icon

Možnosť anonymnej odpovede vo fóre

really8
8. júl 2025

Ahojte vsimli ste si tuto novinku? Zeby nas najvyssi vypoculi? Co je este nove?

Strana
z6
karolinakr
10. júl 2025
@anonym_aa3d03

@karolinakr no to ze ludia zacali pisat anonymne aj obycajne otazky je sposobene tym, ze urcite osoby na MK su take strasne mudre a dokonale, ze ta zhejtuju za cokolvek a mas normalne uzkosti sa nieco opytat. Ja som tu uz 18 rokov, ale co sa tu deje to nikdy nebolo. Iba par dokonalych s dokonalou domacnostou, postavou a makeupom tu zbiera lajky a tie sa mozu spytat cokolvek 🙈

@anonym_aa3d03 ano, ale ber to zo srandy

karolinakr
10. júl 2025
@mischy00

Sranda by bola, keby admin jedneho dňa urobí KLIK....a zrazu všetky anonymné nicky budú odtajnené.
To by sme sa ešte len pobavili 😀😀.
Ja by som na anonymný nick dala zakaz Like a zakaz mu aj odpovedať. Ak chceš diskutovať, ok ale pod svojím nickom. Ak chceš rýpať, ok ale nečakaj žiadnu odozvu.

@mischy00 toto je super napad, dat otazku, kto podviedol manžela a potom všetky anonymy odtajniť...ja by som sa celkom pobavila 🙂

earlgrey
10. júl 2025

🙄🙄🙄

drobcek100
15. júl 2025
@oceanahory

Takze sa pripravme na to, ze sa uz v ziadnej diskusii nevyhneme hadkam v zmysle "Mudrovat to vies, ale skryvas sa za anonymitou..." 😮‍💨🥴

@oceanahory ako budem sledovať Vaše inšpirujúce jedlá 🥲

stevvvka
22. júl 2025

Keď pridá niekto príspevok do diskusie, kde som prispela ako anonym, príde mi upozornenie? Ma jeden nick rovnake číslo v rôznych témach?

vroni
22. júl 2025
@stevvvka

Keď pridá niekto príspevok do diskusie, kde som prispela ako anonym, príde mi upozornenie? Ma jeden nick rovnake číslo v rôznych témach?

@stevvvka, upozornenie nepríde a v jednej diskusii máš ako anonym stále rovnaké číslo. V ďalšej diskusii dostaneš nové očíslovanie. A v jednej diskusii môžeš odpovedať aj ako anonym a aj ako neanonym. Takže si môžeš vynadať, nesúhlasiť sama so sebou a tak 🤕 Teda ak nie si autor, ten zostava celú diskusiu anonymný.

karolinakr
22. júl 2025
@vroni

@stevvvka, upozornenie nepríde a v jednej diskusii máš ako anonym stále rovnaké číslo. V ďalšej diskusii dostaneš nové očíslovanie. A v jednej diskusii môžeš odpovedať aj ako anonym a aj ako neanonym. Takže si môžeš vynadať, nesúhlasiť sama so sebou a tak 🤕 Teda ak nie si autor, ten zostava celú diskusiu anonymný.

@vroni 🤣

stevvvka
22. júl 2025
@vroni

@vroni no super😄 vďaka za info

Strana
z6