Objednávali ste nedávno z Shein?
Ahojte. Je tu niekto kto objednával v poslednom čase?
Ide o to že som po veľmi dlhom čase objednala balík a v objednávkach mám skoro všetko samostatne. Je to ešte v štádiu balenia, no veľmi dúfam že mi nepríde 20 balíkov samostatne a nie jeden veľký ako niekedy. Nemáte skúsenosť?
@miss_foxy naposledy, keď som objednávala, tak mi prišli 2 balíky. Jeden skôr a druhý neskôr, ale termín doručenia bol dodržaný. Teraz opäť čakám balík a mal by byť len jeden. V appke to vyzeralo, že je to takmer všetko zvlášť, ale nie je. Nemusíš sa báť, že dostaneš veľa balíkov. Ak si urobila veľkú objednávku, tak môžu to rozdeliť na 2 samostatné balíky.
Mne to tiež všetko ukazuje jednotlivo, no chodia balíky ako celok... No stress 🙂
Mne včera prišlo, pričom som objednávala cez víkend jeden balík a v ňom dve veci. Čiže zbytok mi príde neskor, ale to sa mi stalo prvýkrát, vždy mi prišlo v jednom baliku
Aj mme teraz prisli prvy krat 2 baliky, v jednom 2 veci a v druhom jedna. Nova objednavka ukazuje vsetko zvlast, tak som tiez zvedava ako to pride.
už to tak chodí dlhšie (objednávam veľmi často). je to pre urýchlenie dodania. ak niečo nemajú ihneď k odoslaniu z tej objednávky, tak ti pošlú ten zvyšok. a tú vec potom. nemusíš sa obávať, príde všetko.
mne sa páči, že sú tie položky v appke teraz zvlášť, pretože keď príde balík, robím hodnotenia výrobkov a takto to môžem robiť jednotlivo vždy keď tú vec vyskúšam.
predtým si musela ohodnotiť všetko naraz alebo nič.
Ďakujem žienky 🙂

Ja som tak mala už nie raz, že napr 2 veci spolu - 3 zvlášť. Všetko to ale došlo naraz v jednom.