Obchod Zara: Ako riešiť problém s vrátením peňazí?
Je tu niekto komu teraz niekedy z vrátenia poslali len časť peňazí a nezaevidovali položky,ktoré boli v balíku? Už týždeň sa s nimi natahujem, to už nieje ani normálne 😡😡
@personality to akože fakt? O akú sumu išlo? Mne dlhujú cca 50e..Mňa odpajali hodinu vkusne z chatu, akokeby mi robot odpisoval miestami, totálne že hn0j
ved normalne treba napisat emailom reklamaciu na "vrateny tovar", nie cez kadejake chaty (ja som tak aj ikeu riesila hadam dva tyzdne, to tam stale ineho pripajalo pracovnika) ... v baliku bol zoznam/dodaci list alebo nieco? nemalo by sa stat ze sa len tak strati nieco.
Mne v inej spolocnosti takto naratali zle vratene veci, napisala som, preposlali si, skontrolovali a vratili rozdiel.
@personality nema im na zaklade coho poslat exekutora
@simca06022011 v aplikácii som iba vybrala veci,ktoré som vracala a dôvod...poslalo mi kód na packetu a poslala..ide o to,že len časť z tých veci mi potvrdili,že som vrátila,čítala som akurát ráno ma zahraničnej stránke Zara,že toto robia aj inde, zaeviduju len časť vrátených veci a ľudia sa nemôžu peňazí domáhať potom
tak len riadne oficialny email napisat, s tym, ktore veci nezaregistrovalia nech si to opravia... nic ine ti nepomoze. A potom nahlasit na SOI, ak je to bezna praktika, nech si ich preklepnu. Moze to byt vo velkych firmach, skladoch = proste ludsky faktor, bud flakaju robotu alebo si to privlastnia (pre priklad: my sme pred vela rokmi riesili straty balikov, zaplatenych ale aj nezaplatenych -bud nerpisla nam dobierka a balik svietil nedoruceny ale bol doruceny, alebo nebol doruceny atd, a zazracne sa zistilo, ze vzdy to smerovalo na jednu postu v BA, a tam si to jeden kurier privlastnoval :DD je to iny pripad, ale to si musi zara posvietit na to, co sa u nich v expedicii deje)
Toto je teraz extremny problem co sa riesilo v zara skuoine na fb aj 200-300€ zenam chyba, natahuju sa zatial bez vysledku
Tak fakt, sup do skupiny, nazbierajte sa, podnet na SOI
@taktotedanie neskusili to nejak oficialne riesit... soi, policia...? lebo pred nejakou dobou, kamoske pred vianocami alza dorucila, miesto draheho stroja nejaku haraburdu za 20EUR a ona to rovno riesila cez policiu :D aj ked som jej povdala, ze prehana, ale ze pre istotou, ak by sa alza vyhovarala :D
@taktotedanie môžem poprosiť link na skupinu?
Milovníčky Zara kids
@simca06022011 to neviem len som to citala ja neobjednavam kupujem len z druhej ruky ci nenosene s visackou za vyhodne ceny
@taktotedanie jasné,ja tak isto a keď boli výpredaje,čo mi nebolo dobré, tak som vrátila,keby som vedela,tak radšej to rovnako posuniem..lebo teraz čo som videla,niektoré kúpili a predávajú o 100percent drahšie na bazároch
Ano, tak to je.. uz sa vsak ozyvali mamky, ze to nieje fer a porovnavali s vypredajom a predavalo sa tak ako sa vo vypredaji kupilo
Ani mne neposlali 😪 170eur, za chvilu to budu 3 týždne a este napísali na niektoré ze neuznávajú, nechápem 🤦♀️
@klami6 ja som im už aj pohrozila,že šak im pošlem SOI,nech im tam ten sklad prepočítaju teda,lebo ja mám svedomie čisté,že som ten tovar vrátila..a viem aj o ostatných ľuďoch,a že evidentne je problém v nich a nechcú riešiť problém...a skodny je zákazník
že ešte to pošlú raz na prešetrenie ale pochybujem,že vrátia...skončila som s celou zarou...minulý rok dvakrát taký problém, tento rok zasa...predtým roky absolútne žiaden problém...ktovie ASI prečo,že by to bolo zamestnancami?
Och to naozaj? 🙈 Akože mne to tiez raz zamietli 🙈 co je podľa mňa totálna k*tina ze to musim tak povedať 🤦♀️ lebo ja to mam za tých cca 170eur dokopy a to su asi 3 alebo 4 vratky tak hadam by som nebola taka sprosta a neposlala to späť 🤷♀️ az okate to je proste.. A ja co som si pisala s inými každému to akceptovali a mne ze nie.. Tak tiez som dala znova na prešetrenie a som zvedavá.. Ale 170eur im nenechám 😡
Mne tiez dlhuju 116 Eur a vyhovaraju sa, ze zvysok tovaru som im nedorucila, pričom dopravca to potvrdil, ze balík doručený bol. Potom, čo som si tu prečítala to budem riešiť s políciou, lebo už mi je to jasné
@simca06022011 Nevies aka to je skupina?
@suzy_dm mne uz našťastie niečo uznali, dnes nabehli peniaze ale medzitým som posielala dve vratky a zase niečo nezaregistrovali 🤦♀️🤦♀️ takže ešte musím dobojovat 80eur a asi som s nimi skončila alebo vo veľmi obmedzenom množstve uz.. A to nehovorím o tom ze mi pondelok prišla objednávka od nich lebo som chcela pre dcéry supravy a jedna deravá 🤦♀️
Dobrý deň. Stalo sa mi to iste. So zarou riešim už 2 hy mesiac nevrátenia cca 400 eur. Tiež im to nenechám. Soi pomôže? Polícia? Aké mám možnosti. Musia mat nejaké kamere v sklade, že bola veľká krabica vrátenia a u toho vrátili iba za 3 veci. Zara ma stále odbíja, že všetko preverili. Ako ste dopadli ? Ďakujem
Ahojte, tiež patrím medzi neštatne okradnuté s rovnakým prípadom. Z vrátených zásielok neuznané veci. Naťahujem sa s nimi už cez dva mesiace, treba to zrejme riešiť inak, však to si nemôžu dovoliť takéto nekalé praktiky. Bola to moja závislosť, no po tejto skúsenosti s nimi nechcem už nič spoločné. Človek sa nevie dostať k relevantným informáciám a číslo na nikoho vyššie neposkytujú. Riešili ste to niekto už s políciou alebo SOI?? Ďakujem.
https://www.facebook.com/groups/1585592771887667/
https://www.mumsnet.com/talk/style_and_beauty/4...
https://www.trustpilot.com/review/www.zara.com?...
A radsej si pohnite vo vybavovanie reklamacii a nahanajte ich ako sa da, lebo zara ma uz problemy davno, shopy mala zatvarat... zbankrotuje a peniaze neuvidite. Videla som v tych diskusiach, ze poziadali banku o refund = ale neviem ci je to mozne aj u nas.
@lucianka2609 skúste im to do telefónu ešte raz povedať ze doteraz ste nikdy nemali problém a ze proste to nie je málo peňazí, ze nie ste jediná ktorej chýbajú peniaze tak evidentne je chyba u nich.. Veru je to strašne ale inak sa to asi riešiť nedá.. Z tou soi nepomôžem.. Držím palce 🙏 inak podobne to bola moja závislosť ale po tomto veru uz veľmi opatrne, plus spoplatnili aj vrátenie cez packetu takže len tak objednávať nebudem 🙈

Pošli exekútora, mne tak urobili, vrátili mi peniaze navyše a vymáhali ich právnou cestou.