icon

NAJ online lekáreň

meriene
20. dec 2021

NAJ online lekaren podla vas ?

Strana
z2
izabellik
22. feb 2023

@maminecka266 naco je to vlastne dobre? uz som sa s tym stretla, aj sa tu niekto na to pytal, ale nespominam si uplne, ze k comu to pomaha.

vikss1
23. feb 2023

@izabellik Ono to vseobecne pomaha na bolest noh alebo teda ked mas pocit tazkych noh. Mne pomohol, kupovala som ho v Najlekarni. Je viacero produktov urcenych na tento problem, tento som vyskusala ako prvy a zabral, tak som rada🙂

miriamik77
23. mar 2023

tak je vela lekarni, tiez mi trvalo, kym som nasla tu moju oblubenu :D a to som ich vyskusala rozhodne vela, ale vsade take dobre ceny neboli.

vikss1
6. apr 2023

No najlepsie, ked vystihnes taku, kde ti najviac vyhovuju tie produkty. Niekde je zase lepsie postovne, inde lepsi vyber. Vsade je to inak podla mna. Mne sa napriklad zase osvedcil nakup online z toho dovodu, ze si to viem poslat pekne do kamennej predajne, cize postovne neplatim, len si to tam vyzdvihnem. Ale tak samozrejme, ze zalezi, ako daleko to mas, to je jasne.

miriamik77
10. apr 2023

@vikss1 vsak kazdemu vyhovuje nieco ine. ja osobne napriklad najviac vyuzivam Najlekaren. najdem tam vsetko, co potrebujem. a velakrat aj nieco navyse, co mi proste padne do oka 😀

vikss1
19. apr 2023

@miriamik77 Ano, odtialto som uz tiez objednavala parkrat, vsetko prislo v pohodke🙂

eeerickal1
24. apr 2023

@vikss1 A zvykneš odtiaľto aj kozmetiku objednávať napríklad?🙂 Chcela som vyskúšať tento krém, nakoľko mám fakt že citlivú pleť a neviem, či mi sadne, tak či nemáš skúsenosť náhodou. Vidím k tomu aj odličovač, to je fajn kombo🙂
https://www.najlekaren.eu/avene-tolerance-contr...

nicoli02
19. máj 2023

ešte som neobjednávala odtiaľto, ale idem to zmeniť 😀 v kamennej lekárni som tuto už nakupovala a všetko ok. aj ceny, no bola som milo prekvapená.

maminecka266
13. jún 2023

no mne sa osvedcila Najlekaren, co sa tyka cien aj dostupnosti produktov. ci potrebujem nejaky liek alebo kozmetiku, tak objednavam odtialto 🙂 ja celkovo nerada moc beham a nakupujem kade tade, takto mi to vyhovuje ovela viac.

kvetinka75
13. jún 2023

benu, moja lekáreň, Dr. max, podľa toho čo potrebujem , čo kde majú a za akú cenu

Strana
z2