Neprišiel vám balík zo Shein? Čo robiť?
Ahojte ,
Stalo sa Vám niekedy ,že Vám balík so Sheinu neprišiel ?
Svokra objednala balík cca pred mesiacom a pol a stále nič. Ja som urobila objednávku 13teho do 18toho som dostávala upozornenia kde sa balík nachádza a od toho 18toho sa už balík nepohol. Neobjednavala som prvý krát , balík mi vždy prišiel v termíne a bez problémov . No teraz mám menšie obavy za objednávku som platila 50€ máte niekto podobne skúsenosti ? Alebo mi neviete niekto poradiť ako sledovať zásielku ?
Vopred ďakujem za odpovede ♥️
@stellarstar a ako im mám napísať ? Nájdem niekde e-mail ?
@abcdefgahc na apke na tvojej strane hore v P rohu je sluchátko a tam klikni
A ojednavala z originál shein cez apku, alebo cez podvodné stránky na instagrame ktoré sa tvária že si shein a majú veľké výpredaje? Veď musí mať sledovanie zásielky a aj email
Objednávala som 9.1. A dnes prišiel, všetko super
@abcdefgahc baliky zo sheinu teraz už meškajú, pretoze v marci 2024 sa shein zatvára
@vladkalattova coo? To odkiaľ máš? Vôbec o tom neviem
@bejbypd ja objednala 12.1 a stále nic mi neprislo :/
@vladkalattova hľadám na nete ale nemôžem nič nájsť jedine že zatvárajú v DE mas nejaký link ?
Inak u mňa rýchlo šlo 17.1 som obj a 27.1 som mala doma balik
@vladkalattova ??
@vladkalattova nejak si ticho?
Objednavala som 16.1. A stále mi balik neprišiel.
Podľa sledovania bol par dni bez pohnutia v medzinárodnom Depe v Budapešti.. na včerajší deň mi ukazuje balik úspešne doručený. Ja balik nemám a nikto mi ani nevolal. Som zvedavá ako to dopadne
Dobrý deň, mne sa deje toto isté. Objednala som 19.1. V tej deň aj odoslali a teraz už od 30.1. mi píše že úspešne doručené v Nemzetközi depo (asi Medzinarodny sklad) tak neviem… este sa mi to nikdy nestalo a to som odtial objednaval často, naposledy 7.1. Som objednala a to bolo všetko v poriadku 17.1. Som už mala balik doma, deň vopred prišiel mail od kuriera a na druhy deň volal že pride, všetko ok. Ale z tejto objednavky mam obavy lebo bola za väčšiu sumu…
@viktoriaxch tak aktualizácia, naobed som sa posťažovala a za hodinu mi volal kurier a prišiel mi balik . Ale žiaden mail neprišiel o doručení.
@viktoriaxch dobry den, teraz toto iste riesim, chcem sa spytat kde ste sa “stazovali”? Ja som pisala na shein stranku, kde maju na odpoved 24 hodin a ci vobec to aj uvidia tu spravu a budu na to reagovat
@maria600 neprišiel vôbec
@viktoriaxch dobry den prosim vas kde ste sa stazovali ? Teraz riesim to iste balik vzdy prisiel do 5-7 dni a potrebujem ho na zajtra a tiez mi pise Nemzetközi depo
Ahojte, mne sa stalo teraz 1x ze mi mesiac meska zasielka zo sheinu, uz 3 tyzdne je v nejakom hromadnom sklade v BA. Pisala som na podporu a len ze bude meškať nič viac nenapisali, tak snad vobec dôjde.
Ďalší mega problém je s dorucovanim zasielok cez kuriersku službu express one/sps, ktorá shein baliky doručuje. Nikdy mi balík nedorucia domov, nechajú to prinajlepšom v nejakom boxe 5km od domu, neda sa spojiť s kuriérom ani zakaz oddelením. Stačí si prečítať na nich recenzie, to je tragédia.
Ahojte, mne sa stalo teraz 1x ze mi mesiac meska zasielka zo sheinu, uz 3 tyzdne je v nejakom hromadnom sklade v BA. Pisala som na podporu a len ze bude meškať nič viac nenapisali, tak snad vobec dôjde.
Ďalší mega problém je s dorucovanim zasielok cez kuriersku službu express one/sps, ktorá shein baliky doručuje. Nikdy mi balík nedorucia domov, nechajú to prinajlepšom v nejakom boxe 5km od domu, neda sa spojiť s kuriérom ani zakaz oddelením. Stačí si prečítať na nich recenzie, to je tragédia.
@rainee davajte si dorucenie cez packetu, sps ma vzdy nejake problemy s balikami zo shein. Bud sa niekde stratia, alebo niekde dlho trcia na depe.
@rainee Zdravím, ten istý problém mám teraz aj ja. Smiem sa opýtať či už Vám ten balík došiel?
@rainee Zdravím, ten istý problém mám teraz aj ja. Smiem sa opýtať či už Vám ten balík došiel?
@deny1212 prišiel mi predvcerom. Ale pisala som viac x na podporu shein a davala som to opakovane ako urgent.dodavku, cize tlacili asi oni na ten sklad aj kurierov ze to vôbec došlo.
Doručenie cez sps klasika katastrofa. Ďalšie baliky uz skusim cez tu packetu.

@abcdefgahc ja som mala toto na vianoce lebo mali toho veľa. Ale balík napokon prišiel aj keď s omeškaním. Minulý týždeň som obj zas 1 balík príde zajtra a ďalší je už tiež na letisku. Napíš im