NAJ online lekáreň
NAJ online lekaren podla vas ?
tak je vela lekarni, tiez mi trvalo, kym som nasla tu moju oblubenu :D a to som ich vyskusala rozhodne vela, ale vsade take dobre ceny neboli.
No najlepsie, ked vystihnes taku, kde ti najviac vyhovuju tie produkty. Niekde je zase lepsie postovne, inde lepsi vyber. Vsade je to inak podla mna. Mne sa napriklad zase osvedcil nakup online z toho dovodu, ze si to viem poslat pekne do kamennej predajne, cize postovne neplatim, len si to tam vyzdvihnem. Ale tak samozrejme, ze zalezi, ako daleko to mas, to je jasne.
@vikss1 vsak kazdemu vyhovuje nieco ine. ja osobne napriklad najviac vyuzivam Najlekaren. najdem tam vsetko, co potrebujem. a velakrat aj nieco navyse, co mi proste padne do oka 😀
@miriamik77 Ano, odtialto som uz tiez objednavala parkrat, vsetko prislo v pohodke🙂
@vikss1 A zvykneš odtiaľto aj kozmetiku objednávať napríklad?🙂 Chcela som vyskúšať tento krém, nakoľko mám fakt že citlivú pleť a neviem, či mi sadne, tak či nemáš skúsenosť náhodou. Vidím k tomu aj odličovač, to je fajn kombo🙂
https://www.najlekaren.eu/avene-tolerance-contr...
ešte som neobjednávala odtiaľto, ale idem to zmeniť 😀 v kamennej lekárni som tuto už nakupovala a všetko ok. aj ceny, no bola som milo prekvapená.
no mne sa osvedcila Najlekaren, co sa tyka cien aj dostupnosti produktov. ci potrebujem nejaky liek alebo kozmetiku, tak objednavam odtialto 🙂 ja celkovo nerada moc beham a nakupujem kade tade, takto mi to vyhovuje ovela viac.
benu, moja lekáreň, Dr. max, podľa toho čo potrebujem , čo kde majú a za akú cenu

@maminecka266 naco je to vlastne dobre? uz som sa s tym stretla, aj sa tu niekto na to pytal, ale nespominam si uplne, ze k comu to pomaha.