Ahojte, píšem sem lebo som už zúfalá a najradšej by som niekoho za toto priškrtila.
Na manžela bol v rodičovskom dome urobený internet od Oravanet. Manžel tam ale už 2 a pol roka nebýva, medzi tým svokra urobila novú zmluvu na optickú sieť od Telekomu. Samozrejme bez toho aby zmluvu od Oravanetu zrušila. Jednoducho len poodopinala všetky pristroje a to je všetko. Pred pol rokom prišiel manželovi list ze ma zaplatiť za nasledujúci mesiac 17€ tak som im tam hneď písala ze sa to nepoužíva a aj poslala výpovednú zmluvu. Telefonovala som s nimi a povedali ze nič netreba doplatiť ze všetko je ôk. Teraz po pol roku prišla výzva na súd ze im sme dlžný vyše 500€. Lebo ze sme na predošlé výzvy nereagovali. Nič iné nám doručené nebolo. Alebo teda môžem povedať ze aspoň môjmu manželovi nie. Svokra nepovie ani slovo a keď jej poviem nech si to zaplatí ona tak zrazu to nebolo na ňu písané a ona s tým nič nemá. Všetky listy co chodili ona zrejme hádzal rovno do koša lebo veď sa to nepoužíva. Prosím vás poraďte mi co mam robiť. Ja určite nemám dôvod platiť niečo čo som nepoužíval a ta krava stará to urobila takto. Najradšej by som to nejak pre smerovala na ňu, hoc aj súdom, nech sa už konečne uvedomí.
@angelous1991 áno Oranet, svokra tiež včera mužovi dala žltý lístok a dnes ráno šiel na postu a bum, do 15dni uhradiť inak to ide na súd. Samozrejme ona múdra nechce dať ani cent lebo prečo ona a ani jej meno tam nikde nieje
@lulupulu bohužiaľ sa nepohnete .. čo je psano to je dano … a je to na jeho meno … zaplaťte to a nič nech mu nechodí už ku svokre všetko nech tam zruší . Môj hneď prepísal všetko nespoľahliva bola listy otvárala nič nám nedala potom sme mali len problémy koli nej
Keďže to je na neho tak to musí riešiť tvoj muž aj že bolo len vypnuté mal rovno písať do firmy, že ruší zmluvu.
@januska12323 no len asi vieš ako to funguje u chlapov, na neho to dala urobiť svokra lebo prečo nevyužiť nie? A jeho to nezaujímalo a neriešil to. Ona tiež keby si to dala urobiť na svojho manžela (svokra) tak ten ani nevie o com to je. Krava ona takto všetko na svoje deti popísala a teraz ona nemusí nič riešiť.
Ja to chápem ale to je chyba osoby, ktorá nevie čo podpisuje. Na takéto veci sa fyzicky podpisuje zmluva tak rovnako písomne to musí zrušiť daná osoba alebo platiť. Ich nemá prečo zaujímať kto to využíva a či vôbec.
@januska12323 ja rozumiem, och len človek celý blbý rok sa snaží odkladať peniaze aby si aspoň raz mohol urobiť troska lepšie vianoce a jednoducho vždy vždy sa musí niečo pokaziť..
Toto iste urobila moja svokra . Ale my sme mali ORANET . Nemáš na mysli ten ? Sídlo v novoti . Môj manžel sa odsťahoval po svadbe inde s tým že im net nechal aby ho využívali sestry … potom sa pokazil router a tým že to nešlo ona to brala že nevyužívajú a mf … potom exekúcia prišla tiež na takúto veľkú sumu na mm meno a keďže sme nechceli mať problémy museli sme to uhradiť lebo to bolo u exekútora a ak sme chceli ako mladá rodina žiť normálne museli sme to zaplatiť lebo bol všade mm na blackliste vedený ako dlžník .,,, moja svokra tiež mužovi nedala žiadny papier čo prišiel až pooootom po dlhej dobe že joooj nasla som výzvu a dala nám ten žltý papierik s posty čo neviem kde mala schovaný …. Hlupana