icon

Objednávali ste si zo stránky bonky.sk?

luckalucka5718
1. feb 2022

Boli ste spokojná? Ako rýchlo vám to prišlo?

veronice
1. feb 2022

@luckalucka5718 daj si do lupy, uz tu par diskusii na tuto temu je 😉

nina37
1. feb 2022

@luckalucka5718 objednavala v polovici novembra,doteraz nic neprislo

tosomja
1. feb 2022

@luckalucka5718 objednala, v auguste tenisky a do dnešného ani obraz ani zvuk 😄

leuska1991
1. feb 2022

@luckalucka5718 objednavala pred cca 2,5mesiacmi. Teraz to doslo🤭

slavkajurko
1. feb 2022

@luckalucka5718 objednala, prišlo po dllllhom čase a kvalita katastrofa

xeonela
1. feb 2022

Uz som mala niekde tu cest si o tejto stranke co to precitat a fakt som nenasla nikoho, kto by bol rad, ze si odtial nieco objednal

dasi123
1. feb 2022

@luckalucka5718 Nikdy viac. Tovar za 100 eur pre miminko. Nic nepride, tovar je na ceste k vam. Peniaze nevratia. Pisala k tomu aj soika ze stranka z ciny nic nevedia urobit. Nic nemozu vymahat. Rovnako suprissimo. Nikomu nic neprislo.

luckalucka5718
autor
1. feb 2022

@nina37
@tosomja
@leuska1991
@slavkajurko
@dasi123
Skúšali ste riešiť aj cez políciu?

dasi123
1. feb 2022

@luckalucka5718 nie. Pisala som na tu sioku a povedali ze sa im tam iba kopia staznosti ale nemozu s tym nic urobit. Ani vymahat peniaze. Ak oni nemozu nic tak policia tiez nic nezmoze.

tosomja
1. feb 2022

@luckalucka5718 majú v podmienkach že dodacia doba je aj rok, môžu sa vyhovoriť už aj na covid, karantény atď 😃

jasmin89
1. feb 2022

@luckalucka5718 objednala som blbost, prisla po mesiaci z Ciny, ak by som to objednala na wish tak by ma to stalo 2E a tak som preplatila 100 nasobne... neodporucam nakupovat tam

orta
1. feb 2022

neobjednavaj si z tade nic. ja si doteraz nadavam, lebo ako po prve cakala som na balicek hrozne dlho a to co mi prislo, no kvalita 0 bodov. proste hruza des

zuzubb007
1. feb 2022

Je to podvodna stranka bolo to aj na SOI, nechapem preco furt akoze funguju a ludia su bez penazi, ktore uz neuvidia

orta
1. feb 2022

@zuzubb007 ved to cele je to take smutne. nechapem, ze im proste nemozu zakazat cinnost

monika_ma
1. feb 2022

Ojebavaci 7 mesiacov sme bojovali vlastne to sprostriedkuje jeden cigan alebo taky mulat niekto hodil sem aj fotku

daniela2202
3. feb 2022

@luckalucka5718 podvodné stránky, tovar hnus z Číny

derdia
3. feb 2022

@luckalucka5718 45 dni je to aliexpress

derdia
3. feb 2022

Aj tiano. Sk je cina pozor!!!! Objednala som malovanie podla cisel za 40 eur prislo mo to rovno z ciny..z ali...ale az ked som zaplatilakartoumi napisali ze ich dodavatel ruci za zaslanie 15 az 45 dni... Otras.prislo to ok, ale ja mam appku aliexpres takze som si to mohla objednat sama za 8 eur... Nie za 40

daniela2202
3. feb 2022

Ja objednávam iba zo stránok s koncovkou / .sk / ... to je istota
Ak niekto uvádza že poštovné vyššie ako cena tovaru alebo žiadne poštovné...tak to bude riadny podvod.. takže žiadne šmejdy zo stránok / . com /

daniela2202
3. feb 2022

Sú však aj podvodné stránky s /.sk/
Preto treba pozrieť, či majú aj kontakty na svoju firmu

malinoismum
3. feb 2022

Netreba ani pozerať “kontakty na ich firmu”,
úplne stačí použiť zdravý sedliacky rozum a napr.v obchodnom registri si overiť sídlo spoločnosti. - Spomenuté firmy totiž často ani neuvádzajú žiadne sídlo…
Pokiaľ je registrovaná firma na Slovensku, tak sa jej týka je slovenský právny poriadok… Teda vždy vám pomôže slovenská obchodná inšpekcia, ale nakoľko Vyššie spomenuté okolo Slovenska ani nechodili (samozrejme okrem tých podvodníkov, ktori zhrablí peniaze za sprostredkovanie Tohoto “kváziobchodu ”-a to nemalé, a odľahčili tým peniaze, ktoré išli priamo do Aliexpress-u), pochybujem, že vôbec si plnia nejakú danovu povinnosť… 🙄🤨🙈
Čudujem sa, že len tu je minimálne stovka podobných diskusii, Nehovoriac o recenziach na internete a stále sa nájdu ľudia ktorí sa nachytajú…🤦🏻‍♀️

laska86
4. feb 2022

Jasom si objednala bundu a topanky..po vyse 50dnoch prislo..aj pekne ale male😟..ak nosite velkost M tak od nich velkost XL

laska86
4. feb 2022

Ale uz nikdy v zivote odtial neobjednam...vela ludom nic nedoslo..mne sa to podarilo aspom predat takze este som dobre dopadla..su to hajzli odrbavacsky

gabika0825
5. feb 2022

@luckalucka5718 sú to odrbavaci. Tovar vám mozno príde ale po akej dobe je otázne keďže veci objednávajú z aliexpressu a nahadzuju si prirážku. Čiže treba si dávať pozor