Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    jajana64
    Správa bola zmenená    23. jan 2021    

    Dobrý deň prajem.
    Zháňam samolepky na auto,ako : v aute je dieťa,alebo dodržujte dostatočnú vzdialenosť za vozidlom a pod.....
    Zháňala som v sutopredajni,aj na benzínke.no v Lučenci nemajú nikdy nič,čo je smutné.
    Poradíte,kde kúpiť podobné nálepky???
    Ďakujem vopred za dobré rady.
    Príjemný víkend Vám prajem.😉🌼🍀🌺🌻❤️🌹🌼

    Dobrý deň. Bola som na magnetické rezoznan.mozgu.
    Infratentoriálne patologické signalne zmeny nediferencované. IV MK v stredovom postavení.PCU a interné meaty symetrické.Gracilnejšia pravá vertebrálna arteria pri obraze hypoplázie.Antromastoidálne zápalový obsah neprítomný.
    Supratentoriálne proporciálna mierna mozgová atrofia, obojstranne početné T 2 hyperintenzné nešpecifické ložiská paravetrikulárnej bielej hmoty s difúznou distribúciou s prevahou frontálne a parietálne s veĺkosťou do 10 mm. Pravidelný T 2 hyperintenzný lem periventrikulárne. Reštrikcia difúzie neprítomná. V postkontrastnom vyšetrení bez nálezu patologického sýtenia. Prínosové dutiny bez patologického obsahu, deviácia nosového septa doprava.
    Zaver:Atrofia cerebri, leukoencefalopatia s početnými nešpecifickými ložiskami paraventrikulárnej bielej hmoty bilat, bez nálezu čerstvej ischémie, bez nálezu tumoróznych zmien. Hypoplázia AV dx.

    Čo to prosim pre mňa znamená???Ďakujem za odbornú odpoveď. J.S.

    Zdravím Modrý koník. Prihlásila som sa sem už minulý rok,písala som o svojich zdravotných problémoch,ktoré sa ani do dnes nevyriešili....ohľadom chrbtice a bolestí žaludka-zo stresu.
    Potom som zabudla sem prihlasovacie údaje,lebo som už postaršia trubka a dnes ma sem priviedli recenzie na firmu ORIN zo sídlom vo Zvolene.
    Toľko zatial o sebe.
    Dúfam,že už nestratím prihlasovacie údaje 🙂😉