icon

Nevraživosť žien na Modrom koníku

25. júl 2025

Veľmi si všímam nevraživosť špeciálne žien na MK. Ešte muži ako tak, ale ženy, nechápem. Vôbec netuším, či sú to mladé baby, alebo zrelé ženy, lebo vystupujú pod anonymom. Ale pár ich vystupuje aj pod svojím nickom a nestačím sa čudovať. Všetci si tu nadávajú, osočujú sa, obviňujú. Ale reálne mimo MK, keby ste sa stretli naživo s nimi niekde, tak by sa hanbili. Ale tu im narástli krídla a potrebujú si niečo kompenzovať. Frustrácia z materstva? Po pôrode sa zbláznili hormóny?

anonym_d3da9d
25. júl 2025

Ja nechápem čo tu máte všetky problém s tým anonymom :D aký je rozdiel či to napíšem pod ´anonym´ alebo pod ´zuza25´. Väčšina z vás tu má len nejaký random nick, na profile nič, prípadne , fotku koláča alebo kvietku - to z vás robí akože neanonymov? :D

anonym_1eb893
25. júl 2025
@anonym_d3da9d

Ja nechápem čo tu máte všetky problém s tým anonymom :D aký je rozdiel či to napíšem pod ´anonym´ alebo pod ´zuza25´. Väčšina z vás tu má len nejaký random nick, na profile nič, prípadne , fotku koláča alebo kvietku - to z vás robí akože neanonymov? :D

@anonym_d3da9d lebo takto sice môžu urobiť screen, ale nevedia komu by to v inej diskusii mali hodiť pred oči 😁

anonym_f1ae82
25. júl 2025
@anonym_1eb893

@anonym_d3da9d lebo takto sice môžu urobiť screen, ale nevedia komu by to v inej diskusii mali hodiť pred oči 😁

@anonym_1eb893 presne 🙂 stalkujucim nickom odzvonilo konecne 🙂

srdeenko19
25. júl 2025

Ja nechápem, prečo vás stále tak dráždi ten anonym. Ved vy ten nick ani jedna nemusíte poznať, môže mať nedávno založený profil, nemusí mať nič na nástenke 🤣 Takisto aj na fb, hocikto vypisuje v diskusiách a ma skryté svoje príspevky a ani vlastnú fotku nikto nemusí mať, môže si strážiť súkromie.
A áno, autorka, máš pravdu. Preto sem chodím už úplne minimálne.

anonym_0ff971
25. júl 2025
@anonym_f1ae82

@anonym_1eb893 presne 🙂 stalkujucim nickom odzvonilo konecne 🙂

@anonym_f1ae82 to vazne su tu ludia co stalkuju ? tak to je mots

anonym_d3da9d
25. júl 2025

Tiež mi napadlo, že im to vadí len preto, že nemôžu následne nabehnúť na profil a totálne človeka zvoziť. To je to isté, ako keď influencerky nadávajú na anonymov a akonáhle im niekto napíše názor, ktorý sa im nepáči (nemyslím hate ani urážky, normálne podaný iný názor), tak vycapia fotky danej osoby na storky pred tisíckami ľudí, ideálne s posmenšným komentárom. Takže ak je niekto zodpovedný za anonymov, tak sú to ľudia, ktorí pri prvej príležitosti idú do osobných útokov.

bukrisek
25. júl 2025

haha sak ste tu smiesne, keby sa da akoze pod svojim nikom uz ju odhalite? akoze podla mojho niku viete kto som ja?? co tu akoze vsetky riesite ze je anonym. 😂

anonym_45d2e8
25. júl 2025

Lebo zmýšľanie niektorých je tu strašne ,tak sna som to povedať môžme . Mne sa až rozum zastavuje nás tym často,nad hlúposťou ľudstva

anonym_c2b529
25. júl 2025
@bukrisek

haha sak ste tu smiesne, keby sa da akoze pod svojim nikom uz ju odhalite? akoze podla mojho niku viete kto som ja?? co tu akoze vsetky riesite ze je anonym. 😂

@bukrisek hahahahaha a ona má akože aký problém? Či si vymyslím nick alebo sem napíšem pod anonymom, je úplne to isté 😂😂

culienka
25. júl 2025
@vilma7

Vieš, ja som si sama na sebe niekedy všimla, že po prečítaní viacerých nepríjemných reakcií som automaticky inklinovala tiež k negativizmu...A dokonca aj vo vlastných príspevkoch....nakazilo ma to. Teraz uz čítam len príspevky autora, málokedy odpovede iných žien.

@vilma7 S týmto ja úplne súhlasím, tiež mi to pripadá ako davová psychoza 🙂. Niekedy mám pocit, že ženy sa predháňajú, ktorá viac naloží a inokedy zase že sú dáke moc tolerantné aj tam kde to nie je až tak žiadúce 😀. Záleží asi na tom ako sa zvrtne debata.

anonym_45d2e8
25. júl 2025

Modrý koník je najhorší web ,jedine bazár t7 funguje ale inak reklama ,trápne prispevky

alyson29
25. júl 2025

Pre mňa je anonym aj ten, čo tu nemá žiadnu fotku a nič v profile, len vymyslený nick.. nie je to teda jedno?🤷🏻‍♀️ A neurážajú tu len anonymné profily, ale aj dlhodobé užívateľky pod vymysleným nickom.

anonym_fff3d0
25. júl 2025
@alyson29

Pre mňa je anonym aj ten, čo tu nemá žiadnu fotku a nič v profile, len vymyslený nick.. nie je to teda jedno?🤷🏻‍♀️ A neurážajú tu len anonymné profily, ale aj dlhodobé užívateľky pod vymysleným nickom.

@alyson29 tak menuj

sevrin
25. júl 2025

Ja sa sem už bojím chodiť.

chelgi
25. júl 2025

Uprimne si nemyslim, ze to je modrym konikom, alebo dokonca zenami po porode. Staci sa pozriet aj na komenty na fb pri článkoch napr, instacoch... Ludia sa predbiehaju kto viac urazi, vyzdvihne svoj nazor za najelpsi na svete a pri tom vsetkych ostatnych ponizi a podobne..

vakatko
25. júl 2025

@anonym_autor niekedy si myslím, že sa sem chodia ženy vyzúriť počas PMS, aby to doma neschytal manžel a deti 🙂

alyson29
25. júl 2025
@anonym_fff3d0

@alyson29 tak menuj

@anonym_fff3d0 nie som povinná tu nikoho menovať 🙂 a už vôbec nie na tvoj rozkaz.

anonym_fff3d0
25. júl 2025
@alyson29

@anonym_fff3d0 nie som povinná tu nikoho menovať 🙂 a už vôbec nie na tvoj rozkaz.

@alyson29 to nebol rozkaz, ale ak nieco tvrdis tak by si to mala vediet dokazat, co nevies. Preco nemenujes, bojis sa?

rozculena
25. júl 2025

kľudne ti do očí poviem to,čo napíšem

ženský kolektív je proste slepičinec,nie je nič horšie,poznám z roboty...ohováranie,donášanie,vymýšľanie si úplných pičovín,len aby ma nejako očiernili
Lebo ja som s nimi "nepiekla",neohovárala,nefajčiloa,neožierala sa na firemných akciách,ja som si robila len svoju robotu

lucia13022023
25. júl 2025
@vakatko

@anonym_autor niekedy si myslím, že sa sem chodia ženy vyzúriť počas PMS, aby to doma neschytal manžel a deti 🙂

@vakatko možno je to tak aj lepšie, keď to nevedia zvládnuť inak, tak radšej online na internete ako na nevinne dieťa alebo chudáka muža 😆

alyson29
25. júl 2025
@anonym_fff3d0

@alyson29 to nebol rozkaz, ale ak nieco tvrdis tak by si to mala vediet dokazat, co nevies. Preco nemenujes, bojis sa?

@anonym_fff3d0 ja tu nemusím dokazovať svoje názory a už vôbec nie tebe pod anonymom. A už vôbec nie sem chodiť urážať ženy a šíriť nenávisť, čo tebe evidentne o to ide.. kto vie, ten vie, na to nepotrebujem menovať. Ale podľa toho ako vystupuješ, budeš jedna z tých, čo svedomie nemá čisté. 😉

anonym_31cfed
25. júl 2025

Uvažujem, aké by to bolo, keby za menom alebo kódom anonyma písalo vek danej osoby. Lebo vo viacerých diskusiách by to dalo lepší pohľad a kontext ale na druhej strane je to súkromná vec

derdia
25. júl 2025

@anonym_autor zo žien sa vytratila súdnosť, slusnost, empatia, úcta s veľkým Ú...ziadna pokora, žiadna ženskosť.
Prehnane ego...
Ale za tým všetkým sa skrýva len bolesť v srdci, opustenost, komplexy, zlý zivot, zlý partnerský vzťah.. Zivot bez lásky...
Nedáš to co nemáš....

derdia
25. júl 2025
@vakatko

@vakatko ale niektoré majú potom PMS stale😅😅😅😅

vakatko
25. júl 2025
@derdia

@vakatko ale niektoré majú potom PMS stale😅😅😅😅

to som si všimla, potom to bude menopauza, alebo povaha :(

slniecko39
25. júl 2025

A tie anonymy podľa mňa naviac vadia ľuďom preto, lebo keď príde odpoveď na môj príspevok, už ma to neoznačí a nepríde upozornenie. Čiže ak niekto prispieva do cca 3+ diskusií za deň, tak pamätať si to všetko a vyhľadať si komu treba odpovedať je dosť veľa práce a neviem komu by sa to chcelo, keď ide iba o diskusné fórum

anonym_fff3d0
25. júl 2025
@alyson29

@anonym_fff3d0 ja tu nemusím dokazovať svoje názory a už vôbec nie tebe pod anonymom. A už vôbec nie sem chodiť urážať ženy a šíriť nenávisť, čo tebe evidentne o to ide.. kto vie, ten vie, na to nepotrebujem menovať. Ale podľa toho ako vystupuješ, budeš jedna z tých, čo svedomie nemá čisté. 😉

@alyson29 takze dalsia co len brese. tu nejde o sirenie nenavisti, ale o tom, ze pises klamstvo a utocis, pricom nevies na koho. je mi ta vlastne luto, kedze si nevies stat za nazorom ani v takejto banalite. pekny den.
ps: obe sme anonym, ci ty si myslis, ze ked si pod falosnym menom a mas fotku kde ti nie je vidno tvar, anonym nie si? vitpne.

janababana
25. júl 2025

@anonym_autor to nie len tu. Len MK je forum s celkom velkou anonymnou komunitou (anonymnou v porovnani napr s fb), niektore tety su tu xyz rokov a ak su protivne tu, tak ine nie su ani v realite.

alyson29
25. júl 2025
@anonym_fff3d0

@alyson29 takze dalsia co len brese. tu nejde o sirenie nenavisti, ale o tom, ze pises klamstvo a utocis, pricom nevies na koho. je mi ta vlastne luto, kedze si nevies stat za nazorom ani v takejto banalite. pekny den.
ps: obe sme anonym, ci ty si myslis, ze ked si pod falosnym menom a mas fotku kde ti nie je vidno tvar, anonym nie si? vitpne.

@anonym_fff3d0 kde brešem? 😃 Ty si totálne mimo. Skús si to prečítať ešte raz a pomaly, lebo ti to moc nemyslí. Nikoho som tu neurazila a ani neobvinila z klamstva ako to robíš teraz ty. 😄 Pre mňa sú tu všetci anonymi, čo nemajú nič v profile aj s vymysleným nickom, teda aj ja, veď tak som sa aj vyjadrila v mojom prvom komentári. 😄 Ale asi som trafila do čierneho, že? Som ťa odhalila, komplexy si už musiš liečiť mimo vymysleného nicku, aby si ťa nikto nespojil. 😛 Tak úbohé..

vkatush
25. júl 2025

"Ale reálne mimo MK, keby ste sa stretli naživo s nimi niekde, tak by sa hanbili."

Ja som presný opak 😅 tu sa snažím milo, dobre a čo najviac objektívne, ak sa dá. Premyslieť si odpoveď a rôzne point of view, ako to človek môže brať.
Ale naživo som prchká a dokážem byť veľmi zlá, pracujem na sebe 😅

Ale určite sa nehanbím za seba a svoje názory.
Anonym nevyužívam.