Nákup oblečenia cez Facebook
Ahojte nemá niekto skúsenosti zo stránkou na FB stylový prodej ?
Kamoska,nič neprišlo dlho predlho,urgovala a prišiel nejaký smejd..neodporučila mi
@otazka1 fakt? Majú tam pekne veci...chcela som si niečo objednať no asi nebudem, sa mi zdá ze majú vysoké poštovné tak som sa chcela informovať
Ja som si pred letom objednala 3 letné šaty a katastrofa, farba uplne ina ako na obrázku, a aj celkovo tvar a strih..a objednala som si S a zmestili by sa tam 3 tučibomby.. material otras.. zhodnotila by som to tak ze tie fotky prejdu velkymi upravami kym nieco pridaju na net.. peniaze mi vratili ale ani pocitat nevedia lebo sice postovne viem ze nevracaju ale aj tak mi vratili este o 5 eur menej.. vobec neodporucam.. a tie iste veci maju na aliexprese, tam mate aj realne fotky..
Nemaju pekne veci, maju len pekne fotky, predavaju roky smejdy umelinove.... jednanie otrasne, su vulgarni...
ANáhodou ja som veľmi spokojná🤭 mala som obavy, keď som čítala tieto komentáre, ale aj napriek tomu som si objednala jednu koženú bundičku a musím povedať, že tá kvalita ma príjemne prekvapila. Objednaná v nedelu,doručená v piatok. Velkost sedi, bundicka vyzera ako na fotke. Za mňa top😇 za doručenie som platila plus 7€.
Mozem vediet aku bundu kozenu ste si objednavala ??cy_ze_th

Kamoska,nič neprišlo dlho predlho,urgovala a prišiel nejaký smejd..neodporučila mi