icon

Potraviny domov

lealikk
30. jún 2023

zdravim vas, chcela by som sa spytat, ci mate skusenost s objednavkou potravin priamo domov? objednali by ste tak znovu? bolo vsetko ok? podla mna je to velka pomoc a uspora casu, len zatial som to este nevyskusala, tak neviem, ci to nie je risk.

Strana
z2
fadama
19. júl 2023

@malinka158 😃😃 pohodlnejšie 😅😃

ujaju
20. júl 2023

@27dianka Odtiaľto som tiež už skúšala objednať, ale Wolt sa mi predsa len osvedčil viac. Aj aplikácia mi príde o dosť prehľadnejšia, rýchlejšie doručenie, proste celkovo mi viac vyhovuje 🙂

flofli
20. júl 2023

@ujaju hej cez neho som ja napríklad ešte neskúšala objednávať nič aj keď ma už veľa krát k tomu ťahalo

lealikk
autor
21. júl 2023

tak uz som tiez vyskusala svoju prvu objednavku potravin 😀 zienky, musim vam povedat, ze nie je nic lepsie. tak dobre mi to padlo dnes, by ste neverili. od rana nic nestiham a ked som si predstavila, ze sa este do obchodu budem musiet terigat, tak mi az zle bolo. objednavala som cez Wolt.

klaudi31
24. júl 2023

Ejha a tak to riadny nákup si spravila. Ozaj majú aj nejaké napríklad váhové množstvo, ktoré sú ti schopný dodať, či to je úplne jedno?

rdi
25. júl 2023

@klaudi31 Tak objednas si len tolko, kolko stacis skonzumovat, si myslim 😀 Este som neobjednavala z nicoho viac ako 1kg, a to prislo v pohodke, boli to banany a navyse prisli pekne, takze vsetko bez problemov.

dom_evi
25. júl 2023

takze objednavas aj ovocie a zeleninu a vsetko v pohode? ako je to s cerstym masom, aj to ti prislo pekne?

ujaju
27. júl 2023

@dom_evi Zatiaľ len takéto balené som objednávala. Prežilo cestu 🙂

dom_evi
27. júl 2023

no tak to je hlavne v tycto teplach je to predsa len take, ze clovek sa boji nieco taketo aj sam dlho prenasat.

monicka144
28. júl 2023

Tak ono to zas nie je taká dlhá doba, aby si sa musela salmonely obávať 😀 Na toto si dávajú extrémny pozor. A čo sa týka toho prevozu, sú povinní takýto typ potravín prevážať v boxoch na to určených, čiže majú také, ktoré sú vybavené chladiacim gélom/termobox.

eliska13
28. júl 2023

@dom_evi je v chladiacom boxe
Objednávam hlavne mäso a zeleninu z Lunysu, Tesca do obchodu idem vynimocne

dom_evi
28. júl 2023

o tom lunyse som vela pocula, hlavne tie znamejsie osobnosti ho dost casto propaguju na instagrame

petronelag
29. júl 2023

@ujaju Pozerala som si Wolt, je aj v našom meste, ale tam treba zaplatiť dopredu, ja si objednávam len z takých, kde platím kartou, keď mi dovezú. Tam nebola taká možnosť,

ujaju
3. aug 2023

@petronelag Tak to ja platím zásadne len kartou 🙂 Objednám, zaplatím a vybavené. Žiadne starosti s platením potom, len si to prevezmem a hotovo. Pre mňa je proste takto najlepšie nakupovať a odbiť si to pred vyzdvihnutím 🙂

lealikk
autor
8. aug 2023

@ujaju ja napriklad som takto zvyknuta nakupovat nebola, ale na dobre sa rychlo zvyka 🙂 cize za mna fajn, aj ked som predtym bola proti. nie zasadne 😂 ale moc som tomu neverila, popravde.

radolina
21. aug 2023

@lealikk A preco si bola proti takemuto nakupovaniu, prosim ta? To by ma teda zaujimalo 🙂 Lebo ja v tom ziadne nevyhody veru nevidim.

lealikk
autor
21. aug 2023

@radolina a vies, ze ja vlastne ani neviem? 😀 zrejme patrim k tym ludom, ktori su skepticki voci vsetkemu, co zatial nemali moznost vyskusat, inak to vysvetlit nedokazem 😀 ale tak skusila som, mozem povedat, ze je to velka pomoc.

tapala
21. aug 2023

@lealikk a spravila si si hned vacsi nakup, alebo len taky mensi?

lealikk
autor
22. aug 2023

@tapala na tie male zvladnem prejst do obchody, s vacsimi sa mi veru terigat nechce, kedze nesoferujem 😀 takze vacsinou, ked objednavam, rovno toho nahadzem do kosika viac, nech sa to vyplati 😀

tapala
22. aug 2023

takze nemaju problem ti toho priniest aj viacej. vedia to napriklad vyniest az pred dvere aj na vyssie poschodie, ci chodia napriklad len pred panelak?

barbora19911
22. aug 2023

@tapala podľa toho ako ktorý vodič ..raz mi priniesol nákup len pred bránku a som si musela brat z auta nákup (bývame v dome) a druhý vodič zase bol ochotný a priniesol mi to až za dvere aj po schodoch ešte prešiel

monicka144
23. aug 2023

@barbora19911 K nám takisto až pekne pred dvere, vyjde po schodoch bez výnimky. Ešte sa mi nestalo, že by bol niektorý z nich taký neochotný 🙂

alenka551
23. aug 2023

@monicka144 tak to potom maju asi v popise prace, ze to musia vyniest az pred vchod. ako ale to aj dava zmysel, bo ak si taku sluzbu objdenas, tak ocakavas co najviac. ako je to s krehkejsimi vecami, nestalo sa vam, ze by vam prisli napriklad vajicka rozbite a podobne?

radolina
24. aug 2023

@alenka551 Vobec, zakazdym aj pecivo chodi cerstve. S tym by asi nikto nebol v pohode, si myslim 😀

alenka551
24. aug 2023

nooo ved vidi, ze normalne to mas v tej taske este aj pekne poukladane a nie len tak laha bala pohadzane. ach normalne osm taka nalomena, ci by som to niekedy aj nevyskusala. z akeho ochodu vlastne takto najcastejsie objednavas?

monicka144
6. sep 2023

@alenka551 No mne to až také pekne poukladané nepríde, ale tak to mne je zase jedno 😀 Na tom nezáleží vôbec. No ja mám výbornú skúsenosť s Woltom. Nesklamali ani raz ani pri jednej objednávke. A prečo by si nevyskúšala? Však za to nič nedáš, aspoň zistíš aké to je a uvidíš, že ťa to bude lákať objednať tak znova 😀

alenka551
6. sep 2023

tak aiko je to pre mna novinka a bojim sa ci by mi doslo vsetko co som si obednala ale tak pocitala som si tu a vidim, ze taketo nakupy vyuzivate viacere a ste s tym v poho, podla fotiek vsetko chodi ako ma tak si asi taky mensi nakup skusim spravit a uvidime, mozno na to presedlam

00kvetinka00
6. sep 2023

Doteraz som nakupovala s dieťaťom (kocik je fajn vec) ale ideme sa sťahovať a akosi sa mi nechce riešiť veľké nakúpi osobne.

Takže voda/malinovky.... múky a podobne také veci si asi raz zacas nechám natlačiť domo nech ja nestracam čas/nervy/benzín.

Strana
z2