Názory na výroky z dvoch starších internetových diskusií
Mne sa nepacia a nesuhlasim s nimi.
Prvý:,, kto dal 5 ročnemu dieť sa ťu hamburger? Šup s nim do basy."
Druhý. ,,Tehotna zena ma sediet doma na zadku."
Výroky vytrhnuté z kontextu……výpovedná hodnota 0
Fakt trápne. A hlavne, vytrhnuté z kontextu. Sa nudis? 😊
Nemam co si mysliet, nepoznam kontext.
tehotná má sedieť doma na zadku? to celé mesiace? tehot. nie je choroba...
Myslim si ze je to niekoho "nazor" a "nazor" nie je vzdy pravda.
@nynia ten prvy dieta sa nakazilo z toho hamburgeru ecoli
Druhy tehotnu zenu zachytil vlak
Stále malo info….
Tehotná mohla ísť k lekárovi, mohli jej prísť nevoľno, ale aj pozerať so mobilu a nedávať pozor, ale aj omdlieť napr od horúčavy cez leto, ponáhľať sa do prace …..
K čomu je tato diskusia ? Úplne zbytočná
Nic si o nich nemyslim. Nijakym sposobom moj zivot neovplyvnuju tak co sa nad nimi bdem zamyslat?
Moj nazor je ze zena ma vzdy a za kazdych okolnosti sediet doma a s detmi aspon do desat rokov ,sa nema co chodit kade rada,maximalen skola ,skolka ihrisko a domov
Umela diskusia 😁
1. absolútne ma to nezaujíma, keďže sa ma to netyka
2. ak sa mám vyjadrit, tak zachytiť vlak môže hocijakého debila, hocijakého pohlavia a stavu, ktorý nedáva pozor, keď prechádza cez železničné priecestie. To či niekto sedí celé dni doma, alebo behá celé dni po vonku sa ma nijak nedotýka
3. Strava cudzích deti ma nezaujíma. Mimochodom ecoli sa dá nakaziť aj konzumáciou napríklad listoveho šalátu, to už je predpokladam ok.
takže si nám oznámila,že s tým nesúhlasíš,fajn.
Tvoj nesúhlas mi je ukradnutý
Ecoli sa dokáže nakaziť aj dospelých človek, nie len dieťa a vlak môže zachytiť kohokoľvek, kto si nedáva pozor. Zbytočne nazory

keby sa mam pozastavovat nad každym nazorom, ktory sa ku mne prostrednictvom internetu dostane, tak by ma asi, no, slusne povedane, porazilo 🙂