icon

Nezvyčajné správanie Niny Janovej

21. aug 2025

Dievča si objedná palacinku príde jej holá tak ju začne hádzať po zemi ..🙄 dospelé správanie

Strana
z2
jana_eyre_2
21. aug 2025

Ferko mrkvička to vidí, napíše na modrého koníka a môžeme sa pohorsovat..

Som divná, lebo asi neviem o čo ide?

leonard1997
21. aug 2025

Nina Janová je tou dievčinou ktorá hodila tú palacinku na zem ?

autor
Autor odpoveď zmazal
petulda333
21. aug 2025

Sledujem ju ale to video som nepostrehlo. Mne sa paci,povie vsetko co si mysli,nehra sa na nic, za mna super zena

autor
Autor odpoveď zmazal
victoriab
21. aug 2025

@anonym_autor ona je velmi specificka, vidim v reale tolko bab, co ju napodobnuju, az neverim, ze niekto az takto moze druheho ovplyvnovat. Ja sama sa neviem rozhodnut, aky mam na nu nazor. V kazdom pripade dava ludom to, co chcu, kontroverziu. A vasa pozornost jej plati luxusne dovolenky 😃

leonard1997
21. aug 2025

Hodila ju na zem len preto že vedela že to je výstredné, a že ľudia milujú tých čo sa správajú výstredne, však sama vidíš čo to s tebou spravilo, že si musela o nej kvoli tomu sem napísať.... takých ako ty je veľa, a len jej takto robíte reklamu a ona o tom vie, že vás takto nepriamo donúti robiť jej reklamu a tým jej rastú prijmy

autor
Autor odpoveď zmazal
petulda333
21. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor 🫣🫣🫣🤣🤣

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
leonard1997
21. aug 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285
Výnimočná nie, výstredná áno, a kebyže dáš o tom video na sociálne siete asi by ťa veľa ludí zdielalo... ludia nezdielajú nudný nezáživný obsah, ale skor ten výstredný.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
klotildabazarik
21. aug 2025

@anonym_autor a to sa musi tu"riesit"na koni😂 nech si to dieta robi co chce nech si aj hlavu otriska o stenu mozno jej to pomôže

allie1008
21. aug 2025

@anonym_autor ludia v dnesnej dobe su uz nacisto pripeceni a potom takychto ludi podporuju a sleduju

lija22
21. aug 2025

instagram mi casto podsuva nejake zaznamy kde ona hovori v nejakych podcastoch alebo take cosi a este snad nepivedala suvisle par viet bez najhrubsich vulgarizmov.To som jedina komu taketo zeny vadia? ona mne pride neprimerane vulgarna az mi pride spravanim ako chlap. Dufam,ze moje dcery nepojdu nikdy cestou takehoto prejavu.

diewcatqoo
21. aug 2025

Wtf.
Absolutne netusim kto to je a absolutne netusim, kto zufaly toto moze pozerat a este to niekde rozoberat.
Ako by povedal moj nebohy dedko: "Švet še v kravsku ric obraca."

ivik4
21. aug 2025

Netusim o kom je rec ale som v riti z toho ze nejaku cudziu zenu to strasne rozhodilo 😄

anonym_34a33c
21. aug 2025

Kolko absolutne neuzitocnyh ludi by asi umrelo hladom, keby vypli IG….

lindous
21. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor A začala si od seba? Alebo ju aj na ďalej sleduješ, len aby si sa mohla rozčuľovať? Toto som nikdy nepochopila.. prečo niekto sleduje obsah, ktorý sa mu nepáči a potom prská 😅 aj negatívna pozornosť je pozornosť a tú ide

midka
21. aug 2025

par tyzdnov dozadu som netusila, kto to je,, potom som si pozrela jej instagram a bola som jemne povedane zhrozena....a nie nesludujem ju,,,,len som chcela obraze,, o kom je rec...

sszuzu8
21. aug 2025

Keď dospelá žena hodí palacinku o zem nie je výnimočná ani výstredna ale skôr by som povedala ze mentálne jednoduchšia. A ti co sledujú a zdieľajú takýto obsah tiež nie sú úplne psychicky v poriadku

romino
21. aug 2025

Som starsia generacia, zacal som pred rokmi facebookom. Xkrat mi uz ludia vraveli, ze dnes uz frci instagram, tiktok ...mam si tiez zalozit.
No ani za toho svateho 😁
(Tym nevravim ze na FB nie je tiez obsah z velkej casti odpad, samozrejme )

victoriab
21. aug 2025
@anonym_34a33c

Kolko absolutne neuzitocnyh ludi by asi umrelo hladom, keby vypli IG….

@anonym_34a33c jej cielovka a hlavna skupina followerov je na tiktoku, tam vystreli kazda takato osoba, ktora robi, hovori alebo vyzera kontrovezne

bielasovicka
21. aug 2025

O čom je tu reč?

doriiis
21. aug 2025

Neuveriteľné,koľko dospelých ľudí verí tomu,čo vidí na internete.Ovce bez snahy zapnúť čo i len jednu mozgovú bunku.

pasomnica
21. aug 2025

Mala si na ňu zavolať políciu, nehorázne toto, hádzať palacinku na zem, do kriminálu s ňou!

olimuc
21. aug 2025
@victoriab

@anonym_34a33c jej cielovka a hlavna skupina followerov je na tiktoku, tam vystreli kazda takato osoba, ktora robi, hovori alebo vyzera kontrovezne

@victoriab IG alebo TiKTok … to je uplne jedno, obidve su hlavne zdrojom jednoduchej zabavy pre primerane naladene publikum …

t1nusa
21. aug 2025

ako nudný život musí človek mať keď rieši takúto hlúposť? keby sa lazdy starká o seba svet by bol krajší 🫶🏻

t1nusa
21. aug 2025
@olimuc

@victoriab IG alebo TiKTok … to je uplne jedno, obidve su hlavne zdrojom jednoduchej zabavy pre primerane naladene publikum …

@olimuc nesúhlasím 🙃 na sociálnych sieťach (nech ide o akúkoľvek z nich) sa nájdu aj zaujímavé a poučné profily, ktoré svojim obsahom ľudí učia novým veciam a dôležitým poznatkom…

Strana
z2