Novinka v Lidli - elektronické blokovanie koliesok košíka
Ahojte
Dávam to sem pod anonymom radšej 🤣 lebo sa cítim ako debílek čo vyliezol z jaskyne.
Bola som včera na nákupe a pri východe sa mi zablokoval košík, resp.kolieska.
Nejaká elektronika.
Musela to prísť predavačka odpípnuť na koliesku.
To je nejaká novinka ?
Nie že by som mala v pláne kradnúť košík, len ma to zaujíma.
@anonym_autor ja sa divím, že toto není u nás v meste. Kopec vozíkov kaufl lidl tesco pri autobuske. Spoluobčania nakúpia odvezú k busu, naložia a odídu. Vozíky ostanú na stanici. Keby aspoň ich odtiaľ vzali keď idú na ďalší nákup k obchodu ale to vôbec, takže už na stanici je toho riadna skládka.
@zalka ono to asi bude postupne všade.
Aj u nás sú resp.boli Lidl aj Kauflandové košíky pred vchodom,na parkovisku pred činžiakom, na autobusovej zastávke.
@anonym_autor wow dobre že píšeš, aspoň budem vedieť keď sa mi toto stane, tiež som sa ešte nestretla... Bežne idem s vozíkom von, však vyložím nákup do auta, tak neviem teraz čo vymysleli, či to budem musieť v taškách vliecť k autu. (Asi hej).
@anonym_autor wow dobre že píšeš, aspoň budem vedieť keď sa mi toto stane, tiež som sa ešte nestretla... Bežne idem s vozíkom von, však vyložím nákup do auta, tak neviem teraz čo vymysleli, či to budem musieť v taškách vliecť k autu. (Asi hej).
@mikadooo ver mi, že som zostala v šoku a stáť ako obarená.
Celý nákup ten košík šiel normálne a zrazu tresk a ani hnúť.
Za mňou rada, samozrejme nevrlé duše sa museli nájsť " to máte tou minerálkou na tom zadku košíka, ťažké to je, vyložte to " .
Tú minerálku som tam vozila celý čas nákupu tak mi bolo jasné že tým to nie je.
A nie, nebudeš musieť v taške.
Predavačka mi koliesko odpípla a normálne, ako vždy som šla košíkom ku autu.
@anonym_autor pri východe z predajne? U nás ani vedla v meste nič také nie je,a veru kade tade vozíky...nielen Lidl,aj tesco
@anonym_autor pri východe z predajne? U nás ani vedla v meste nič také nie je,a veru kade tade vozíky...nielen Lidl,aj tesco
@rozculena áno pri východe z predajne.
Medzi vnútornými a vonkajšími dverami, v tom priestore.
Tam to seklo a s košíkom ani hnúť.
A to je v akom meste? v BA v lidloch kam chodím sú košíky vonku
v Lidli som bola u nás v meste pred 3 dňami a košíky ok
@anonym_autor ja sa divím, že toto není u nás v meste. Kopec vozíkov kaufl lidl tesco pri autobuske. Spoluobčania nakúpia odvezú k busu, naložia a odídu. Vozíky ostanú na stanici. Keby aspoň ich odtiaľ vzali keď idú na ďalší nákup k obchodu ale to vôbec, takže už na stanici je toho riadna skládka.
@zalka keby len spoluobčania ... minule som videla šikmookých na audine ako košík nechali na parkovisku medzi autami. prasce.
A to je v akom meste? v BA v lidloch kam chodím sú košíky vonku
@janai1 v Trnave.
Košíky sú aj u nás vonku.
V ES bezne … ale nejak sa to da obabrat lebo aj tak kosiky najdes mimo. U mamy v pivnici stoja 4 … clovek kt ich tam dal ich zniesol 20 schodov …
@rozculena áno pri východe z predajne.
Medzi vnútornými a vonkajšími dverami, v tom priestore.
Tam to seklo a s košíkom ani hnúť.
@anonym_autor to bude niečo takéto....
https://fokusindustry.sk/Zabezpečovacie+systémy...
Ešteže existuje Tesco domov. Samoobslužné pokladne, ešte aj takáto super novinka.... Už pár mesiacov som nebola na nákup v obchode a teda absolútne mi to ani nechýba
Ešteže existuje Tesco domov. Samoobslužné pokladne, ešte aj takáto super novinka.... Už pár mesiacov som nebola na nákup v obchode a teda absolútne mi to ani nechýba
@mimikarol wau, ty si mega človek.
Nakupuješ online.
Gratulujem ti.
Veľmi si mne, aj všetkým čo sa sem zapojijli svojim komentom pomohla týmto tvojim komentom k téme.
Tlieskanie na nedeľu získavaš ty 👏
Zijem v Spanielsku a u nas to maju niektore obchody. Ale nie pri vychode z obchodu, ale z parkoviska.