icon

Megaknihy - skúsenosti

21. feb 2023

Dobrý deň, má niekto skúsenosti so stránkou megaknihy? Už som odtiaľ pár krát objednávala vždy na dobierku a tovar mi bol vždy doručený. No tentokrát som objednávku zaplatila vopred, na maily kedy mi objednávku odošlú mi vôbec nereagujú.

Strana
z2
inzulin
13. jún 2025
@inzulin

@inzulin Dnes som dostal odpoveď mailom, že zásielka mešká, lebo jednu knihu z objednávky nemajú na sklade a musia čakať, až im ju iná firma dodá. Ak je to tak, tak potom je všetko O.K.

@inzulin Dnes som dostal zásielku s knihami. Takže je to v poriadku. Ale aj tak odporúčam pri kúpe z MegaKnihy.sk kupovať na dobierku.

olhakhudoliei
23. júl 2025

Megaknihy:
Na Slovensku som ešte nevidel takýto podvod. Na fotke obálky a v popise v slovenčine je jedna kniha, ale názov vyššie v angličtine a v zátvorke je iná kniha. Väčšina ľudí hľadá učebnicu podľa obálky, ale to, čo mi poslali, bola lacná kniha v akcii na všetkých webových stránkach. Navyše, kniha bola predaná o štyri eurá viac, ako bola uvedená na webovej stránke, pretože som si nemohol vybrať dvojnásobnú cenu za doručenie a cena, ktorú som mal zaplatiť, bola uvedená spolu za všetko, t. j. cena knihy a cena za doručenie neboli oddelené. To znamená, že som bol trikrát oklamaný: 1. predali mi nesprávnu knihu 2. predali mi lacnú dvakrát 3. predali mi o 4 eurá viac, ako bola uvedená cena Škoda, že polícia sa takýmito vecami nezaoberá

Strana
z2