Ahojte pouzivate chatgtp? A naco konkretne? Dakujem
Nepoužívam stačí mi Google.
ano velmi casto...velmi velmi casto... hlavne na robenie obrazkov... korekturu textu, hlavne ked sa jedna o uradne veci...
ano, velmi casto, napriklad pri praci s excelom..
@anjelicek26 cize mas s tym dost dobre skusenosti? Lebo ja osobne som si to stiahla iba vcera a neviem to este presne pouzivat a hlavne nakolko tomu doverovat
Comu tam chces-nechces doverovat? Pokial zadas spravne parametre, vypluje ti to presne to, co potrebujes... mne v praci to neskutocne pomaha, ked potrebujem pripravit zmiesane prezentacie a taky obrazok proste "neexistuje" a potrebujem si to vyskladat...ano su aj ine appky, ale tento mi "rozumie" velmi dobre
@majka35 pretoze to neviem poriadne pouzivat a hladam skusenosti ako nato
Používam to na všetko. Opravu textu, keď sa mi nechce písať email tak mu len poviem o čom napísať, komu a napíše za mňa. Keď potrebujem rýchlo niečo nájsť, je jedno či pesničku, knihu, človeka. Pri plánovaní dovolenky. Keď mám v chladničke uhorku, zemiak a mrkvu a neviem čo z toho môžem variť.
Treba dávať pozor, v pomerne veľkom % prípadov si to vymýšľa, takže fakty treba kontrolovať a overovať. Ale na prvé vyhľadanie informácii je to super.
a co na tom nevies pouzivat? uved nejaky priklad
@anjelicek26 tak momentalne som doma s detmi a spytala som sa ho jak odstranit voskovku z komody a dal mi navod a kedze este to nepoznam tak ci je to vobec doveryhodny napr navod
proste neznalec som este
ved len skusaja naučis sa
chcem sa opýtať, vám hovorí po slovenský? či po anglicky?
@crazy_cat_lady neviem ci sa tomu da verit napr ak sa ho opytam ako nieco urobit, vybavit, najst atd take bezne veci pri detoch domacnosti aby som nestravila hodiny na googli napr
Nie, nepoužila som ani raz. Zatiaľ som sa nestretla s dôvodom, pre ktorý by som ho použiť mala. Vyhľadávať a zhodnotiť informácie na google viem aj bez neho. A písanie textov, komunikácie, na to používam vlastnú hlavu.
@elenka.k ja mam slovensky napr.
@magic08 skusam neboj
Ja som ho napr. minule pouzila pri uceni s dcerou. Neboli sme si iste vetnymi clenmi tak sme sa opytali a odpoved bola presna.
kde sa dá vybrať jazyk, ako cez čo si išla? v nastavení, mne vraví iba po anglicky a nič nerozumiem
Ahoj, moje deti využívajú na sloh. Ide ma poraziť! Už ani mozog nebudeme používať, decká nevedia písať, komunikovať, to bude generácia!
neviem ci sa tomu da verit - niekedy dá, niekedy nie. Zať sa nedávno naťahoval s AI, ohľadom nejakého vzorca, AI mu dala zlú odpoveď, tak ju upravil a úmyselne ju opravil zle. Pritakala mu, že sa pomýlila a on má pravdu. Tak následne napísal, že nie, je to úplne inak. Tak dala za pravdu znova. Takže nie, môže sa mýliť.
@elenka.k ja ho mam zatial iba v telefone a stiahol sa mi automaticky v slovencine vsetko cize zial neviem poradit v tomto
Vobec ♀️
v akom jazyku mu napises, v takom odpise. pouzivam malo, mail naformulujem skor sama, ako by som mu mala zadavat, co chcem, a este to potom upravovat. vie napr. vysvetlit, ako by mohlo byt nieco myslene, ale pozor, casto sa myli. co vie celkom dobre, je vylepsit nieco, co mu das ty, napr. nejaky text preformulovat, aby lepsie znel. ale sam (a este v slovencine) moc produkovat nevie. matematicke/analyticke/statisticke zalezitosti s nim neriesim (nepracujem v tej oblasti), takze tam neviem, aky je.
aha rozumiem, vďaka,
ja by som ho aj použila ,ale ako píšem nerozumiem
Odpovie v jazyku, ktorym mu napises... a to, ze si sloh nenapisal ci ulohu, to ucitel vidi raz dva... uroven na hodine tomu potom proste nezodpoveda a mas pruser na mraky... ale na opravu pravopisu je to fajn veru
Áno používam často, na získanie rýchlych informácií (niekedy preverím či mi podala dobre info, niekedy sa mýli, lebo čerpá aj napríklad z diskusií) alebo na projekty pre deti - je super že nemusia hľadať po celom nete, ale informácie pekne zosumarizuje, oboduje a oni to môžu spracovať do prezentácie, alebo na papier.. je to prehľadnejšie a podrobnejšie ako Wikipédia..
Taktiež mi poradila napríklad dnes či si môžem dať pravidelne užívane lieky pred odberom krvi, alebo či môžu synovi opúchať kotniky z plochých nôh.. jednoducho odpovie na vsetko, len občas treba veci preveriť a treba sa vedieť správne pýtať..
@elenka.k skus nastavenia a hlas a tam je vyber jazyka akurat som to nasla
.... a baby , fakt dá sa do toho aj písať ..... som sa opýtala na počasie, presne mi napísala , potom som jej poďakovala a ona mi odpísala - ako kámoška
idem pozrieť ešte ten hlas
prečo chceš vedieť načo konkrétne?