icon

Môžem dosiahnuť úspech na Instagrame, keď nechodím na dovolenky?

28. sep 2025

Dnes sa tak zamýšľam nad tým, či sa dá v súčastnosti ešte niečo dosiahnuť na instagrame, ak nechodím každý mesiac na dovolenky a nemám všetko čo je aktuálne cool.. len obyčajné príspevky o živote, rodine a pod.?

Strana
z2
vladuska20
28. sep 2025

A bola by si pripravena aj na zle prispevky,neprijemne,hnusne???To uz asi nie,to by ta aj polozilo,odradilo.Na toto musis mat aj povahu.A uz teraz vidim,ze povahu nemas,lebo si s toho smutna a toto pre tento biznis nie je vhodne.

really8
29. sep 2025

@anonym_autor preco by som ta mala sledovat? Co je zaujimave na tvojich prispevkoch? Budu vtipne? Inspirativne? To ze si si spravila kavu a ze si dala dieta do skolky nikoho nezaujima.

anonym_20a8e4
29. sep 2025

Chod sa radšej normálne zamestnať.

autor
29. sep 2025
@anonym_20a8e4

Chod sa radšej normálne zamestnať.

@anonym_20a8e4 😂😂

autor
29. sep 2025

Ahojte, odpoviem takto hromadne, nechcem byť určite žiadny influencer, ktorého každý druhý príspevok je reklama.. keď som si včera čítala tie odpovede, tak myslím,že ostanem pri tom čo som začala, proste pridávať bežné okamihy života, doplnené o moje tipy, ktoré mne fungujú a možno niekto ich nepozná, chcem tvoriť, mám rada pekné fotky, upravovať ich.. ani neviem načo som v konečnom dôsledku pridala túto diskusiu 🤔 človek pridá jednu diskusiu a dozvie sa aký je smutný a nič vlastne nedokáže 😂

sissy27
29. sep 2025
@anonym_autor

Ahojte, odpoviem takto hromadne, nechcem byť určite žiadny influencer, ktorého každý druhý príspevok je reklama.. keď som si včera čítala tie odpovede, tak myslím,že ostanem pri tom čo som začala, proste pridávať bežné okamihy života, doplnené o moje tipy, ktoré mne fungujú a možno niekto ich nepozná, chcem tvoriť, mám rada pekné fotky, upravovať ich.. ani neviem načo som v konečnom dôsledku pridala túto diskusiu 🤔 človek pridá jednu diskusiu a dozvie sa aký je smutný a nič vlastne nedokáže 😂

@anonym_autor ja napríklad stále neviem, čo pre teba znamená "úspech na instagrame". je to pre teba určitý počet sledovateľov, alebo chceš aby si ťa všimli nejaké firmy a oslovili ťa o spoluprácu? Alebo chceš tvoriť nejaký konkrétny obsah a dostať ho do povedomia ľudí? Lebo tvoriť, hrať sa s fotkami, zdieľať niečo zo svojho života môžeš, od toho tá platforma je, ale čo od toho očakávaš?

bomba36
29. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak to robiť chceš, tak to rob ako záľubu, postupne sa budeš možno nejak profilovať a uvidíš. Je tam už strašne veľa ľudí, ktorí sa tam skúšajú presadiť, niektorým sa to podarí a niektorým nie 🤷
A daj si vždy skontrolovať pravopis kým niečo napíšeš, to myslím v dobrom.

autor
29. sep 2025
@bomba36

@anonym_autor ak to robiť chceš, tak to rob ako záľubu, postupne sa budeš možno nejak profilovať a uvidíš. Je tam už strašne veľa ľudí, ktorí sa tam skúšajú presadiť, niektorým sa to podarí a niektorým nie 🤷
A daj si vždy skontrolovať pravopis kým niečo napíšeš, to myslím v dobrom.

@sissy27 názov témy je zmenený, o úspechu nebola reč
@bomba36 pravopis mám ok

janai1
29. sep 2025
@anonym_autor

@bomba36 pravopis mám ok

@anonym_autor no tak keď nechceš úspech tak čo chceš teda dosiahnuť?

really8
29. sep 2025
@anonym_autor

@bomba36 pravopis mám ok

@anonym_autor sama pises ze chces nieco dosiahnut ale uspech to nie je. Tak to by ma zaujimalo co? Co chces dosiahnut? Neuspech? Zablokovanie? Co?

anonym_4c3b11
29. sep 2025

A chceš na tom zarábať? Alebo aká je tvoja motivácia?

bomba36
29. sep 2025
@anonym_autor

@bomba36 pravopis mám ok

@anonym_autor nemáš, prečítaj si svoj úvodný príspevok ešte raz

sissy27
29. sep 2025
@anonym_autor

@bomba36 pravopis mám ok

@anonym_autor dobre, tak čo je to to "niečo" čo chceš dosiahnuť na instagrame? Lebo ja osobne jediný dobrý dôvod, ktorý by ma motivoval tvoriť pre ostatných, je nejaké uznanie a ideálne v podobe peňazí (lebo z potlesku sa nenajem, že )
a mimochodom, súčasnoť, nie súčastnosť 😉

misanthropicdann
23. okt 2025

@anonym_autor jasne ze môžeš dosiahnuť úspech ale musíš niečo tým ľuďom ponúknuť aby ta chceli sledovať.
Nikoho nezaujíma obyčajný život obyčajného človeka.
Väčšina z nás sme obyčajný ľudia tak aký má byť dôvod ze mam sledovať ďalšieho obyčajného človeka? Bud sa chcem niečo naučiť alebo sa chcem zabaviť.
Takže musíš produkovať niečo s pridanou hodnotou bud nejaké vzdelávanie, alebo informácie z nejakej oblasti alebo zábavný obsah.

Ti co majú veľa sledovatelov a fotky z dovoleniek nemajú sledovatelov kvôli dovolenkam ale ze niekoho niečím zaujali a tích ľudí už zaujíma čisto život danej osoby.
Väčšinou sú to ľudia z reality show alebo ktorí sa nejako "preslávili".

Strana
z2