Možnosť anonymnej odpovede vo fóre
Ahojte vsimli ste si tuto novinku? Zeby nas najvyssi vypoculi? Co je este nove?
Píšem anonymne ale určite všetci viete kto som tak k čomu to je?
@anonym_01ab8d co? Ja neviem
@anonym_01ab8d Konecne cely den ta tu cakam 😀
K čomu je to dobré? Veď keď niečo napíšem, stojím si za svojim názorom.
Trala
Tak to je novinka 😀
Tak to je novinka 😀
@anonym_291f47 hehe, taraz si mozme pisat anonymne....som zvedavy ci dostanes notifikaciu, ze ti niekto pise, ked ti odpisem 🙂
Teraz sa tu vsetky budeme posielat do bytče 😂😂😂
@really8 ja tiež len skúšam, ale zase, ak bude debilná anonymná otázka, napr. "Môžem byť tehotná, keď som sedela s kámošom vo vírivke a on sa spravil?" budem môcť konečne od srdca napísať debilnú odpoveď 😂😂😂😂😂😂
To tu bude ale bordel... skúška prebehla úspešne
@really8 ja tiež len skúšam, ale zase, ak bude debilná anonymná otázka, napr. "Môžem byť tehotná, keď som sedela s kámošom vo vírivke a on sa spravil?" budem môcť konečne od srdca napísať debilnú odpoveď 😂😂😂😂😂😂
@anonym_991405 Môžem byť tehotná, keď som sedela s kámošom vo vírivke a on sa spravil? Od srdca napis odpoved 😀
konečne vám budem môcť nadávať na plné obrátky
konečne vám budem môcť nadávať na plné obrátky
@anonym_16c23a Tesime sa 😀. Len pamataj, zablokovat ti ucet vedia, vidia kto nadava. Len pre nas si anonym.
skúška
Tak to sa tu budú všetci hádať ostošesť 🤣 a zachvílu to zas zrušia 🤣
@really8 vegaaas 😁🤣🙈
@anonym_9ff0ef A teraz Vám všetkým poviem, čo si o Vás myslím ,......len to najlepšie priatelia , len to najlepšie....
@anonym_2ce260 len skušam
Podľa mňa je to blbosť. Pod anonymom si ľudia budú dovolovat ešte viac. Je tu málo žien, ktoré napíšu co si myslia bez ohľadu na to, čo si o nich druhi myslia, a teraz budú mať moc, lebo budú anonymné.
@lucia13022023 vtedy
si sama sebou, ak napises, co si myslis bez ohladu na to, co si ini o tebe pomyslia. Ak nepises svoj nazor a chces sa odpovedou len zapacit, si herecka.
@lucia13022023 vtedy
si sama sebou, ak napises, co si myslis bez ohladu na to, co si ini o tebe pomyslia. Ak nepises svoj nazor a chces sa odpovedou len zapacit, si herecka.
@oli18 nejde o herectvo, ale sú určite uzivatelky, ktoré idu štýlom - fake it till u make it - a teraz to bude ešte viac. Jedna tu taka bola, najdokonalejšia, najlepšia a nakoniec to všetko bola len pretvárka.
áno včera som si to všimla prvý raz.Ja som to tu už dávno spomínala že dačo takéto je aj na českých stránkach emimino a už to dali aj sem😀 ako nie je to zlé ak sa to týka nejakej chúlostivej témy a ty sa ti nechceš prezradiť.Lebo sú aj také.Som zvedavá ale či sa to ujme alebo to zrušia po nejakej dobe
Vsimla, vyuzila, funguje... Preco to tu mam radsej, ako na fb, aj ked mi tu vzdy nejaka Zomri fanaticka nalozi hubovu😅
@wolf_ presne.
Podľa mňa to nie je úplne zlý nápad, ale dá sa to aj zneužiť.. Nuž, je to o ľuďoch.
Ja tiez budem verit ze to bude najma prinosom. Ale to uz je na nas uzivateloch a zase len to bude nasa vizitka.
zistila som to o polnoci a vyskúšala som to.Ale už neviem,v akej téme to bolo 😀

Funguje 🤣