Nastavenie súkromia na Facebooku
Prosím vás,ako si môžem nastaviť na Facebooku aby ma podla mena nikto cudzí nevedel nájsť?
Už som preštudovala celý fb ,no ja to neviem nastaviť 🙈
Môžeš vypnúť funkciu pridať do priateľov, aj poslanie sprav od cudzích ľudí. Keď to zadáš do google vyhodí ti to podrobný návod krok za krokom 🙂
Mne tie ziadosti nevadia... jednoducho ich neprijmem... ja len som chcela, aby ma podla mena nik nenašiel... tiež som rozmýšľala,ze si zmením meno. Ale to som práve nechcela... ale asi to tak urobím
Mne tie ziadosti nevadia... jednoducho ich neprijmem... ja len som chcela, aby ma podla mena nik nenašiel... tiež som rozmýšľala,ze si zmením meno. Ale to som práve nechcela... ale asi to tak urobím
@valik111 Meno je verejny udaj, to indexuju aj vyhladavace, aj google. Podobne aj titulna fotka.
@valik111 Nemyslim, ze by pomohla zmena mena. Mozno skor to, ze tam nebudes mat verejne fotku a kntomu nejake vymyslene meno.

Skus si tam dat vymyslene meno.. aj ja to tak mam .... Ked ti niekto cudzi napise hned blokniut.. da sa nastavit, aby ti cudzi ludia ani neposlali žiadosť ani nenapisali spravu. Zial neviem ako ale chcem ta uistit ze sa to da. Mozno ini poradia