Nevraživosť žien na Modrom koníku
Veľmi si všímam nevraživosť špeciálne žien na MK. Ešte muži ako tak, ale ženy, nechápem. Vôbec netuším, či sú to mladé baby, alebo zrelé ženy, lebo vystupujú pod anonymom. Ale pár ich vystupuje aj pod svojím nickom a nestačím sa čudovať. Všetci si tu nadávajú, osočujú sa, obviňujú. Ale reálne mimo MK, keby ste sa stretli naživo s nimi niekde, tak by sa hanbili. Ale tu im narástli krídla a potrebujú si niečo kompenzovať. Frustrácia z materstva? Po pôrode sa zbláznili hormóny?
Hod screeny kde sa to deje.
@anonym_autor chacha a ty toto na co pises? ides virit hladinu ?
ked uz chces moralizovat, tak maj gule a daj to pod svojim nickom
A tvoja anonymna frustracia je z coho?
Podľa štýlu písania a vcelku fajn gramatiky: billy_jean? 😉
@anonym_autor ale ženy vedia byť ostré a priame aj mimo modrého koňa - v reálnom živote. A áno, myslím si, že niektoré by sa aj sediac v kruhu vedľa seba dokázali pohádať (možno ak pobiť 😅) ale proste je to normálne, tým, že sme odlišní a máme odlišné názory a postoje, tým že niekto si príde pýtať radu a nakoniec zistí sám o sebe, že je to osoba, ktorá nevie prijať rady druhých,… hocičo tu nájdeš. Skús niekedy len čítať a dívať sa na to analyticky, psychologicky. Uvidíš kopec zaujímavostí 🙂
Podľa štýlu písania a vcelku fajn gramatiky: billy_jean? 😉
@anonym_f96a06 nemyslim si. pride mi viac inteligentna, nez tento vylev tu. pardon za vyraz.
@anonym_autor kľudne si môžme dať rande a môžeš zistiť osobne ,či sa ja osobne hanbím aj z oči do oči
Milujem anonymov 👍👏❤️❤️❤️❤️❤️
@anonym_f96a06 nemyslim si. pride mi viac inteligentna, nez tento vylev tu. pardon za vyraz.
@anonym_0ff971 však veď sa ozve, ak nie je autorka tejto diskusie 🙂
@anonym_0ff971 však veď sa ozve, ak nie je autorka tejto diskusie 🙂
@anonym_f96a06 a teba to preco trapi? 🙂
@anonym_autor môžete k týmto výlevom dávať aj screeny toho na čo narážate? Lebo som tu dosť často a všetky tieto blbosti ma akosi obchádzajú 😂
A navyše, vždy ma pobaví ako každá jedna napíše, že v realite sú tie ženy iné? Ako viete?
ja nie.Ja málokedy použivam anonym to už musí ozaj byť až dvakrát som ho použila odkedy je tá možnosť 😊 a práveže vôbec ja sa čudujem sama sebe dosť že tu som mierna málokedy sa odtrhnem z reťaze to už ozaj musí byť že vystrelím.A normálne v živote som omnoho viac papulnatejšia a poviem do očí čo aj netreba.Takže nie,nemusí to byť len online priestorom niekto je hnusný všade aj na nete aj normálne.Ale tak ja zas neprispievam vela.Len sem tam ak ma nejaká téma zaujme niekedy je to viackrát do dňa a inokedy aj týždeň nič.Nie som strčená v každej diskusii.Nuž ale to som si všimla aj ja čo robia kolkokrát dva anonymi medzi sebou ja to ani nečítam mám v tom chaos v tých číslach
@anonym_autor a pointa?
@anonym_f96a06 a teba to preco trapi? 🙂
@anonym_0ff971 Nepociťujem žiadne trápenie, prečo sa pýtaš? 🙂
Vieš, ja som si sama na sebe niekedy všimla, že po prečítaní viacerých nepríjemných reakcií som automaticky inklinovala tiež k negativizmu...A dokonca aj vo vlastných príspevkoch....nakazilo ma to. Teraz uz čítam len príspevky autora, málokedy odpovede iných žien.
@anonym_autor ja myslim, ze ti co si tu nadavaju nebudu daky sympaticky ani realne.
@anonym_autor Ale vieš čo? podľa mňa tá nevraživosť pramení aj z toho, že dnes má každý prístup k miliónu informácií a zrazu má pocit, že všetko vie najlepšie. Každá si potom stojí za svojím názorom „na život a na smrť“ a keď jej niekto povie niečo iné, berie to ako útok. A pritom, keby sa tie isté ženy stretli vonku na káve, možno by sa vedeli porozprávať úplne v pohode. Ale tu, za klávesnicou, majú pocit, že musia obhajovať svoje „pravdy“ za každú cenu. Ja sa snažím si z toho vybrať len to dobré a nezapájať sa do týchto hádok, lebo to človeka niekedy len zbytočne rozhodí. Kým nezačnú byť ľudia k sebe tolerantnejší, lepšie to nebude...a nielen na MK. Všeobecne...je to fakt len zrkadlo doby ako tu už niekto v inej diskusii poznamenal.
Ja s tebou z časti súhlasím. Nie sú to všetci, ale vo veľa diskusiách sa nájde niekto, kto zbytočne zosmiešňuje, uráža, aj pri úplne normálnych dotazoch. Napr. som dnes čítala diskusiu, kde išlo vlastne o to, že žena išla na urgent, mala nejaké obrovské bolesti a jej priateľ s ňou nešiel, lebo jemu je teplo a oddychuje a že on s ňou bude chodiť po lekároch. Za mňa absurdné, aby ma môj životný partner, s ktorým si máme byť navzájom oporou, ani len neodviezol na pohotovosť, keď mi je zle. A v diskusii, že vlastne ona je hypochonder, ktorému nič nie je, nič ju neboli, všetko si vymýšľa a preto s ňou chudák partner nikde nešiel. Tiež som sa zamyslela z čoho to pramení. Neboli nikdy v takej situácii, tak si ju nevedia predstaviť kvôli nedostatku empatie? Alebo majú doma rovnakého dementa a oni si len takto zrkadlia svoju frustráciu? Neviem. Ja by som si nikdy nedovolila niekoho urážať a osočovať, ani ako anonym. Inak je tu podľa mňa veľa super žien, čo sa snaží podporiť, poradiť.
Rovnako ako alkohol odhaluju socialne siete( anonymne diskusie a komenty) charakter ludi. Darmo sa pri osobnom kontakte pretvaruju a falosne usmievaju- komenty ich prezdadia. Frustraciu, hnev, zavist, nenavist- tieto pocity su tu velmi dobre zivene. Stastny a spokojny clovek nema potrebu hejtovat a nadavat inym. Chcela by som vidiet tie tvare keby MKoznamil ze zverejni identitu vsetkych " zlych" komentov- asi by mnohym stislo ritou🤣🤣
Mňa by zaujímalo, prečo si myslíš, že v reálnom živote je to iné.
Vyjadri sa reálne napríklad na politickú tému, kľudne ťa niekto aj opľuje. Vyjadri sa, že je osoba xy absolútne mimo, že nedala zaočkovať svoje deti a uvidíš ako sa do teba pustí...
A najlepšie na koniec, zober si niečo z regála, čo je posledné a ten čo to chcel tiež ťa kopne do píšťaly a budeš mať trieštivú zlomeninu (toto som videla na vlastné oči a následne som o tom počula u nás v práci, že to bola trieštivá zlomenina, lebo pánko mal kovovú špicu 😀 )
Už sa tu začinam nudiť...stále to isté.. Ženy sú proste ženy a také isté najdeme aj na ulici, v práci všade. Akurát si kupujem kameň z turmalínu lebo mám v práci podobné ženy a vysavaju zo mňa energiu a asi aj tento koník 😀 a ešte je to aj strata času. Budem sa snažit nechodiť sem.
Podla mna si ludia viac dovolia, lebo za nickom nevnimaju az tak realnu osobu (proste tazsie sa kruta pravda hovori niekomu do oci ako sa pise) a potom tu chyba intonacia v hlase, mimika ... Takze to, nad cim by sme sa v reale zasmiali, tu znie ako osobny utok 😅
A niekedy prsty na klavesnici predbehnu rozum 😀
@anonym_autor Baby frustrovane z nedostatku podnetov na materskej, zaseknute, zacyklene v zivote, vztah s muzom na bode mrazu, ten im vydeluje drobne na reziu dietata, nechut k nastupu do prace, nechut zahnivat doma s dietatom, bez vyhliadok, frustrovane, nasrate.
Tieto exemplare vzdy kopu do zien, ktore sa maju v niecom lepsie, vdacne terce su tu veci ako vlastna firma, zivotne ciele a ambicie (aj tak sa ti to nepodari), fungujuci vztah (urcite ta podvadza s tou kolegynou, co ju raz viezol domov v aute a ty si sprosta, ze to nevidis). Vtedy je mi absolutne jasne, ktora bije.
@anonym_autor mne zase vadi ake su tu vsetky stastne vydate s krasnymi a super poslusnymi detmi, a kritizuju tie co sa vydali zle a ich deti su "ine" Velmi krute utoky na zeny co su uplne na dne. Ziadna empatia nic...tie skvele matky a manzelky sa snazia tie ubohe duse co najviac dorazit, zosmiesnit, zhovadit...no hnus
Jednoducho zloba je v ludoch odjakziva. Ci su to muzi, ci zeny. Uz sa tym nezaoberam, ale smutne to je. Kto to ma v hlave zrovnane, nebude na druhych utocit. Ani pismenkami, ani slovami ani fyzicky. Este aj tvoja otazka dokazala niektore rozohnit. A napriklad aj diskusia, ktory recept na gulas je ten pravy. Je to nad moje chapanie. Inac je piatok a som v praci a nechce sa mi moc makat 😁 aj take dni su…..
@anonym_autor ja myslim, ze ti co si tu nadavaju nebudu daky sympaticky ani realne.
@domkakvet tiez si myslim.Take furie mat v praci je to o drzku.Mam taku kolegynu,ja sice chvalabohu niesom s nou v kontakte cez sichtu ale ta by sa dokazala aj s chlapmi pobit.Do pi a koko si tam valia len taka radost.Az kolega len krutil hlavou.Ja sq na kazdeho usmejem a vzdy sa rozumne,dohodneme.Nemam s nikym ziadne konflikty.
@anonym_autor prosím ta, v reáli nevidíš tu nevraživosť žien? To nie je len tu. Ženy aj muži aj deti sú veľmi zákerné. A bude ešte horšie.
@anonym_autor hlavne že to pises pod anonymom.
Krásne chválim.
@anonym_autor zlatko a ty si prečo anonym? Nemáš odvahu pod nickom to pýtať?

A toto je len ďalší príspevok na vyvolanie vášni 🤣 prečo si ty pod anonymom?