icon

Obdiv k rozumnej žene s logickým myslením

11. sep 2025

Krásny deň. Ja už to musím napísať a dostať zo seba von.
Pani VIESTTA to je tak rozumná ženská,ja som na ňu normálne pyšná. Rada čítam jej komentáre,ona vie tak dobre odpovedať. Vecne, stručne,logicky. Skrátka normálna inteligentná žena ktorá používa zdravý rozum! Veľa žien by si z nej malo brať príklad.
To je všetko ❤️

minenkaa
11. sep 2025
@karolinakr

mne sa najviac páčilo, raz bola súťaž o najobĺúbenejšie a najneobĺúbenejšiu osobu konika, obidve ankety vyhtala viestta, to tiež nechápem, ako sa dá, ale pobavilo

@karolinakr tak je populárna na oboch stranách a to sa málokedy stáva

anonym_e6c35a
11. sep 2025
@karolinakr

mne sa najviac páčilo, raz bola súťaž o najobĺúbenejšie a najneobĺúbenejšiu osobu konika, obidve ankety vyhtala viestta, to tiež nechápem, ako sa dá, ale pobavilo

@karolinakr myslím, že viestta je ako marmite, you love it or hate it, nič medzi tým neexistuje a preto vyhrala anketu.

anonym_047183
11. sep 2025

Teda, ked uz sa tu pretriasa, tiez myslim, ze jej praca je byt na MK. Za par stovak, spoko obe strany🤣i ked anjelicek tu tiez bola furt, raz dokonca pisala z rannej porady v DE, kde byva, ale ta sem pise z inych pohnutok. Viestu si neviem predstavit v ziadnom zamestnani, pri jej kadencii prisoevkov. Ja niekedy vybavim doobeda mail, sms, wa a zozerie to hodinu, ani clovek neviie ako. A ked som ju videla odfotenu s "umeleckou frontou" bolo mi jasno. 👽

lilitela
11. sep 2025
@anonym_047183

Teda, ked uz sa tu pretriasa, tiez myslim, ze jej praca je byt na MK. Za par stovak, spoko obe strany🤣i ked anjelicek tu tiez bola furt, raz dokonca pisala z rannej porady v DE, kde byva, ale ta sem pise z inych pohnutok. Viestu si neviem predstavit v ziadnom zamestnani, pri jej kadencii prisoevkov. Ja niekedy vybavim doobeda mail, sms, wa a zozerie to hodinu, ani clovek neviie ako. A ked som ju videla odfotenu s "umeleckou frontou" bolo mi jasno. 👽

@anonym_047183 sa nechytam. Co je to odfotena s umeleckou frontou?

anonym_c22e1b
11. sep 2025

@anonym_autor Píše len preto, aby písala, aj úplne od veci, informácie, ktoré nie sú pravdivé.
Mne jej je skôr ľúto, lebo očividne nemá rodinný, súkromný, pracovný život a voľnočasové aktivity. Nie je možné, aby tu bol človek nonstop ako ona a viedol normálny život.

anonym_0b16a0
11. sep 2025
@anonym_c22e1b

@anonym_autor Píše len preto, aby písala, aj úplne od veci, informácie, ktoré nie sú pravdivé.
Mne jej je skôr ľúto, lebo očividne nemá rodinný, súkromný, pracovný život a voľnočasové aktivity. Nie je možné, aby tu bol človek nonstop ako ona a viedol normálny život.

@anonym_c22e1b aj lacný tovar má svojich kupcov 🤭 a pochlebovaćov 😄

enmery
11. sep 2025
@anonym_c22e1b

@anonym_c22e1b Ktoré info nie sú pravdivé? Ona má náhodou vždy postrehy k veci, v čom sa vyzná. Páči sa mi jej sarkasticky humor a mimochodom, prečo tie hejty naňu píšete anonymne? Veľmi vyzrelé a hrdinské.

anonym_0b16a0
11. sep 2025
@enmery

@anonym_c22e1b Ktoré info nie sú pravdivé? Ona má náhodou vždy postrehy k veci, v čom sa vyzná. Páči sa mi jej sarkasticky humor a mimochodom, prečo tie hejty naňu píšete anonymne? Veľmi vyzrelé a hrdinské.

@enmery to nám povie prázdny profil bez fotky a s nickom? 😰 A ešte k tomu v anonymnej diskusii? Ty budeš rovnaká hrdinka.

anonym_c22e1b
11. sep 2025
@enmery

@enmery Všetky určite nie. Zažila som diskusie, kde bola totálne mimo.

zuzanita1609
11. sep 2025
@enmery

@enmery No veď práve,keby nebolo tej novinky,anonymne odpísať,polovica by čušala a druhá polovica by sa zdržala...vivat "odošli anonymne" 😁.

zuzanita1609
11. sep 2025
@anonym_047183

@anonym_047183 s ty s tým mimozemšťanom vôbec nie si anonymná veľmi 🤭😁

oliolijanka
11. sep 2025
@enmery

@enmery Nie je sarkazmus formou pasivnej agresivity?
Paci sa ti, ked viessta zranuje ludi, ktori sa nieco na mk opytaju?

enmery
11. sep 2025
@anonym_0b16a0

@enmery to nám povie prázdny profil bez fotky a s nickom? 😰 A ešte k tomu v anonymnej diskusii? Ty budeš rovnaká hrdinka.

@anonym_0b16a0 Robíš si prdel. Môj nick si vieš dohľadať. Tu na ňu nadávate anonymne vy hrdinky🫡Pointu si zase nepochopila a vieš sa ozvať len anonymne😂

mircalla
11. sep 2025

Tiez ju mam rada @viestta Jasne, naslo sa az zopar zbabelych anonymov, co si rypli

anonym_0b16a0
11. sep 2025
@enmery

@anonym_0b16a0 Robíš si prdel. Môj nick si vieš dohľadať. Tu na ňu nadávate anonymne vy hrdinky🫡Pointu si zase nepochopila a vieš sa ozvať len anonymne😂

@enmery a čo mám z toho, že si ťa viem dohľadať? 😄 Čo keď tu vedieš fiktívny život, ty múdra? Ja sa môžem ozývať ako chcem, od toho je voľba byť v anonymite, to, že tebe to žily trhá, nie je môj problém 😂

marca12
11. sep 2025
@viestta

Mile damy, aj tie co ma nemaju rady, nie je mojim cielom sa zavdacit kazdemu a je absolutne v poriadku ked ma niekto nemusi. Takze ak vam idem na city, kludne preskakujte. Alebo oponujte, vsak pokecame.

@viestta A prave pre tento tvoj nadhlad ta lubime ❤️

marca12
11. sep 2025
@oliolijanka

Ja ju tiez nemusim. Boli casy, kedy platilo, co si o nej hore napisala.
Zial od doby kovidovej sa stala agytatorkou vsetkeho, co pretlacali media. Myslim si aj(nie je to pravda, iba si to namyslam), ze za to bola platena. V tom case bola od rana do vecera v pracovne dni na mk aktivna.
Neviem si predstavit, ze clovek takto vyhladavajuci kontakt s ludmi, ze by sedel niekde v predajni, kde nepachne ziaden zakaznik. A taka vasilisa premudrela by si predsa vedela najst normalnu robotu, kde by nemusela 8h denne prispievat na mk. Resp.zalozi si firmu a bude zarabat. Ved na vsetko ma odpoved, vsetko vie, tak uspokoji sa s platom predavacky, ktora nic nepredava?(Samozrejme iba moja domnenka. Kazdy ma svoj dovod, preco je na mk.)

Pozoruhodne je, ze od nastupu anonymnych prispevkov viesstinych prispevkov ubuda a pribuda tych arogantnych😀

@oliolijanka Ale no pozrime sa,aky prehlad mas. Teba platia za vedenie statistik na koni? Ty tu tiez musis byt cele dni,ked mas taky prehlad. Takze je smiesne to vycitat inemu.

anonym_0b16a0
11. sep 2025
@marca12

@oliolijanka Ale no pozrime sa,aky prehlad mas. Teba platia za vedenie statistik na koni? Ty tu tiez musis byt cele dni,ked mas taky prehlad. Takze je smiesne to vycitat inemu.

@marca12 človek tu nemusí sedieť celé dni, aby si za hodinu otvoril desiatky tém a videl ju v každej diskusii medzi prvými a v rôznych časových horizontoch 🤡🤡🤡

lilitela
11. sep 2025

Mne pride cela tato tema uplne chora, prepacte, ze niekto ma potrebu, a nie prvy krat, niekoho takto velebit. Aj ked cloveku vyhovuju nazory druheho, to treba takto? Neviem, ci to je zase na rozprudenie diskusie, cely ten uvodny prispevok, tiez je anonymny a napriek tomu ze je napisany chvalospevom, v skutocnosti mohol posluzit prave na vyjadrenie negativnych nazorov na konkretnu osobu.
Inak tie co ste tu uz fakt dlho, mozno si pamatate jednu kauzu, tykala sa stale aktivnej clenky, ktora je tu v tejto teme aj spomenuta. Ta mala na stovky "priateliek" vo svojom profile, az sa dostala do pasce jednou inou clenkou MK. Ja som to vtedy prepasla, len uz dozvuky som zachytila, no musela to byt teda riadna "zabava" vtedy. Ukazali sa tie povahy a zranenia, kvoli ktorym tu asi vacsina z nas vlastne je. Obe dostali Ban na dlhsiu dobu, jedna sa vratila, ta druha myslim uz nie. Ci?
No a zda sa, ze ludia stale potrebuju taketo "ikony", vodcov, a pritom im nevadi, ked niekde na pozadi naozaj nevedia "citat" tie negativa, ktore taketo "osobnosti" vo svojich prispevkoch castokrat siria a zverejnuju.

karolinakr
11. sep 2025
@lilitela

Mne pride cela tato tema uplne chora, prepacte, ze niekto ma potrebu, a nie prvy krat, niekoho takto velebit. Aj ked cloveku vyhovuju nazory druheho, to treba takto? Neviem, ci to je zase na rozprudenie diskusie, cely ten uvodny prispevok, tiez je anonymny a napriek tomu ze je napisany chvalospevom, v skutocnosti mohol posluzit prave na vyjadrenie negativnych nazorov na konkretnu osobu.
Inak tie co ste tu uz fakt dlho, mozno si pamatate jednu kauzu, tykala sa stale aktivnej clenky, ktora je tu v tejto teme aj spomenuta. Ta mala na stovky "priateliek" vo svojom profile, az sa dostala do pasce jednou inou clenkou MK. Ja som to vtedy prepasla, len uz dozvuky som zachytila, no musela to byt teda riadna "zabava" vtedy. Ukazali sa tie povahy a zranenia, kvoli ktorym tu asi vacsina z nas vlastne je. Obe dostali Ban na dlhsiu dobu, jedna sa vratila, ta druha myslim uz nie. Ci?
No a zda sa, ze ludia stale potrebuju taketo "ikony", vodcov, a pritom im nevadi, ked niekde na pozadi naozaj nevedia "citat" tie negativa, ktore taketo "osobnosti" vo svojich prispevkoch castokrat siria a zverejnuju.

@lilitela na viesttu som videla asi 5 diskusií osve, i ked som možno nezachytila všetky

anonym_e10e18
11. sep 2025
@anonym_047183

@anonym_047183 aké dôvody má na to podľa teba anjelicek. Lebo nedá sa nevšimnúť, že je tiež skoro v každej diskusii a popritom koľko toho stihne. Neuveriteľné vedieť takto tráviť čas.

anonym_047183
11. sep 2025
@anonym_e10e18

@anonym_047183 aké dôvody má na to podľa teba anjelicek. Lebo nedá sa nevšimnúť, že je tiež skoro v každej diskusii a popritom koľko toho stihne. Neuveriteľné vedieť takto tráviť čas.

@anonym_e10e18 skus ty, tiez ma to zaujima, mozno potrebuje trochu tepla zo zaostaleho sk medzi tie studene cumaky v DE, z miady toto uplne lezie, ze jej v Canade chyba pokecc z SK... Tolko moja analyza, ktora ukazala...... mna pod mojim nickom nema rada, raz tu na mna vyletela z tej porady🤣taky multitasking, ze az.

mirdita
11. sep 2025
@anonym_047183

@anonym_e10e18 skus ty, tiez ma to zaujima, mozno potrebuje trochu tepla zo zaostaleho sk medzi tie studene cumaky v DE, z miady toto uplne lezie, ze jej v Canade chyba pokecc z SK... Tolko moja analyza, ktora ukazala...... mna pod mojim nickom nema rada, raz tu na mna vyletela z tej porady🤣taky multitasking, ze az.

@anonym_047183 mňa s tým multi-fulti žiadna nepresvedčí. Mne to príde, že doma to maju na ...zle a tu sa chodia ventilovať a hladkať si ega. Ak som vyrovnaná osobnosť nemusim o tom presviedčať okolie.

simona20201309
11. sep 2025
@anonym_ece5d7

@viestta vidíš a to je presne to. 🙂 načo začneš normálne a potom to zasa zaklincuješ úplnou zbytočnosťou, lebo zasa vieš všetko najlepšie. Pritom to tak vôbec nieje. 🙂

@anonym_ece5d7 ach aká zavist
A ty si čím alebo ako poradila? Hlavne ze si anonym však?
Ale.neprekvapuje ma to vôbec. Typický slovenské- závidieť ešte aj niekoho dobrotu a to ze je obľúbený

enmery
11. sep 2025
@oliolijanka

@enmery Nie je sarkazmus formou pasivnej agresivity?
Paci sa ti, ked viessta zranuje ludi, ktori sa nieco na mk opytaju?

@oliolijanka Sarkazmus je humor. Určite nie pasívna agresivita.

anonym_b0f9cc
12. sep 2025
@enmery

@enmery sarkasmuz je humor jedine tak pre toho, kto ho pouziva.... inak je definovany ako ponizujuci vysmech, cim aj je.

taktotedanie
12. sep 2025
@oliolijanka

Ja ju tiez nemusim. Boli casy, kedy platilo, co si o nej hore napisala.
Zial od doby kovidovej sa stala agytatorkou vsetkeho, co pretlacali media. Myslim si aj(nie je to pravda, iba si to namyslam), ze za to bola platena. V tom case bola od rana do vecera v pracovne dni na mk aktivna.
Neviem si predstavit, ze clovek takto vyhladavajuci kontakt s ludmi, ze by sedel niekde v predajni, kde nepachne ziaden zakaznik. A taka vasilisa premudrela by si predsa vedela najst normalnu robotu, kde by nemusela 8h denne prispievat na mk. Resp.zalozi si firmu a bude zarabat. Ved na vsetko ma odpoved, vsetko vie, tak uspokoji sa s platom predavacky, ktora nic nepredava?(Samozrejme iba moja domnenka. Kazdy ma svoj dovod, preco je na mk.)

Pozoruhodne je, ze od nastupu anonymnych prispevkov viesstinych prispevkov ubuda a pribuda tych arogantnych😀

@oliolijanka s moznistou anonymnych prispevkov sa aj z tych milsich uzivateliek navonok vydralo na povrch to skazene, hold nic nieje dokonale
Ticha voda brehy myje 😂

oliolijanka
12. sep 2025
@enmery

@enmery
Wiki: "Sarkazmus (gréc. sarkadzein - zatínať do mäsa) je uštipačný, bezohľadný, zraňujúci výsmech sprevádzaný cynickým autoritatívnym postojom. Zvyčajne vyjadruje aj pohŕdanie."
UI: "Pasívna agresivita je spôsob vyjadrenia potlačeného hnevu alebo nesúhlasu nepriamo, zatiaľ čo sarkazmus je konkrétnym prejavom pasívnej agresivity, čiže forma škodoradostného, uštipačného výsmechu, ktorý zraňuje a dehonestuje, čím ničí komunikáciu."

anonym_ece5d7
12. sep 2025
@simona20201309

@anonym_ece5d7 ach aká zavist
A ty si čím alebo ako poradila? Hlavne ze si anonym však?
Ale.neprekvapuje ma to vôbec. Typický slovenské- závidieť ešte aj niekoho dobrotu a to ze je obľúbený

@simona20201309 kde jej čo závidím? 😅 asi nechápeš kontext

anonym_b27473
12. sep 2025

Za mna je viestta ako vegeta, miesa sa do všetkého. Odpoveda aj tam kde nema co povedat len aby niečo povedala alebo si rypla. Nemam rada ľudí, ktori sa za každú cenu potrebujú vyjadriť ku všetkému aj ked ich komentár nema žiadny zmysel. Tiež sa mi zdá velmi nafukana, najmúdrejšia a prehnane sebavedomá. Pritom si myslím ze v realite je to totálne šedá mys, ktorá drzi huhu a šúcha nohami. Je strcena v každej diskusii, az nechapem odkiaľ toľko času berie pracujúca zena