icon

Platí sa na Sheine clo?

elusak
27. mar 2023

Vopred ďakujem za odpoveď. 😊

elusak
autor
27. mar 2023

@elusak chcela by som sa hlavne opýtať ako je to, ked som vytvorila 1 objednavku do 150e a den na to si mamina spomenula, že by odtiaľ ešte niečo chcela a vytvorila som druhu objednavku a dokopy tieto 2 objednávky budú presahovať 150e... a ja som si to uvedomila až teraz ked sú balíky niekde na Slovensku. 😐🫣

jahodka17
Odpoveď bola odstránená
majamat
27. mar 2023

@elusak nie neplati.

elusak
autor
27. mar 2023

@jahodka17 ďakujem 😊

elusak
autor
27. mar 2023

@majamat ďakujem 😊

lenkakravcova
27. mar 2023

@elusak clo sa platí vždy nad 150€ hodnoty tovaru. Keď ti doručia 2 balíky naraz a náhodou to zadrží colný úrad, tak áno, doplatis clo.
Vždy keď objednám nad 150€ tak mi to dosiaľ zadržali a doplatila som colné spracovanie a colný poplatok.

elusak
autor
27. mar 2023

@lenkakravcova prosim a to budem ako doplacat? Pride mi nejaky mail alebo ako to je?

evka_s
27. mar 2023

@elusak Shein mi nikdy nepřišel přímo z Číny, ale z jejich skladu či co na SK. Vždy byla odesílatelem společnost na Slovensku, takže žádné CLO. Balík šel samozřejmě z Číny, ale první k nim na SK, potom až ke mně domů.

elusak
autor
27. mar 2023

@evka_s ďakujem 😊 ale mne práveže sa v sledovaní objavilo to co je na screenshote nižšie a nikdy pred tym som tam nič takého písaného nemala

evka_s
27. mar 2023

@elusak aha, tak to je divné, projela jsem všechny svoje objednávky a toto tam u žádné nemám 🤷🏻‍♀️

elusak
autor
27. mar 2023

@evka_s no ved to ze ani mne pred tym nikdy😅 a uz to tam je pomerne dlho takze vobec netusim co mam od toho čakať, pisala som na podporu sheinu ale tam mi este zatial neodpisali tak uvidime co mi odpíšu a len tak predbežne zisťujem ak budem musieť platiť clo tak ako ma o tom informuju atd 😅

majamat
27. mar 2023

@elusak mne ide z ciny, ale prechadza cez europske sklady, neviem ci to tam aj preclia, alebo neico take. je fakt, ze and 150e som neobjednavala. teda bv 2 balikoch ano. no clo som neplatila.

elusak
autor
27. mar 2023

@majamat ďakujem za info 😊 uvidim ako to dopadne lebo este stale je ten balíček na "colnom odbavení" nejako to dopadnúť musí 😅😆

aylinn
27. mar 2023

Ja som pred vianocami robila objednávku za 400€ a neplatila som nič.

elusak
autor
27. mar 2023

@aylinn to je super info ďakujem veľmi pekne 😊

dada5000
27. mar 2023

@elusak ja odtial bezne objednavam cez 150€ ( 2 teenagerky, co uz😁), nikdy som clo neplatila. Moja skusenost je, ze to posielaju z holandskeho skladu, plus ak nejake "lepsie" kusky, tak z ich kamenneho obchodu v NL. Taka hlaska ako tebe sa mne zobrazuje ak tahaju tovar priamo z ciny. Oni si to poslu do holandskeho skladu, a tebe to pride uz oslobodene od cla. Len treba ratat, ze ak to ide takto, dodanie trva dlhsie, mne to vtedy prichada za 3-5 tyzdnov.

elusak
autor
27. mar 2023

@dada5000 ahaaaa super ďakujem, veľmi ste mi pomohli aj ste ma hodne upokoji 😁😍

lenkakravcova
28. mar 2023

@elusak Mne vždy volali z prepravnej spoločnosti, cez ktorú to šlo 🙂 ale je dosť možné, že to pôjde aj cez to Holandsko, alebo Maďarsko a bude to ok 🙂 uvidíš. Je to dosť o náhode.

majamat
28. mar 2023

@dada5000 mne to veru casto ide cez Holansko a kldune aj za 2t, resp 1516dni som to mala. ale raz sa to omeskalo, tak boli z toho 3t. no stale je to est ev pohode,

objednavam z Azie aj korejsku kozmetiku a to teda trva cez mesiac.

elusak
autor
28. mar 2023

@majamat dik za info 😇 ja som praveze celkom prekvapena ze to tento krat tak dlho trva pretože obvykle som najneskôr na 10. deň mala zásielku v rukách 😅

elusak
autor
28. mar 2023

@lenkakravcova jasné 😊 vďaka za info 🥰 som rada, že minimálne viem, čo mam čakať 😇

majamat
28. mar 2023

@elusak ja som bola tiez tak raz prekvapena, no potom to opat prislo za kratku dobu.