Messenger - úplné odstránenie konverzácie u obidvoch strán
Ahojte, je možné vymazať vzájomnú komunikáciu na messengeri? Ale tak, aby sa vymazala mne a aj druhej strane... Viem asi ako na to, ale neviem, či ju nebudem mať len ja alebo aj druhý účastník komunikácie. 😊 Ďakujem.

@weronika171717 pretože to bola skupina. Reagovala si na inzerát preto sa to dalo zmazať
@aurorastone spravy ktoré už druhá strana videla uz nejdu zmazat na oboch stranách jedným používateľom teda v tomto prípade tebou samou.
@katkamatka7
@desore
mam všetko aktualizované, automaticky sa mi všetko stahuje, najnovší msg aj android a mobil Samsung Galaxy S21 Ultra 5G tak už neviem kde je chyba ved dajte screeny ako to vyzerá keď to idete odstrániť, kde to hladat
@tatuso_29 tiež nechápem ako to robia 🤷♀️
@katkamatka7 správy pred 2 týždnami s kamoškou, nuž hold asi mam smolu u mňa žiadne zrušiť nieje nevadí 😂😂😂😂😂
@aurorastone Skus aktualizovat messenger. Inac aj niektori ludia sa cuduju ako to robim, ze im to nejde.
@desore všetko mam najnovšie aj som si skúsila odinštalovať aj nainštalovať aj lite verziu som mala , nič kašlem na to 😂😂😂
@katkamatka7 ja mam teraz Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ale skúšala som aj na starom Huawei P30 PRO a tiež nič 😂.. nevadí diky baby za snahu, možno časom 🤷♀️
@aurorastone Mne to funguje aj na Iphone, aj na Honore...oba su kupovane cca rok a pol dozadu...
@desore nevadí asi to nejde všetkým 😇
@katkamatka7 Presne tak.
@desore pripajam sa do diskusie, prave som to skusala, u niektorych v messengeri /jedno ci su alebo nie su priatelia a aka je sprava stara/ sa mi naskytuje moznost len jedna a to je ZMAZAT PRE VAS /druha strana ju uvidi/ a pri niektorych uzivateloch sa mi ponukaju obe moznosti a tam to ide podla tvojho navodu. Tak teraz neviem, musi tam mat ta druha strana nieco prenastavene ...
Pripojím sa, ak môžem. Dá sa prosím nejako zistiť, keď niekto zrušil poslanie správy, čo zrušil? Či k tej správe sa už nijako nedostanem? Vďaka
@victoria710 k odoslanej a vzápätí zrušenej správe od odosielateľa sa nie je možné dostať.
Daju sa prosim vymazat spravy aj v pripade ze druha strana si ma vyhodila z priatelov a zablokovala pisanie?