Objednávate drogériu z internetu?
Ak ano oplati sa,? A z akej stranky? 🙏🏻
podla toho aku, objednavam... ale myslim, ze by to bola reklama, keby som sem zacala vypisovat stranky :D objednavam hlavne kvli znacke, nie cene...
Keďže nemám čas veľmi ísť do obchodi, tak áno, klasickú drogériu často z dmky kupujem. Kupujem odtiaľ aj plienky, lebo ma najlepšie vyjdú, takže účet je väčší a tým pádom kuriér zadarmo 😁 a skoro vždy do 2 dní doma. A niekedy som z notina objednávala.
@vkatush tak to mas stastie, mne DM este nikdy nedorucilo zasielku skor ako za tyzden. Nikdy :DDD minuly rok dokonca takmer 2tyzdne... cize tam radsej idem :D
@simca06022011 vážne ?? Tak to potom už sa budem považovať za šťastnú 😂 a to kuriér je u nás každé 2 týždne, už mi nosí až k dverám zlatý (máme dlhú príjazdovú, žiadnemu sa nechce chodiť k dverám) a stále sa smeje, či malý už nemá plienky.
Niečo v obchode ale väčšinu v DM keďže odtial objednávam viacero veci pre dcérku
@vkatush no ano 🙂 ja objednavam napr. veci na pranie a kadeco z frane drogerie. A to mam teda velmi rychlo doma :D aj teraz som inak dmko objednavala, lebo vela somarin chceme, vela bodov bude :DDD a nechce sa mi to nosit, nepotrebujem to surne. Tak som zvedava kolko im to bude trvat :D
@diaszoky áno, z dm, cez appku

Nieco ano, a nieco kamenny obchod....Nieco sa oplati a nieco nie...Najlepsie je ked si to sama nejako pozries.Lebo ty vies najlepsie co chces a potrebujes.