Nezvyčajné správanie Niny Janovej
Dievča si objedná palacinku príde jej holá tak ju začne hádzať po zemi ..🙄 dospelé správanie
Nina Janová je tou dievčinou ktorá hodila tú palacinku na zem ?
Sledujem ju ale to video som nepostrehlo. Mne sa paci,povie vsetko co si mysli,nehra sa na nic, za mna super zena
@anonym_autor ona je velmi specificka, vidim v reale tolko bab, co ju napodobnuju, az neverim, ze niekto az takto moze druheho ovplyvnovat. Ja sama sa neviem rozhodnut, aky mam na nu nazor. V kazdom pripade dava ludom to, co chcu, kontroverziu. A vasa pozornost jej plati luxusne dovolenky 😃
Hodila ju na zem len preto že vedela že to je výstredné, a že ľudia milujú tých čo sa správajú výstredne, však sama vidíš čo to s tebou spravilo, že si musela o nej kvoli tomu sem napísať.... takých ako ty je veľa, a len jej takto robíte reklamu a ona o tom vie, že vás takto nepriamo donúti robiť jej reklamu a tým jej rastú prijmy
@anonym_285
Výnimočná nie, výstredná áno, a kebyže dáš o tom video na sociálne siete asi by ťa veľa ludí zdielalo... ludia nezdielajú nudný nezáživný obsah, ale skor ten výstredný.
@anonym_autor a to sa musi tu"riesit"na koni😂 nech si to dieta robi co chce nech si aj hlavu otriska o stenu mozno jej to pomôže
@anonym_autor ludia v dnesnej dobe su uz nacisto pripeceni a potom takychto ludi podporuju a sleduju
instagram mi casto podsuva nejake zaznamy kde ona hovori v nejakych podcastoch alebo take cosi a este snad nepivedala suvisle par viet bez najhrubsich vulgarizmov.To som jedina komu taketo zeny vadia? ona mne pride neprimerane vulgarna az mi pride spravanim ako chlap. Dufam,ze moje dcery nepojdu nikdy cestou takehoto prejavu.
Wtf.
Absolutne netusim kto to je a absolutne netusim, kto zufaly toto moze pozerat a este to niekde rozoberat.
Ako by povedal moj nebohy dedko: "Švet še v kravsku ric obraca."
Netusim o kom je rec ale som v riti z toho ze nejaku cudziu zenu to strasne rozhodilo 😄
Kolko absolutne neuzitocnyh ludi by asi umrelo hladom, keby vypli IG….
@anonym_autor A začala si od seba? Alebo ju aj na ďalej sleduješ, len aby si sa mohla rozčuľovať? Toto som nikdy nepochopila.. prečo niekto sleduje obsah, ktorý sa mu nepáči a potom prská 😅 aj negatívna pozornosť je pozornosť a tú ide
par tyzdnov dozadu som netusila, kto to je,, potom som si pozrela jej instagram a bola som jemne povedane zhrozena....a nie nesludujem ju,,,,len som chcela obraze,, o kom je rec...
Keď dospelá žena hodí palacinku o zem nie je výnimočná ani výstredna ale skôr by som povedala ze mentálne jednoduchšia. A ti co sledujú a zdieľajú takýto obsah tiež nie sú úplne psychicky v poriadku
Som starsia generacia, zacal som pred rokmi facebookom. Xkrat mi uz ludia vraveli, ze dnes uz frci instagram, tiktok ...mam si tiez zalozit.
No ani za toho svateho 😁
(Tym nevravim ze na FB nie je tiez obsah z velkej casti odpad, samozrejme )
Kolko absolutne neuzitocnyh ludi by asi umrelo hladom, keby vypli IG….
@anonym_34a33c jej cielovka a hlavna skupina followerov je na tiktoku, tam vystreli kazda takato osoba, ktora robi, hovori alebo vyzera kontrovezne
O čom je tu reč?
Neuveriteľné,koľko dospelých ľudí verí tomu,čo vidí na internete.Ovce bez snahy zapnúť čo i len jednu mozgovú bunku.
Mala si na ňu zavolať políciu, nehorázne toto, hádzať palacinku na zem, do kriminálu s ňou!
@anonym_34a33c jej cielovka a hlavna skupina followerov je na tiktoku, tam vystreli kazda takato osoba, ktora robi, hovori alebo vyzera kontrovezne
@victoriab IG alebo TiKTok … to je uplne jedno, obidve su hlavne zdrojom jednoduchej zabavy pre primerane naladene publikum …
ako nudný život musí človek mať keď rieši takúto hlúposť? keby sa lazdy starká o seba svet by bol krajší 🫶🏻
@victoriab IG alebo TiKTok … to je uplne jedno, obidve su hlavne zdrojom jednoduchej zabavy pre primerane naladene publikum …
@olimuc nesúhlasím 🙃 na sociálnych sieťach (nech ide o akúkoľvek z nich) sa nájdu aj zaujímavé a poučné profily, ktoré svojim obsahom ľudí učia novým veciam a dôležitým poznatkom…

Ferko mrkvička to vidí, napíše na modrého koníka a môžeme sa pohorsovat..
Som divná, lebo asi neviem o čo ide?