icon

Meškajúci balík z Temu

gn0924
20. mar 2025

Ahojte, mne mešká jeden balík z Temu už viac ako 2 týždne, ževraj prešiel colnou kontrolou, to je posledný update. Má niekto s týmto skúsenosť? Dôjde balík vôbec niekedy? Ďakujem

terezkaarthuramax
20. mar 2025

Ja som si uz velakrat objednavala a az na jeden dva všetko prišlo včas. Ale dostala som za to 10eur kreditu.
To je ze napríklad mas balik za 20 eur ale zo svojich platis len 15... to s tym.kreditom e to ale komplikované..
raz sa stalo ze mnou vybraty box na baliky bol plny a oni to najprv dali do uplne iného mesta nez byvam. Potom to dali do mojho mesta. Toto bola zatial.jedina zla skúsenosť z mnohych dobrych.

No mylit sa je ludske.

Takxe by ti mali dat 5 eur za meškanie balika

Ale aj sa mi.stalo.objednavala som reborna a chodil.mi snad i mesiac
.no temu ma o tom.informovalo

gn0924
autor
20. mar 2025

Ahoj, kredit som dostala za omeškanie, to je v pohode. Ale ja chcem ten balík 🙂 či vôbec príde?

terezkaarthuramax
20. mar 2025

Inak ja som zavolala ked mal prist ten moj balik do ineho mesta do firmy co prevaza baliky do Packety. A tsm.hned povedali ked volate pre balik z temu č... Stla te... Cislo bolo koncove trojcislie.. urcite tsm.bola 5 za to dam krk a osmickA to som si tak.z polovice ista. Takze ci to nemohol byt ten tvoj.

terezkaarthuramax
20. mar 2025

@gn0924 musi prist..skús zavolat balikovej firme cez ktoru ti.ma prist.

gn0924
autor
20. mar 2025
lauruska_sumienka
21. mar 2025

info v temu aplikacii je mnohokrat zavadzajuce. ja robim na vydajnom mieste a mnohokrat mi dosiel zakaznik s tym ze kde je jeho balicek a potom ked sme zadali trasovacie cislo, tak sme zistili, ze este stale sa caka na dodanie od predajcu a v apke bolo ze presiel colnou kontrolou. najlepsie bude, ked si v apke pozries trasovacie cislo zasielky a daj ho vyhladat, podla toho uvidis kde je. pokial je na sk-skvele. avsak ked je tam dlhsie ako 3-4dni, treba okamzite volat na zakaznicku podporu, a necakat zbytocne

gn0924
autor
21. mar 2025

@lauruska_sumienka jasne, dala som vyhľadať, Packeta ho ešte nemá, teda musí byť stále ešte na colnom úrade. Len dokedy??

lauruska_sumienka
21. mar 2025

@gn0924 skontroluj si do kedy mali byt jednotlive polozky najneskor dorucene, a kontaktuj zakaznicky servis Temu s tym ze balicek ti nebol doteraz doruceny. mozno sa nieco udeje
https://www.temu.com/sk/shipping-info.html
packeta s tymto zatial nic neporiesi, to moze az ked budu mat balicek

bielasovicka
21. mar 2025

@gn0924 raz som aj ja mala balík dlho na colnici, tiež som už nervacila ze co bude. Ale potom prišiel. 😄

lauruska_sumienka
21. mar 2025

este ma napadlo, ze ci ti nahodou nevratili platbu. lebo sa mohlo stat ze tovar sa vypredal

gn0924
autor
21. mar 2025

@bielasovicka po koľkých týždňoch?

gn0924
autor
31. mar 2025

Balík zajtra príde, super ❤️