icon

Nákup oblečenia cez Facebook

9. apr 2023

Ahojte nemá niekto skúsenosti zo stránkou na FB stylový prodej ?

otazka1
9. apr 2023

Kamoska,nič neprišlo dlho predlho,urgovala a prišiel nejaký smejd..neodporučila mi

otazka1
9. apr 2023

Kamoska,nič neprišlo dlho predlho,urgovala a prišiel nejaký smejd..neodporučila mi

autor
9. apr 2023

@otazka1 fakt? Majú tam pekne veci...chcela som si niečo objednať no asi nebudem, sa mi zdá ze majú vysoké poštovné tak som sa chcela informovať

anninna30
1. okt 2023

Ja som si pred letom objednala 3 letné šaty a katastrofa, farba uplne ina ako na obrázku, a aj celkovo tvar a strih..a objednala som si S a zmestili by sa tam 3 tučibomby.. material otras.. zhodnotila by som to tak ze tie fotky prejdu velkymi upravami kym nieco pridaju na net.. peniaze mi vratili ale ani pocitat nevedia lebo sice postovne viem ze nevracaju ale aj tak mi vratili este o 5 eur menej.. vobec neodporucam.. a tie iste veci maju na aliexprese, tam mate aj realne fotky..

jaond19
1. okt 2023

Nemaju pekne veci, maju len pekne fotky, predavaju roky smejdy umelinove.... jednanie otrasne, su vulgarni...

cy_ze_th
9. feb 2024

ANáhodou ja som veľmi spokojná🤭 mala som obavy, keď som čítala tieto komentáre, ale aj napriek tomu som si objednala jednu koženú bundičku a musím povedať, že tá kvalita ma príjemne prekvapila. Objednaná v nedelu,doručená v piatok. Velkost sedi, bundicka vyzera ako na fotke. Za mňa top😇 za doručenie som platila plus 7€.

jaond19
9. feb 2024

@cy_ze_th jasne teraz sa vsetci potrhaju ist od nich kupovat. Takuto vymyslenu recenziu sem moze hodit akurat ta cervenovlasa bosorka ktora za tym podvodnym eshopom stojí

cy_ze_th
17. feb 2024

@jaond19 nikomu som nekazala tam nakupovať, napisala som svoju vlastnú skúsenosť to je všetko🥱💋

mmmarka
26. feb 2024

Mozem vediet aku bundu kozenu ste si objednavala ??cy_ze_th

mmmarka
26. feb 2024

@cy_ze_th zaujala ma vasa recenzia ja som si objednala bundu 14.2.2024 a ma mi dnes dojst ale bojim sa ju prebrat lebo kamoske prislo zplne jieco ine a este ani nekomunikovali a nevedela ani kde im ma poslat na aku adresu ..a boli velmi cudny

jaond19
26. feb 2024

@mmmarka je to falosna recenzia... este aj 7€ postovne..
Poucte sa z kamaratkinej chyby, nie z vlastnej

cy_ze_th
26. feb 2024

@mmmarka dobrý, bola to táto bunda 😇 ešte raz sa opakujem, je to moja skúsenosť mam od nich iba túto bundu- na nu dávam recenziu. JA OSOBNE som spokojná.