icon

Porovnanie cien kozmetiky na Stylevana: Európa vs. USA

23. nov 2024

Ahojte, všimla som si, že keď si zadám európsku stránku, ceny sú tam úplne ustrelené do neba. Prekliklo ma náhodou na americkú a napr. už len taký I'm From Rice Toner tam bol za 13 dolárov namiesto aktuálne 21,89. Veď to je úplne šialený rozdiel. Dá sa to nejako odžubať? Prípadne kde inde kupujete kórejskú kozmetiku mimo koníka a skupiny? Chcela som si skúsiť sama objednať, ale teda ma prešla chuť. Ďakujem.

Strana
z2
saturn24
26. dec 2024

@muchotrafka298 ale predaj produktov Skin1004 je v EÚ povolený, bežne kúpite na sk aj eú eshopoch, len omnoho drahšie, takže s týmto to nič nemá.
Takisto čo sa týka Notina, keby to boli fejky, tak už sú zavretí vo väzení. Ak niečo takéto niekto píše, bolo by super si to overiť a neočierňovať obchod, kľudne by mohli podať žalobu za očierňovanie. Čo sa týka parfemov, tak sa vždy dá overiť podľa šarže či ide o fejk a vlastne všetky produkty. Nejde o fejky, len veľakrát sú parfumy po záruke, preto sú také lacné a nevoňajú ako "originál"

@lilion už dlhšie tento problém sledujem, rozmýšľam že skúsim pohľadať kontakt a napíšem priamo do Stylevany. Pretože aj ja som chcela niečo z tejto značky a už dlhšie nejde objednať

muchotrafka298
26. dec 2024

@saturn24 neviem preco ma oznacujes, kedze ja som nic o fake veciach v Notine nepisala. Ja som pisala to, co viem a co su zname fakty, bezne dohladatelne. Nie su to fake produkty, iba stare veci, ktore idu do specialnych skladov z beznych parfumerii, po urcitom case ked sa nepredaju. Ja presne viem, ako to je s tymito eshopmi.
A do Stylevana sa nemusis ani namahat pisat, tam zakaznicky servis neexistuje.

lilion
26. dec 2024

@saturn24 …pisala som tam, odpoved bola uplne nejednoznacna:
S politováním vám musíme oznámit, že regionální omezení nám mohou občas bránit v zasílání určitých značkových položek do konkrétních regionů.
Pokud vám naše webová stránka omezila nákup určitého produktu, znamená to, že systém zjistil regionální omezení, a proto webová stránka nákup zablokovala.
Ale… tato znacka sa da objednat do CR, takze ak tam mas niekoho, kto Ti preberie balíček, mozes si objednat na cesku adresu. Ja som to urobila tak.

helka248
18. feb 2025

@majamat ahoj, objednávala si ju odtiaľ aj. Lebo teraz mi píše na skin1004, že nie je možné objednať do SVK dokonca ani nikde v EU iba Maďarsko🙈

majamat
18. feb 2025

@helka248 kedysi som odtial objednavala,a le u je to dlho. teraz objednavam zo skupiny o KK.

saturn24
23. feb 2025

@helka248 do ČR sa tiež v pohode dá

Strana
z2