icon

Možnosť vyrozprávať sa

labky613
8. nov 2025

Ahojte, tu na modrom koníku mám skupinu "Mental Health" , ktorá je vytvorená, keby ktokoľvek potreboval pomoc, porozprávať sa alebo len od niekoho počuť - zvládneš to. Ak sa chcete vyrozprávať, kľudne sa do skupinky zapojte a napíšte všetko, čo máte na duši. Nikto vás odsudzovať nebude - hejty, nenávistné komentáre apod. mažem, ľudí blokujem, nahlasujem. Avšak zatiaľ som s nikým problém nemala a verím, že to tak aj ostane. Nech už máte (poviem, tak tvrdo, ale je to v poriadku) psychické diagnózy alebo len potrebujete vydýchnuť po náročnom dni - všetci ste vítaní❤️ Nájdete tam aj rôzne príspevky práve o rôznych duševných témach, linky pomoci alebo príbehy ľudí a hlavne podporu a vypočutie na prvom mieste. V prípade akýchkoľvek otázok sa v komentároch pýtajte😊

anonym_b518c2
8. nov 2025

Super zamer 🙂 mna by zaujimalo, si laik alebo psycholog? Nemyslim v zlom, len ma to zaujima a co ta viedlo k zalozeniu takejto skupiny?

labky613
autor
8. nov 2025
@anonym_b518c2

Super zamer 🙂 mna by zaujimalo, si laik alebo psycholog? Nemyslim v zlom, len ma to zaujima a co ta viedlo k zalozeniu takejto skupiny?

@anonym_b518c2 Ani jedno😄 Som osoba s duševnými chorobami, ktorá pomáha takto už roky ostatným, takže už viem v tomto dosť pomôcť❤️ A to bol aj zámer - pomôcť iným. Kedže je v angličtine už pár skupín zameraných na duševné zdravie a všimla som si, že ľuďom dosť pomáha mať niekoho kto rozumie, rozhodla som sa poskytnúť ostatným takú možnosť tiež. Zároveň sa ľudia dosť často za ich problémy/pocity hanbia alebo nedokážu o nich rozprávať tak z očí do očí, je tu tak pre nich táto možnosť. Spolu vieme ďalej nájsť pomoc a pokračovanie, nikto na nič už nebude musieť byť sám. Som rada, že si to ocenila🫶