icon

Nezabudnuteľné diskusie

2. jún 2025

Ahojte, trochu téma na odľahčenie.
Aké diskusie z MK vám nikdy nezmiznú z pamäti, či už v dobrom či v zlom zmysle?
Pre mňa je to určite autorka, ktorá rozmýšľala ako obísť "predškolu", pretože kopce a autobus a škôlka ďaleko :D alebo svokra, ktorej nevesta si dovolí zatvoriť dvere na spálni...

tim23
2. jún 2025

Dáte link na kopce, zákruty?

bluka2
2. jún 2025

Dajte link na zákruty, to som necitala

zuzana76
2. jún 2025
@bluka2

@bluka2 nieeee, to si fakt o vela prisla, tu temu treba vydat knizne

dankabg
2. jún 2025
@viestta

@dankabg a este sa pan musel vyklonit a naklonit z okna aby videl na ceckatu susedu. Ta suseda bola uplne divoka. Chodila v opatkoch po spolocnej chodbe a o siestej startovala auto aby sla do roboty...

@viestta 😄😄😄 no riadna oštobnica, ťa suseda. Náhodou link na tému by sa nenašiel?

levantinka
2. jún 2025

Mne utkvela v pamati ta o holej susede na balkone 😂. To aj keby bolo vymyslene ja som sa riadne nasmiala 🤣

alesto
2. jún 2025
@bluka2

christie11
2. jún 2025
@smajliica

Moja obľúbená bola tá kde pani písala že chudák pán manžel si nemôže po práci oddýchnuť lebo suseda chodí s holými ceckami po dvore 😂😂

@smajliica to si pamatam, bolo to top😂

zuzanita1609
2. jún 2025

Jasné,hore kopec, dole kopec, zákruta a nedá sa,keď už na pošte robiť,iba za okienkom ... a proste smiech cez "nasranosť", pretože jej ženy z koňa chceli fakt pomôcť. Kultová téma asi 😄

eviq
2. jún 2025

Ja si spomínam na tému, kde žena byvala s manželom a deťmi, ale on sa k nej veľmi zle správal, nemohla s nimi ani jest pri stole a sedela zavretá v izbe. A tuším už aj deti sa potom k nej tak správali.
Potom starú diskusiu, kde sa odhalilo, že happy sa tvárila, že je blízka kamoška bubeny, ktorá zomrela a robila nejakú zbierku a prizivovala sa na nej...
A ešte je tu osoba, ktora si počíta vypadnutie vlasy a pravidelne sa objavuje s otázkou a fotkou, ci je to veľa alebo tak akurát.
A ešte téma, kde sa prisťahoval už dospelý syn z Anglicka k otcovi, nemal prácu a vodil si tam frajerku a nová žena jeho otca ich obskakovala a mala malé dievčatko, v ktorého izbe oni prespavali. A snažila sa to riešiť s manželom.

zuzika87
2. jún 2025

Mne ta kde hodinu zuzlala vtáka 🤣

dankabg
2. jún 2025
@zuzika87

Mne ta kde hodinu zuzlala vtáka 🤣

@zuzika87 fuh preboha ja mám dosť po piatich minútach 😄😄😄

bonboniera
2. jún 2025
@kitycat

Mne ta o mesacnych nakladoch stravy.. kde pani pisala, ze ona zje za 150€ mesacne...
Vo finale mala obedy za 1e ci kolko a ten si este pol nosila domov ako veceru. Zeleninu. A maso mala od mamy

Podviziva fyzicka aj dusevna

@kitycat to nebola ta co z jedného balenia kuracích pŕs spravila 6 hlavných chodov pre seba a svoje dve deti?

Ja bohuzial asi nikdy nezabudnem na temu kde zúfalá matka písala o svojej tuším 27 ročnej dvere ktorá čakala štvrte či koľkože dieta s tým, ze vyzerá na 50 aká je zrobena, nemajú peniaze a keď im mama niečo zabalí domov alebo nakúpi pre nich tak zať to zoberie a odnesie do kostola, kam nosí všetky ich veci a peniaze. Ale mladá od neho neodíde lebo pred bohom su svoji a ani antikoncepciu nebude riešiť lebo to je hriech. Hrozná už len citat …

zuzika87
2. jún 2025
@enmery

Baba zaľúbená do svojho zasnúbeného šéfa s jej 3 diskusiami. A potom žiarlivka, ktorá stopovala mužovi čas príchodu z práce na sekundy, zakazovala mu zdraviť ženy, pozerať na nich, sedela doma a v práci jej muža sledoval otec a bratranec či kto.

@enmery ta s tým stopovanim muža bola mega ja som sa.sulala

bonboniera
2. jún 2025

Jaj a super bola ešte tema kde žena písala ze s mužom stavajú dom, už do toho dali cez sto tisíc myslím, majú úvery hypotéky, pôžičky od celej rodiny a ešte nemajú ani zakladnu dosku či ako to bolo 😅

mirkam3
2. jún 2025

Ja asi nikdy nezabudnem na pani (alebo trolla?), Ktorá chcela pred Vianocami organizovať ”pobyt u babky” pre širokú rodinu cca 30 ľudí, ktorí sa normálne spolu nestretávajú. A bola urazená, prečo nechcú spať na nafukovačke a jesť jedlo z donášky a odmietajú prísť…

A ešte tieto 2 temy - Síce chápem, že túžba po dieťatku môže byť veľká, ale zas nechceme s deťmi nakladať ako s mačencami 😳:
https://www.modrykonik.sk/forum/adopcia-a-nahradna-rodina/je-mozne-darovat-babo-po-porode/

https://www.modrykonik.sk/forum/adopcia-a-nahradna-rodina/dieta-z-ukrajiny/

katuskamala1
2. jún 2025

Juuuj! Ta, ktora prisla na to,ze cela rodina svokrovci, svagrovci, a mali teda i oni zdielat rozpocet, vyplaty i vydaje. Stale na nu myslim,ze ako to ustala alebo podvolila..

koniarova
2. jún 2025

Aj téma 2 ročný si odhryzol z parku. Môže sa mu niečo stať? 😂😂

brendaa
2. jún 2025

Keďže vami spomínaná diskusia kopce a zákruty mi asi ušla m, tak pre mňa top:
1. sesternica ma nepozvala na svadbu
2. Manžel si zlomil nohu, sú na dovolenke v Nemecku a žena mala odšoférovať na Slovensko v drahom aute a to nejazdila už roky vlastne od autoškoly.... teda ked si dobre pamätám 🤣.
3. Mladá žena sa má vydávať a prišla na to čisto náhodou, že spal so ženami skoro z celého mesta.
4. Vlas v kúpeľni
5. Švagriná bola bývalá mojho muža a dozvedela sa to pri oznámení tehotenstva.. ... pred rodičmi...

hylary
2. jún 2025

A ako to skončilo s tou a tými kopcami a školou? Veľmi ma to zuajima... Nevie niekto?

viestta
2. jún 2025
@hylary

A ako to skončilo s tou a tými kopcami a školou? Veľmi ma to zuajima... Nevie niekto?

@hylary neviem, ale predpokladam, ze este stale sedi doma na riti a stazuje sa ako jej nikto nepomoze

amelia89
2. jún 2025

Baby a nepamatate si na taku, co bola baba na rande s chlapom a ten si od nej chcel pozicat po prvom rande peniaze. Ja si to uz uplne nepamatam, ale strasne vsetkych presviedcala ako je to uplne normalne,tiez to bola niekolkostranova diskusia a strasne som sa na tom smiala ale uz si nepamatam detaily

sandra49
2. jún 2025
@bonboniera

@kitycat to nebola ta co z jedného balenia kuracích pŕs spravila 6 hlavných chodov pre seba a svoje dve deti?

Ja bohuzial asi nikdy nezabudnem na temu kde zúfalá matka písala o svojej tuším 27 ročnej dvere ktorá čakala štvrte či koľkože dieta s tým, ze vyzerá na 50 aká je zrobena, nemajú peniaze a keď im mama niečo zabalí domov alebo nakúpi pre nich tak zať to zoberie a odnesie do kostola, kam nosí všetky ich veci a peniaze. Ale mladá od neho neodíde lebo pred bohom su svoji a ani antikoncepciu nebude riešiť lebo to je hriech. Hrozná už len citat …

@bonboniera túto tému kde písala jej mama si pamätám.. mne z toho bolo vtedy tak strašne ťažko..ten dement všetko robil pre kostol a ona jak posledná chudera a ešte aj hladná, deti neobriadene lebo jej všetky peniaze zobral..chcela by som vedieť ako sa majú.. bohvie ci jej mamina je ešte tu na mk.

viestta
2. jún 2025
@amelia89

Baby a nepamatate si na taku, co bola baba na rande s chlapom a ten si od nej chcel pozicat po prvom rande peniaze. Ja si to uz uplne nepamatam, ale strasne vsetkych presviedcala ako je to uplne normalne,tiez to bola niekolkostranova diskusia a strasne som sa na tom smiala ale uz si nepamatam detaily

@amelia89 to bol ten novinar, co chodil na reportaze do Talianska ci kde? Tu si pamatam. Oproti nej bola bedna gitu genius

amelia89
2. jún 2025
@viestta

@amelia89 to bol ten novinar, co chodil na reportaze do Talianska ci kde? Tu si pamatam. Oproti nej bola bedna gitu genius

@viestta 🤣🤣🤣🤣 anooooooo!!! boze to bola perfektna diskusia ja som mrela

viestta
2. jún 2025

Jaj a pamatate si tu babicku, co na hadam 30 stranach riesila, ze jej dcera nechce kojit jej jedine vnuca? Ta babicka bola fakt darecek. Vynadala vsetkym nekojickam aj dokonca aj tym co kojili ale zastali sa dcery do kadecoho

saxana000
2. jún 2025

Tento tyzden tu bol jeden chlp 2rocneho a mama zbalena na endokrinologicke... tiez zazitok

zuzanita1609
2. jún 2025

Čiže asi vyhráva téma "hore kopec,dolu kopec a zákruta" 🤭. Ja si ju pamätám dodnes,chcem veriť,že tá autorka bola len slabšie inteligentná, pretože "nasie*ala" aj úplne "salámistky" z koníka.Nezabudnuteľná 🙏😂

mirkam3
2. jún 2025

Jaj a ešte si pamätám babu, ktorá riešila či si môže zobrať OČR na psa, ved aj to je člen rodiny 🤣. Bola odhodlanš opýtať sa na to v novej práci, ale najprv sa chcela poradiť tu. 😜

selena_luna
2. jún 2025

Jedna mamicka mala velmi uzkostne tehotenstvo a stale pridavala nove a nove temy typu - banany mi spadli na brucho, mozem potratit? Buchol ma nakupny vozik, maly syn ... a este nieco so susiakom na pradlo si matne pamatam...