icon

Nemôžem sa prihlásiť na svoj Instagram účet. Kto poradí?

12. jan 2025

Ahojte , prosím , vedeli by ste mi niekto poradiť ? Používam takmer 10 rokov účet na instagrame, mala som ho prepojený ešte s jedným , ktorý používa dcéra .Nikdy nebol problém. Ešte dnes doobeda som sa naň normálne prihlásila, počas dňa sme boli odcestování a dnes navečer už sa mi doň nedá dostať, dokonca už mi ho ani neukazuje na telefóne ako možnosť prihlásenia , automaticky prihlási len dcérin. Telefón som restartovala , skúšala opätovne prihlásiť , taktiež na dvoch iných telefónoch kde som ho tiež používala a aj na notebooku, no bezvýsledne .Mám tam takmer 1700 fotiek a nerada by som o ne prišla.... Kam sa môžem obrátiť ? Nemáte podobnú nepríjemnú skúsenost? Ďakujem každej za názor 🤍

yelena159
12. jan 2025

Čo presne ti vypisuje že sa tam nemôžeš dostať? Neplatné heslo alebo čo?

autor
12. jan 2025

@yelena159 ja sa dostanem len na ten druhý účet , ktorý som mala prepojený . Kamoška mi akurát poslala, že na mojom profile pribudol akýsi čudný americký príspevok a kryptomenách .. také 100% je hacknutý

david1202
13. jan 2025

Hacknuty 😂😂 si prelož čo znamená hack ,lebo ďalšia čo o Tom vie prd

autor
13. jan 2025

@david1202 ja neviem , nevyznám sa, píšem len čo si myslím , a tvoj názor čo sa mi stalo s profilom ?

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
13. jan 2025

Fotky si stiahni ručne kým profil ešte funguje. Alebo cez FB ak ho máš prepojený. A potom ten účet na instagrame nahlas ako krádež identity, nech ho vymažú. Do neho sa už nedostaneš. Max ešte môžeš skúsiť obnovenie hesla cez email alebo telefón. Ak ho máš s nimi registrovaný.