icon

Najlepšie aplikácie na sťahovanie hudby a filmov

jajana64
18. máj 2025

Chcem sa Vás opýtať, ktorý si sťahujete filmy, či hudbu mp3,mp4 proste všeličo, čo Vás baví, či viete o nejakej aplikácií, kde sa dá dobre sťahovať.
Kedysi sa stahovalo na : Sťahuj.sk ,žiaľ je to už zablokované...Mne Jaro Slav poradil na Wabshare, kde sa dobije kredit a sťahujete....no žiaľ veľa filmov som tam nedohladala a o hudbe už dupľom. Teraz som skušala Eurovízia 2025 no ani zmienka tam nie je, ani samotné skladby,takže o ničom. Ak by ste vedeli, kde sa fakt dobre sťahuje, dá sa všetko nájsť, dajte prosím vedieť.
Poteší ma, ak sa nájde fakt dobrá apka, kde sa všetko dá nájsť a sťahovať. DIKY MOC KRÁT.

terezkaarthuramax
18. máj 2025

V pc som sa nahladala a stiahnut mi neslo.. cez mobil mi to ide cez tuto stranku...dam ju do druhého.komentára

terezkaarthuramax
18. máj 2025

Ty chces si stiahnut cele diely t
ej eurovizie alebo len piesne co sa ti páčili? Piesne su na youtube.. aj eurovizia.. to sa stiahnut da aspon tie piesne
A mozes si proste urobi nahravku obrazovky mobilu ci tabletu. Ja to tak robim..
Len ta musim upozornit ze ta stranka obsahuje reklamy treba preklikat...

morpheuss
18. máj 2025

MP3 si vieš stiahnuť aj z youtube a tam máš milión pesničiek..vyhľadaj v google "YouTube to MP3 Converter" a máš...
Na filmy a seriály bolo niekedy ulozto, teraz kukni toto a vyskúšaj:
https://www.uloziska.sk/alternativy-pre-uloz-to

jajana64
autor
22. máj 2025
@morpheuss

MP3 si vieš stiahnuť aj z youtube a tam máš milión pesničiek..vyhľadaj v google "YouTube to MP3 Converter" a máš...
Na filmy a seriály bolo niekedy ulozto, teraz kukni toto a vyskúšaj:
https://www.uloziska.sk/alternativy-pre-uloz-to

@morpheuss nejak nerozumiem, lebo v Yotube som nenašla že sa mi dá convertovat

morpheuss
22. máj 2025
@jajana64

@morpheuss nejak nerozumiem, lebo v Yotube som nenašla že sa mi dá convertovat

@jajana64 to nerobíš cez youtube... robíš to na iných stránkach, kde si zadáš link na pesničku, ktorú si chceš stiahnuť. Napríklad tu: https://y2mate.nu/en-sDNs/

pentium3_net
22. máj 2025

@jajana64 Cez všetky tieto metódy čo ti tu ľudia popísali si akurát posťahuješ vírusy. Nemala by si si sťahovať veci cez pochybné stránky. Ak už naozaj niečo chceš, tak jediná cesta je cez torrentovanie na počítači, kde by si mala mať poprípade aj VPNku. Pre filmy sa používa qbittorrent a pre sťahovanie hudby vo vysokej kvalite zase Soulseek spolu s Nicotine+, sú to programy ktoré fungujú len na počítači a nájdeš tam všetko. Naštuduj si to ak to chceš lebo nemôžem ti tu rozpísať návod na to ako sa pirátia súbory.

jajana64
autor
22. máj 2025
@pentium3_net

@jajana64 Cez všetky tieto metódy čo ti tu ľudia popísali si akurát posťahuješ vírusy. Nemala by si si sťahovať veci cez pochybné stránky. Ak už naozaj niečo chceš, tak jediná cesta je cez torrentovanie na počítači, kde by si mala mať poprípade aj VPNku. Pre filmy sa používa qbittorrent a pre sťahovanie hudby vo vysokej kvalite zase Soulseek spolu s Nicotine+, sú to programy ktoré fungujú len na počítači a nájdeš tam všetko. Naštuduj si to ak to chceš lebo nemôžem ti tu rozpísať návod na to ako sa pirátia súbory.

@pentium3_net. No áno to totentore a qBittorrent mi poradil jeden pán, poslal mi kratke video ako kurzorom co sťahoval na klikal a tak som aj ja za ním postupovala a keď som bola pred koncom a stiahla som na počítači ten qBittorrent, bolo potrebné urobiť už len inštaláciu a v tom mi vypísalo, že túto inštaláciu môžem urobiť len ak mám Windows 10......no a ja žiaľ mám starý pc aj verziu Windows 7