Páči sa vám seriál Nemocnica?
Ako sa vám páči? #serialnemocnica
Somarina na entu. Nezmyselné dialógy, správanie "doktorov" čistá hrôza, afektuju tam všetci.
serial sa mi paci , nepacia sa mi herecke vykony niektorych hercov, nevedia to hrať. Stačí si porovnať s druhou šancou.
Ja ju nepozeram pravidelne ale ako kulisa popri inej robote fajn 😊 napriklad taku druhu sancu, co je z podobneho prostredia po 2 diely som nezniesla ani ako oddychovku 😂
Ja serialy vobec nesledujem, ale tento ma oslovil velmi, herci su perfkektni a stale sa tesim na novu cast..😊
Mne sa to páči... Zo slovenských pozerám iba toto 😁
Pozerám,pozerala som aja sestičky.Mám rada filmy z nemocničného prostredia.Súhlasím s príspevkom vyššie,že niektorí herci,alebo skor herečky sú hrozné.
ešte som nevidela ani jeden diel....tieto rýchlokvasené slovenské seriály nemusím....
ho....na.
Pozriem si, keď nemám čo, ale že by som nejak čakala a sledovala čas, kedy to začne, tak to nie. Väčšinou si len tak do pozadia večer zapínam telku.
Pozeravam....
Pozerávam, Nemocnica a Druhá šanca to sú jediné dve veci, ktoré si v telke pozriem, inak nič. Potom len netflix sledujeme 🙂
pozerám aj Nemocnicu aj Druhú šancu, v reálnom živote by som sa takým lekárom ako sú v Nemocnici nezverila / ale Kanócz hrá výborne/, tým z Druhej šance áno
Nie, je to brak. Ako všetky seriály na tv Joj

@viliama blbosť, tak ako hranica farár max a iné dychberuce diela