icon

Objednávka zo Sheinu

10. júl 2025

Ahojte objednala som trosku neskor. Potrebujem balik do zajtra. Už asi nemusím dúfať ze?

Objednávka zo Sheinu
nyusika
10. júl 2025

za pat dni ti vacsinou nepride ani Zara 😀 😀 😀

autor
10. júl 2025
@nyusika

za pat dni ti vacsinou nepride ani Zara 😀 😀 😀

@nyusika mne ten Shein prišiel vždy do 7 dni max

nyusika
10. júl 2025
@anonym_autor

@nyusika mne ten Shein prišiel vždy do 7 dni max

@anonym_autor dobre.

relianeska
10. júl 2025

@anonym_autor dnes nie, zajtra pravdepodobne pride, zalezi na spoločnosti ktorou ste si nechali dodať balik

eliskadad1
10. júl 2025

Ja si myslím že takto cez leto je tých objednávok rovnako veľa ako pred Vianocami. Lebo dovolenky.

stellarstar
10. júl 2025

Oni toho majú veľa aj mne posl meškala a ďalšia kt som obj tiež bude meškať už mi písali. Ale mne to nie je súrne

autor
10. júl 2025
@relianeska

@anonym_autor dnes nie, zajtra pravdepodobne pride, zalezi na spoločnosti ktorou ste si nechali dodať balik

@relianeska a to sa dá niekde navolit prosim? Mne tam píše expressone

stellarstar
10. júl 2025
@anonym_autor

@relianeska a to sa dá niekde navolit prosim? Mne tam píše expressone

@relianeska
@anonym_autor na sk nosí shein balíky kuriér nie?

anonym_9e298a
10. júl 2025

Mne teraz meškal balík, mal prísť v stredu-stvrtok ale prišiel v pondelok už keď som ho nepotrebovala 😀 vraj toho majú veľa teraz.. a to bolo expresne doručenie do 4 dni

autor
10. júl 2025
@stellarstar

@relianeska
@anonym_autor na sk nosí shein balíky kuriér nie?

@stellarstar áno ten. Ja som nestihla skôr objednať a zajtra odchádzame poobede. Inokedy som to neriešila ale vždy do týždňa prišiel. Hneď ako mi zasvieti BUD na druhy deň bol doma. Teraz ako najust asi nie. Vyzerá ze ani zajtra. Dnes mi tam ani nehodili nové info. :/

mk1111111111
10. júl 2025

Podla mna zajtra pride. Vcera bol uz u susedov.

anetuskka
14. júl 2025

Zdravím, chcela by som sa spýtať. Objednala som si balík zo Sheinu do zahraničia. Pár dni mi ukazuje že balík je v lietadle je to normálne že tak dlho ukazuje?