icon

Notino - Valentínska akcia neberie zľavový kód

meluela
9. feb 2021

Ahojte, bere vam to ten kod notino10? Mne to nechce zobrat, ma to byt nad 70e, v kosiku mam za 78 a stale pise ze "Vybrané produkty nedosahujú potrebnú minimálnu hodnotu." :-/

yna1
9. feb 2021

mne to normalne vzalo pri objednavke 🙂 Nezadala si tam nieco zle? Alebo co? :O

basska_b
9. feb 2021

@meluela Ma to byť zľava že ide 10% dole? Niekedy je tam limit, že musí byť nákup minimálne 70 eur už po zlave. No ale aj tak. 78 je po zlave 10% stále 70.20 eur... tak neviem

miriam_s
9. feb 2021

@meluela poďakuj sa im🤣 notino často predáva veci po záruke, na Armani parfum som dosť zle recenzie čítala, ľudia ktorí majú doma pravého armaniho rozoznaju rozdiel keď niekto pošle riedený, alebo tiež po záruke... Veľa sa o Tom písalo.... Človek má pocit že ušetrí ale v konečnom dôsledku vyhodí peniaze von oknom

yna1
9. feb 2021

@miriam_s vela veci som uz kupovala aj cez tento eshop, aj v kamennej parfumerii a teda zatial som rozdiel nespoznala. Vonavky vonaju rovnako dlho, rovnako pekne a kozmetika tiez fajn 🙂

meluela
autor
9. feb 2021

@miriam_s a parfemov tam mam teraz len vzorky a tie boli vzdy ok, ostatne je kozmetika ktoru snad nemaju po zaruke. Mala som aj dva parfemy odtial, take zaujimavejsie basic veci a vyzerali byt uplne v pohode co sa tyka kvality a intenzity, vratila som ich iba preto ze to bol nepodareny nakup na slepo, nevedela som si predstavit realne nosit tu vonu.

meluela
autor
9. feb 2021

@basska_b nechapem co moze byt vo veci .. budem musiet asi telefonovat .. mala som tam predtym 5% kod nahodeny, mozno preto sa zblbol ten system

miriam_s
9. feb 2021

@yna1 skús si podľa batch kódu pozrieť aká je stará 🙂

yna1
9. feb 2021

@miriam_s neraz som to tak pozerala neboj nic 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
meluela
autor
9. feb 2021

@sandra151 mne to ukazuje ine, yna1 to vzalo zvlavu ...

meluela
autor
9. feb 2021

@sandra151 asi tam bude nejaky zadrhlel ze zlavnene produkty sa nerataju do tej sumy alebo co .. len mohli by to jasne napisat a nie takto hadat :-/

yna1
9. feb 2021

@meluela mne to veru vzalo bez problemov, odratalo, ale je mozne, ze sa to na akciove nebude vztahovat, len na tie veci, co su v plnej sume 🙂

meluela
autor
9. feb 2021

@yna1 ked som tam par veci prihodila, tak to uz berie .. je to asi tymi akciovymi produktami ...

sandra151
Autor odpoveď zmazal
meluela
autor
14. feb 2021

@sandra151 produkty, ktore su v akejkolvek zlave nezarata do celkovej sumy ale ani na to neupozorni ze kde je problem, iba stale dava ze suma je nizka aj ked je vacsia nez ta hranica. Ked budes mat sumu nezlavnenych produktov vyssiu nez hranica tak to zoberie.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
yna1
21. feb 2021

@meluela najskor to bolo tym, ale tak mne to nevadilo, pretoze ja som si tam pohadzala, co mi bolo treba a to mi aj vzalo 🙂