icon

Neprebratie balíka z eshopu

19. nov 2022

Ahojte. Prosim len ma tu neodsudte. Objednala som darcek pre dieta (nie moje). Je to kniha montesori. Na videu bolo ukazane ako sa lepia tie obrazly do nej atd. Bolo vidno, podla videa, ze ma cca 10 stran a viac. Dodacia doba bola 2-5dni. Nestihlo to prist a kedze je oslava dnes, tak sme boli nuteni kupit iny darcek. Ale k veci, nakoniec dnes na mna vyskocili komentare a recenzie (na fb, lebo u nich na stranke mali vychvalene recenzie), ze kniha neodpoveda videu, ze zavadzaju kupujucich, ze ma ani nie 5 stran. Tak som sklamana, myslite, ze ked neprevezmem balik, tak sa nieco stane? Mal by prist v pondelok. 😔
(Vzdy som prevzala balik, ci od eshopov alebo sukromnych osob. Ale je mi zbytocne zaplatit 30€ a za produkt, ktory neodpoveda)

Strana
z2
autor
19. nov 2022

@lenjaona jedna im tam aj napisala, ze tu knihu ma z wishu za 2€ 🙂

bloger
19. nov 2022

Do 14 dní od prijatia balíka nás môžete písomne ​​informovať prostredníctvom e-mailu ( sk@non-stopshop.eu), že odstupujete od zmluvy a pritom uviesť svoje údaje, ako aj číslo zásielky alebo nám poslať elektronickú faktúru, ktorú ste dostali na Váš e-mail pri uskutočňovaní nákupu, aby sme mohli identifikovať Vašu objednávku. Medzičasom tu môžete vyplniť formulár a do 14 dní nám vrátiť produkt na našu adresu: (adresy uvedieme my). To znamená, že musíš si to prevziať.

autor
19. nov 2022

@bloger kolkokrat tu mam napisat, ze ludia pisali, ze poslali balik na ich adresu a peniaze nevideli? 🙂

mandzula
19. nov 2022

Pri niektorych e-shopoch si treba dat pozor na dodaciu lehotu a dobre citat. Velakrat nemaju tovar na sklade, ale vezmu ho od dodavatela az po nasom objednani a maju pri nom napisane, ze xyz dni trva, kym im ho dodavatel doda, co mnohi ludia beru tak, ze v tom case ho uz oni budu mat doma. A stretla som sa uz aj s e-shopom, ktory mal v obchodnych podmienkach, ze si za neprevzatie tovaru uctuje poplatok. Ako to potom robia, neviem.
@autor V tvojom pripade by ma neprevzatie vzhladom na recenzie asi nestvalo.

mam1na
19. nov 2022

No nekúp to, ešte v tak dobrej akcii 🤭🧐
Najprv píšu 10 strán a v zátvorke 5. Vidíš, ako neklamali. 😅😁
Video je pekne zrýchlené a zavádzajúce, narozdiel od nafotených príloh, to je pravda. No popis je eňo ňuňo 😄

mamula20
Odpoveď bola odstránená
bloger
19. nov 2022

Treba vyplniť ten formulár a peniaze ti musia vrátiť.

mandzula
19. nov 2022

@bloger a ked nevratia, tak co? Bude sa sudit o taku smiesnu sumu?

mam1na
19. nov 2022

@bloger musia, musia, len kedy aj reálne vrátia. ☺️

aurorastone2
19. nov 2022

Bože co riesis ani to nepreberaj a máš pokoj, len zavolaj kuriérovi nech sa k tebe zbytočne netrepe

bloger
19. nov 2022

@mandzula, a čo navrhuješ ty? Podľa mňa je lepšie pristúpiť na ich podmienky. Keby človeku len 30 eur chýbalo. Stávajú sa aj horšie veci. Je to možno poučenie do budúcnosti. Prípadne neprebrať a peniaze jej ostanú. Ten eshop vyzerá dosť pochybne.

gondyo
19. nov 2022

Neplať,ráno zavolaj kuriérovi,že nepreberáš zásielku...to je všetko..nerieš..

mandzula
19. nov 2022

@bloger ved pisem vyssie, ze neprebrat.

catherinah
19. nov 2022

Vobec nerieš, su horsie veci ako raz neprebrat balik od podvodnikov.

matabb73
19. nov 2022

Vôbec sa tým netráp. Nepreber balík a hotovo. Máš šťastie, že si zistila, že sa jedná o problémový e shop. Po tých recenziách, že nevracajú peniaze, by som to ani ja neprebrala. Nabudúce si pozri kontakty na stránke. Ak tam nemajú adresu a telefónne číslo, ani neobjednávaj. Ak sa tvária ako slovenská stránka, musia mať slovenský kontakt.

Strana
z2