene a navyše ich tvrdenie že najlacnejšie doručenie ani zďaleka nie je pravda, hlavne keď si automaticky účtujú 1€ na každej obj ako balné.