Názor na Barboru Beťákovú
Zaujímalo by ma (kto poznáte), aký máte názor na ňu? Natáča vtipné videá na soc.sieťach zo života matky, v komentároch ju žerú, ale mne príde trápna niekedy a vykráda staré vtipy 😀 možno mi dáte iný pohľad na vec
@ivanka12311 daj si do Google... Logika 🙈
A kto sa pýta? Barbora? Mňa zaujíma prečo ťa zaujíma čo si kto o nej myslí, ale vážne ma to zaujíma ( nechcem rýpať)... Podľa mňa má niektoré videá vtipné, a že vykráda staré vtipy? To robí asi každý s výnimkou pár ozaj dobrých komikov. Zasmiať sa na vtipoch v jej podaní sa občas dá .
Mňa vytáča, ako otvára ústa 😂😆😀 aj celkovo minule video v nohavičkách je toho viac 😆
Netuším kto to je ale keď sa ti nepáči tak ju nepodporuj pozeraním, jednoduché.
@smajlik323 presne to video v nohavičkách...strasne lacné mi to prišlo...asi klesali like...
Inak ju nesledujem, len sem tam na mňa vybehne....a divím sa ale mne vôbec nepríde, neviem to nejak správne pomenovat..."zaujímavá" ani výzorom (nehovorím že je škaredá alebo čo) ani vyžarovaním, ani tým humorom...taká slúchadlá.
@liloastitch nie, nie som barbora, pozeram FB shorts a tam sa mi casto objavi, preto ma zaujimalo, aky maju na nu nazor aj ini ludia🙄 tu sa uz clovek nic nemoze opytat
niektore videa su celkom vtipne a sama zazivam podobne veci, kedze mam rovnako stare dieta ako Barbora ma c. 2 🙂 a niektore sa mi nepacia ale tak to je tak so vsetkym, rovnako ako sa mi nepacia vsetky stand upy, komedialne vystupy, diely serialu, ...
Podla mna je vtipna 😂 kto pozera shorts viac, vie ze kdekto vykrada kazdeho, takze nad tym sa nepozadtavujem.
Veď sa môžeš opýtať, tiež som sa len opýtala, lebo mne to príde ako naháňanie sledovateľov, ale môžem sa mýliť 😊
Nie,stačí,že som s ňou v jednej skupine a na tie jej trápnosti sa nedalo pozerať,tak je v ignore liste. Videla som zopár videí,až potom mi trklo kto to je. Ale neprídu mi vtipné,skôr preafektovane
Tie jej reelse su top 😀
Za mma je topka pretože to robí autenticky 😍 akoze kto nechápe insta tak nech tam nechodí 😂😂😂
Ja som si ju vygooglila a v zivote som ju nevidela :D
Krásny večer dámy 🙂
Na toto fórum chodím len kvôli bazáru, ale teda výnimočne dnes mám premieru môjho prvého komentu pod príspevkom - wohooo 🥳🥳🥳 a rovno pod tým o mne. Zdravím - ja som Barbora Beťáková - resp. Matka Domáca ako ma niektoré poznáte. Ďakujem každej a jednej za vaše komentáre aj vaše názory, ak vám niečo leží na srdci, pokojne mi môžte napísať aj súkromné správy, budem sa na ne veľmi tešiť. Je to vzrúšo byť takto známa 🤣🤣 a ešte na takom top fóre 🤭🤣🤣
Krásny zvyšok večera mamky!
S láskou
ℳ𝒶𝓉𝓀𝒶 𝒟ℴ𝓂𝒶́𝒸𝒶
@sisal161 stiiiskam na dialku! 🤣🤣🤣 ℳ𝒶𝓉𝓀𝒶 𝒟ℴ𝓂𝒶́𝒸𝒶 ❤️❤️❤️
Je úžasná .má nádhernú rodinou a je veľmi pekná ,múdra ,vtipná a má správne názory
Inak napadla mi taka vec 🙂 sice neviem kto si ale v merku ma mas 😍😍😍 a kedze si pamatas aj moje meno 🤩🤩🤩 nie teda len matku domacu, tak mysliiim zeby to stalo aj za stretko 😍 ked uz sa pytas na nazory na mna, co tak sa spoznat osobne nech si ma zazijes live? Odkial si ? Rada dam kavu 🤩🤩🤩🤩
@barborabb95 ja ťa žeriem, také realne videá zo života 😂❤️ si super a drž sa. Ako si aj sama povedala nie každému to musí vyhovieť ale to môžeš mať v paži.
@bajaja123 jeeej ! ĎAKUJEEEEM 😍😍😍😍
Jasnačka ja s tým rátam 🤣 nuž ale to už je aká pecka nájsť sa na tomto fóre 🤣🤣🤣
zi a nechaj zit... mne ked sa nieco nepozdava a nepaci kliknem na tie tri bodky a jednoducho dam zobrazovat menej 🙂 a k Barbore ano sledujem ju,nicim ma nepohorsuje a uz vobec nie videom v gatkach ,nemyslim si,ze gatkami chcela dostat viac lajkov 😁
No náhodou mne príde vtipna🤣ja si jej videa niektoré pustím aj 4x🤣
Veď keď sa vám nepáči nepozerajte a hotovo ved ona vám neprikazuje ju sledovať 🤣
mne sa páčia najviac videa od Denisa.vysnovska .... ona ma tak super videa, tie si vždy aj viac x pozriem a aj sa zasmejem...
Celkom vtipné ,viac tých vtipov nepoznám ako poznám..a reaguje aj v komentároch dosť nad vecou to sa mi páči...
Barborku poznám.. mame rovnaký vekový rozdiel medzi deťmi a aktívne ju sledujem.. 98% videí je totožných s mojim životom a situácii s deťmi.. nepáči sa ti? Nečum.. je to úžasný a láskavý človek plný dobra.. starajte sa o seba a o svoj úbohý život a aj keby natacala s holou mačkou je vás do toho veľký prd 😊 má ucta
@dianciz áno ide z nej dobro . A väčšina jej ten krásny rodinný život závidí
@mama2024 lol 🤣🤣🤣 video v nohavickach som dala pred tyzdnom 🙂 kedy som mala na IG 26tis sledovatelov - ale je SUPER vediet ako mi fandis DAKUJEM! Taky prehlad o mojom ucte moze mat len skutocny skalny fanusik! Velka vdaka ❤️❤️❤️❤️
@barborabb95
@mama2024 určite keď ju sledujú ženy tak nohavičky zaujali🙈

To je kto 🤷?