Mne prvé napadlo, že je to znak Avengers. Tak možno to???? 🙂
@bozenas nie nie, to neni ono 😀
@hugigugin urcite? Mne to tak veru nepride 😀 ale tak hadam sa najde niekto kto bude vediet presny nazov. Ale dakujem 🙂
Podľa mňa to je tiež na značenie dobytka, v angličtine to je branding iron, ale po slovensky fúúúú, skús možno hľadať ciachovačka 😅
Odfoť tu osemsmerovku sem ja nájdem slovo väčšinou bez obrázkov
Skús ciacha. 🤷♀️
Nie, ciachovačka bude to prvé. Ale teda, netuším, čo je to na druhom obrázku. 🤷🏻♀️
Na to by som ja povedala, že je volant ... asi 😂
To v strede je volant
@lindous
@marcellka32 Môže byť. Dobré ste, baby! 👍
Nasla som tam ciach a na inom mieste aj ciachovačka 😀
Baby moje, to je koman (nasla som ho)- ten co mam zakruzkovany a to co ste vraveli na ciavhovavku, tak je ciachovacka 😀😀 dakujem. Ste super. Nabuduce viem, kde sa mam opytat 😇🤣
Co je koman? Ja vidim volant alebo ludovo kormáň (asi od slova kormidlo).
@roja01 korman. Volant
Neviem ci si si vsimla, ale napisala si o 19.24 koman. Keby tam bolo r, tak je to jasne. Ved ja sama uvadzam, ze volant sa ludovo nazyva kormáň.
@roja01 pisem rychlo. Mam gelove nechty. Tak prepac, ze niekedy sa mi stane preklep. Mam ti odfotit osemsmerovku ze tam bol KORMAN? 🙂
joooj aka nostalgia toto ma zakazdym bavilo a hlavne clovek fakt niekedy nevedel co tym obrazkom chcel autor povedat 🙂
@standusina ja moc nemusim tieto obrazkove 😀 lebo nie vzdy poznam veci co su na obrazku. Radsej mam klasiku 🙂

No znackuju sa tým zvieratá. Netusim názov. Vypaluje sa im číslo. Resp. Vypaľovalo