icon

Messenger - úplné odstránenie konverzácie u obidvoch strán

mamana3tiu
4. apr 2021

Ahojte, je možné vymazať vzájomnú komunikáciu na messengeri? Ale tak, aby sa vymazala mne a aj druhej strane... Viem asi ako na to, ale neviem, či ju nebudem mať len ja alebo aj druhý účastník komunikácie. 😊 Ďakujem.

Messenger - úplné odstránenie konverzácie u obidvoch strán
Strana
z2
desore
Autor odpoveď zmazal
tatuso_29
14. apr 2021

@weronika171717 pretože to bola skupina. Reagovala si na inzerát preto sa to dalo zmazať

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
desore
14. apr 2021

@tatuso_29 A ja preco dokazem zmazat vsetko ci v konverzacii 2ch alebo viacerych ludi?? Aj s odstupom 2ch rokov? Hlavne treba aktualizovat mobily.

tatuso_29
14. apr 2021

@aurorastone spravy ktoré už druhá strana videla uz nejdu zmazat na oboch stranách jedným používateľom teda v tomto prípade tebou samou.

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
aurorastone
14. apr 2021

@katkamatka7
@desore
mam všetko aktualizované, automaticky sa mi všetko stahuje, najnovší msg aj android a mobil Samsung Galaxy S21 Ultra 5G tak už neviem kde je chyba ved dajte screeny ako to vyzerá keď to idete odstrániť, kde to hladat

aurorastone
14. apr 2021

@tatuso_29 tiež nechápem ako to robia 🤷‍♀️

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
aurorastone
14. apr 2021

@katkamatka7 správy pred 2 týždnami s kamoškou, nuž hold asi mam smolu u mňa žiadne zrušiť nieje nevadí 😂😂😂😂😂

desore
14. apr 2021

@tatuso_29 Ved ja som poslala screen, treba citat vsetky komenty.

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
desore
14. apr 2021

@aurorastone Skus aktualizovat messenger. Inac aj niektori ludia sa cuduju ako to robim, ze im to nejde.

aurorastone
14. apr 2021

@desore všetko mam najnovšie aj som si skúsila odinštalovať aj nainštalovať aj lite verziu som mala , nič kašlem na to 😂😂😂

aurorastone
14. apr 2021

@katkamatka7 ja mam teraz Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ale skúšala som aj na starom Huawei P30 PRO a tiež nič 😂.. nevadí diky baby za snahu, možno časom 🤷‍♀️

desore
14. apr 2021

@aurorastone Mne to funguje aj na Iphone, aj na Honore...oba su kupovane cca rok a pol dozadu...

aurorastone
14. apr 2021

@desore nevadí asi to nejde všetkým 😇

tatuso_29
15. apr 2021

@desore ak to bola skupina tak ked si administor teda zakladatelka danej skupiny tak potom keď ju zmažeš zmiznú všetky spravy aj skupina všetkým účastníkom skupiny. Ak si pisala iba kontaktu jednému človeku tam nezmôžeš bohužiaľ nič

desore
15. apr 2021

@tatuso_29 Preco ma chces presviedcat o niecom, co nie je pravda??? Ja to uplne normalne robim. Napis mi sukr. spravu, spojime sa cez messenger a ukazem ti to. Moj 11 rocny syn to zvladne, tak kde je problem???

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
desore
16. apr 2021

@katkamatka7 Presne tak.

marcela91
7. okt 2021

@desore pripajam sa do diskusie, prave som to skusala, u niektorych v messengeri /jedno ci su alebo nie su priatelia a aka je sprava stara/ sa mi naskytuje moznost len jedna a to je ZMAZAT PRE VAS /druha strana ju uvidi/ a pri niektorych uzivateloch sa mi ponukaju obe moznosti a tam to ide podla tvojho navodu. Tak teraz neviem, musi tam mat ta druha strana nieco prenastavene ...

desore
7. okt 2021

@marcela91 Netusim. Mne sa to tiez dnes 1x stalo, ze sa mi to nedalo zmazat pre obe strany

victoria710
13. okt 2021

Pripojím sa, ak môžem. Dá sa prosím nejako zistiť, keď niekto zrušil poslanie správy, čo zrušil? Či k tej správe sa už nijako nedostanem? Vďaka

mamana3tiu
autor
13. okt 2021

@victoria710 k odoslanej a vzápätí zrušenej správe od odosielateľa sa nie je možné dostať.

marion09
27. okt 2022

@desore ako si to prosim urobila?

marion09
27. okt 2022

Daju sa prosim vymazat spravy aj v pripade ze druha strana si ma vyhodila z priatelov a zablokovala pisanie?

Strana
z2