Potraviny domov
zdravim vas, chcela by som sa spytat, ci mate skusenost s objednavkou potravin priamo domov? objednali by ste tak znovu? bolo vsetko ok? podla mna je to velka pomoc a uspora casu, len zatial som to este nevyskusala, tak neviem, ci to nie je risk.
Ejha a tak to riadny nákup si spravila. Ozaj majú aj nejaké napríklad váhové množstvo, ktoré sú ti schopný dodať, či to je úplne jedno?
takze objednavas aj ovocie a zeleninu a vsetko v pohode? ako je to s cerstym masom, aj to ti prislo pekne?
no tak to je hlavne v tycto teplach je to predsa len take, ze clovek sa boji nieco taketo aj sam dlho prenasat.
Tak ono to zas nie je taká dlhá doba, aby si sa musela salmonely obávať 😀 Na toto si dávajú extrémny pozor. A čo sa týka toho prevozu, sú povinní takýto typ potravín prevážať v boxoch na to určených, čiže majú také, ktoré sú vybavené chladiacim gélom/termobox.
o tom lunyse som vela pocula, hlavne tie znamejsie osobnosti ho dost casto propaguju na instagrame
@ujaju Pozerala som si Wolt, je aj v našom meste, ale tam treba zaplatiť dopredu, ja si objednávam len z takých, kde platím kartou, keď mi dovezú. Tam nebola taká možnosť,
@petronelag Tak to ja platím zásadne len kartou 🙂 Objednám, zaplatím a vybavené. Žiadne starosti s platením potom, len si to prevezmem a hotovo. Pre mňa je proste takto najlepšie nakupovať a odbiť si to pred vyzdvihnutím 🙂
takze nemaju problem ti toho priniest aj viacej. vedia to napriklad vyniest az pred dvere aj na vyssie poschodie, ci chodia napriklad len pred panelak?
@tapala podľa toho ako ktorý vodič ..raz mi priniesol nákup len pred bránku a som si musela brat z auta nákup (bývame v dome) a druhý vodič zase bol ochotný a priniesol mi to až za dvere aj po schodoch ešte prešiel
@barbora19911 K nám takisto až pekne pred dvere, vyjde po schodoch bez výnimky. Ešte sa mi nestalo, že by bol niektorý z nich taký neochotný 🙂
@monicka144 tak to potom maju asi v popise prace, ze to musia vyniest az pred vchod. ako ale to aj dava zmysel, bo ak si taku sluzbu objdenas, tak ocakavas co najviac. ako je to s krehkejsimi vecami, nestalo sa vam, ze by vam prisli napriklad vajicka rozbite a podobne?
nooo ved vidi, ze normalne to mas v tej taske este aj pekne poukladane a nie len tak laha bala pohadzane. ach normalne osm taka nalomena, ci by som to niekedy aj nevyskusala. z akeho ochodu vlastne takto najcastejsie objednavas?
@alenka551 No mne to až také pekne poukladané nepríde, ale tak to mne je zase jedno 😀 Na tom nezáleží vôbec. No ja mám výbornú skúsenosť s Woltom. Nesklamali ani raz ani pri jednej objednávke. A prečo by si nevyskúšala? Však za to nič nedáš, aspoň zistíš aké to je a uvidíš, že ťa to bude lákať objednať tak znova 😀
tak aiko je to pre mna novinka a bojim sa ci by mi doslo vsetko co som si obednala ale tak pocitala som si tu a vidim, ze taketo nakupy vyuzivate viacere a ste s tym v poho, podla fotiek vsetko chodi ako ma tak si asi taky mensi nakup skusim spravit a uvidime, mozno na to presedlam
Doteraz som nakupovala s dieťaťom (kocik je fajn vec) ale ideme sa sťahovať a akosi sa mi nechce riešiť veľké nakúpi osobne.
Takže voda/malinovky.... múky a podobne také veci si asi raz zacas nechám natlačiť domo nech ja nestracam čas/nervy/benzín.

@malinka158 😃😃 pohodlnejšie 😅😃