icon

Páči sa vám seriál Nemocnica?

viliama
21. mar 2022

Ako sa vám páči? #serialnemocnica

pribinak
21. mar 2022

@viliama blbosť, tak ako hranica farár max a iné dychberuce diela

jaskolka
21. mar 2022

Somarina na entu. Nezmyselné dialógy, správanie "doktorov" čistá hrôza, afektuju tam všetci.

stastna17
21. mar 2022

serial sa mi paci , nepacia sa mi herecke vykony niektorych hercov, nevedia to hrať. Stačí si porovnať s druhou šancou.

mamina0078
21. mar 2022

Ja ju nepozeram pravidelne ale ako kulisa popri inej robote fajn 😊 napriklad taku druhu sancu, co je z podobneho prostredia po 2 diely som nezniesla ani ako oddychovku 😂

slniecko_12
21. mar 2022

Ja serialy vobec nesledujem, ale tento ma oslovil velmi, herci su perfkektni a stale sa tesim na novu cast..😊

janai1
21. mar 2022

Mne sa to páči... Zo slovenských pozerám iba toto 😁

kormino
21. mar 2022

Pozerám,pozerala som aja sestičky.Mám rada filmy z nemocničného prostredia.Súhlasím s príspevkom vyššie,že niektorí herci,alebo skor herečky sú hrozné.

deti95060810
21. mar 2022

ešte som nevidela ani jeden diel....tieto rýchlokvasené slovenské seriály nemusím....

babababka
21. mar 2022

ho....na.

alexka89
21. mar 2022

@viliama jediny slovensky ktory pozeram kedze nemame markizu..alenechyba nam....tiez ako zeny hore pisu niektory afektovani o nicom hranie ...asi najviac mam alergiu na kanocz a toho debilka srncika

wokokoza
21. mar 2022

Pozriem si, keď nemám čo, ale že by som nejak čakala a sledovala čas, kedy to začne, tak to nie. Väčšinou si len tak do pozadia večer zapínam telku.

kormino
Autor odpoveď zmazal
kormino
21. mar 2022

@alexka89 Mne sa Srnčík práveže páči☺Neznášam Kanocz,ale asi najviac mi tam vadí Pocisková

sense
21. mar 2022

Pozeravam....

anitka63
21. mar 2022

Pozerávam, Nemocnica a Druhá šanca to sú jediné dve veci, ktoré si v telke pozriem, inak nič. Potom len netflix sledujeme 🙂

viliama
autor
21. mar 2022

@kormino Prečo Pocisková?

sssss123
21. mar 2022

pozerám aj Nemocnicu aj Druhú šancu, v reálnom živote by som sa takým lekárom ako sú v Nemocnici nezverila / ale Kanócz hrá výborne/, tým z Druhej šance áno

denda007
21. mar 2022

Nie, je to brak. Ako všetky seriály na tv Joj

kormino
22. mar 2022

@viliama Pocisková sa mi nepáčila ani v búlivom víne,neviem podľa mňa text len odrecituje,je taká nemastná neslaná.Toto je len moj názor☺

viliama
autor
22. mar 2022

@kormino Díky za odpoveď