Naj diskusie na koníku
Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁
Ja za seba prispejem (som krátko konikarka)... Nepamätám si to celkom presne ale muž sľúbil žene že keď našetria 10 000 tak ju vezme do kina 😂😂😂 a potom tá s meškajúcim autobusom bola tiež dobrý troll
Mne chyba princezna severu ci ako sa volala baba co zila v srbsku. Mala riadne odveci prispevky😀😀🙈🙈
@buberova tej s busom sa zastanem, ostala sice agresivna, ale zit v odlahlej dedine, a ide na prvy ranny spoj, nestihne pripoj, musi nadrabat.. na taxik nazvys nema. Aj takto zije vela ludi.
@bosorka2302 ano, ta.. "priatel anal paci" to bola sila
ja mam v pamati vsetky tie prispevky o hlucnych susedoch, podvadzajucich manzeloch, lakomych frajeroch.. a uz sa nedozviem, ako skoncili. Raz tu bola diskusia a bipolarnej zene, co nemali deti a muz si nasiel milenku. Baba bola velmi kludna, inteligentne vyjadrovanie, nad vecou. Sama uznala, ze s jej chorobou nie je mozne zit.. &neviem, ako dopadli.
Nedavno - muz sa vyjadril, ze chce cestovat a nechal zenu s detmi, ona sa potom uz neozvala..
Alebo ta, co jej brat si nasiel divnu frajerku z decaku, co sa chce starat o "svokrovcov" a opatrovat ich, aj ked maju iba 56.
ups, asi tu fakt travim vela casu citanim ludskych osudov..
Ja si pamätám tak nedavnejsiu tému (samozrejme troll) kde každé dieťa stále hralo na klavír,alebo husle
@martinkatinka nabudúce nech pouzije vysavac .. bude to účinnejšie 😂😂😂 ze video.. nestras 😂😂