Pozor na nesprávne účtovanie od spoločnosti Temu
Dnes som zistila,ako odrbavaju. Toto som kúpila, pričom som mala u nich kredit vo výške 6,68 eur,ktorý som si uplatnila pri platbe. A takto mi to vyuctovali. Ani jedna suma im nesedí. Lebo suma objednaného tovaru je len 28.87 eur. Spoliehajú sa nato,že ľudia si nákup neprepocitavaju.
Ja z temu tiež objednávam často a vždy všetko v poriadku. Zbytočne si založila diskusiu, ktorou ich ociernujes pre vlastnú nevedomosť.
Zase sa do nej pustat nemusite. Vy ste sa nikdy nesplietli?
@terezkaarthuramax každý sa pomýli, no autorka tiež zacala ostro ako temu odrbava a pritom robí haló pre vlastnú hlúposť.
Modrý koník v akcii🤦🏻♀️ no super ženy 🙃
@lele64 co cakas?
Ked niekto pride s velkym odhalenim, ze na danej stranke odrbavaju a spoliehaju sa, ze ludia si kosik sami neprepocitaju.
Teda, ze ONA si to prepocitala a ODHALILA ich.
A potom sa ukaze, ze si to len ona sama zle spocitala (asi aj niekolkokrat).
To proste pobavi. Paradoxy su vzdy vtipne (niekedy aj smutne).
@himedzi podla mna ti to sedi. 1 polozku tam mas 4x a dalsiu 6 eurovu 2x
No teeeda.. Tak zle spocitala.. A co teraz, ved sa nehadajte😁budte milsi k sebe, nikdy neviete kedy to budete potrebovat aj vy😉
@lele64 co cakas?
Ked niekto pride s velkym odhalenim, ze na danej stranke odrbavaju a spoliehaju sa, ze ludia si kosik sami neprepocitaju.
Teda, ze ONA si to prepocitala a ODHALILA ich.
A potom sa ukaze, ze si to len ona sama zle spocitala (asi aj niekolkokrat).
To proste pobavi. Paradoxy su vzdy vtipne (niekedy aj smutne).
@moonlight1210 veľmi vyspelý humor.
Ženy, ved sa ukludnite preboha 🤦🏼♀️
To je dan za to, ze kupujes lacne cinske kktiny.
@vanilkovazmrzka tieto lacné čínske kktny kúpiš aj na Slovensku, ale s mastnou prirážkou. Alebo na instagrame v "super akcii a s logom známej celebrity" 😅
Mňa zatiaľ nikdy nesklamali, vždy mi všetko presne sedelo, tebe tiež všetko sedí, suma je tam presne, máš dve položky kde si si vzala viac kusov. Prezri si to ešte raz a počítaj kusy. Zbytočne robíš rozruch.
@vanilkovazmrzka tieto lacné čínske kktny kúpiš aj na Slovensku, ale s mastnou prirážkou. Alebo na instagrame v "super akcii a s logom známej celebrity" 😅
@maya_hi dobre

Modrý koník v akcii🤦🏻♀️ no super ženy 🙃