icon

Skúsenosti s obchodom Lerni.sk: Nákupné sklamanie?

11. apr 2024

Ahojte aký máte názor na tento obchod? Kúpila som tam už pár veci ale kamoška mi hovorila že vraj majú veci z Aliexpressu ale za premrštené ceny

milka1988
11. apr 2024

Raz som tam už musela reklamovať tablet, za tu cenu mi príde dosť lacinny ... Len taký kus plastu za 18€, a potom magneticku stavebnicu som hned predala lebo je o ničom. Teraz mám iný značku viac ks za tu istú cenu a neporovnateľne lepšie. Osobné tam už nič nekúpim

autor
11. apr 2024

@milka1988 aj my máme odtiaľ stavebnicu. Dcéra má len dva roky tak jej to stačí a nemám s čím porovnať tak neviem. Akú ste kúpili potom ?

amonet
11. apr 2024

vsetko sa da lahko overit. dam si obrazok do googlu a najde mi kde sa to este predava

milka1988
11. apr 2024

nakoniec som kupila Connetix 🙂

simona20201309
11. apr 2024

Áno je to tak. Aliexpress, temu, shein....
Lerni ma len taky vďačný názov, ktorý evokuje niečo edukačné,... múdre hračky. Ja som od nich kupovala 3x a 2x som tovar vrátila. Jedine čo sa od nich oplatí, sú tie colormag stavebnice v akcii

maranco
11. apr 2024

Predražené
Podlahové puzzle – Objavte les 64,99 €
https://lerni.sk/collections/novinky-1/products...

to isté Beleduc Veľké Puzzle Objavuj Les 25,95 €
https://www.perinbaba.sk/velke-puzzle-objavuj-l...

doris11
11. apr 2024

Tiež mame odtiaľ magnetickú stavebnicu, akože s tou som spokojná, účel plní, maly sa snou rad hra a kupili sme ju v celkom dobrej akcii no nepoznala som to vtedy toľko všade to bolo ospevované .. a tie ostatne veci na ich stránke 🫠 tetovacky u nich 10€ a presne take iste som teraz objednala z aliexpresu za 1€ . Aj ten tablet na kreslenie, no hrozny smejd

pralinka86
11. apr 2024

Mame len magneticku stavebnicu. Cena v akcii super, dieliky su kompatibilne s inou drahsou znackou. Takze super kupa na namnozenie dielikov

pataja
12. aug 2025
@pralinka86

Mame len magneticku stavebnicu. Cena v akcii super, dieliky su kompatibilne s inou drahsou znackou. Takze super kupa na namnozenie dielikov

@pralinka86 prosím s akou inou drahsou stavebnicou su kompaktné? Plánujem kúpiť tieto z lerni, len neviem ci sú to tie co hľadám. V jednom hoteli boli totiž a tie boli úžasné, radšej priplatiť, chcem aby boli ozaj kvalitné. Lebo vraj už to začal predávať kde kto a kvalita úplne iná...ak viete značku tých kvalitných, budem rada ak napíšete. Ďakujem

pralinka86
13. aug 2025
@pataja

@pralinka86 prosím s akou inou drahsou stavebnicou su kompaktné? Plánujem kúpiť tieto z lerni, len neviem ci sú to tie co hľadám. V jednom hoteli boli totiž a tie boli úžasné, radšej priplatiť, chcem aby boli ozaj kvalitné. Lebo vraj už to začal predávať kde kto a kvalita úplne iná...ak viete značku tých kvalitných, budem rada ak napíšete. Ďakujem

@pataja tusim connetix mame a obe stale drzia a drzia