Nákup v Huda Beauty e-shope: Skúsenosti s clom?
Ahojte, nakupoval niekto v huda beauty e-shope? Platili ste clo?
@domiii99 ahoj, ja som takto “fajnovo” nakupila z HB eshopu keď mala prvý krát blackfriday zľavy… Mala som platiť clo 140€ (objednávka bola za 150 cca takže totálny prepal) nakoniec som to otočila a dúfala že keď im napíšem e-mail do HB eshopu, tak mi vrátia peniaze za produkty, ponúkla som zaplatiť ich náklad na dopravu. Naštastie mi vrátili peniaze za produkty a dopravu nechali tak, ale zdôraznili, že toto bežne nerobia a že na výnimku to robia… No toto bolo strašne dávno myslím si, že dnes už by sa nezlutovali.
@mrsbntm ahoj, môžem sa spýtať čo si objednávala ? ja som urobila pred týždňom objednávku dnes mi prišla aj sms o tom že mi bude balík doručovaný, ale kým prišiel, prišiel mi email avízo o cle. Všetko som podpísala, doklady doložila, a teraz čakám že čo. Balík bol za 120 € a vnútri 2x parfém a jeden púder. Keby som vedela čo to bude obnášať tak neobjednám, naozaj som nevedela. Ak to bude raz toľko rozmýšľam že balík nepreberiem. Ak sa balík vráti, vrátia mi automaticky peniaze ?

S origos eshopom neporadim, kupujem Huda beauty cez https://www.cultbeauty.com/c/brands/huda-beauty...
Predavaju aj v Douglas a Sephora. Clo som neplatila.