Pozor na problémy s eshopom superlove.sk
superlove.sk určite neodporúčam! Domnievam sa, že sa jedná o podvodníkov. Odmietajú vrátiť peniaze pri odstúpení od zmluvy v zákonnej lehote, pričom sa vyhovárajú na Smernicu, ktorá sa danej problematiky hygienických dôvodov ako oni tvrdia vôbec netýka. Pani na uvedenom tel . čísle je nekompetentná. Po čase sa odmlčia, a vy nemáte ani tovar ani peniaze. Podali sme podnet na ČOI, keďže sa jedná o firmu, ktorá má sídlo na území ČR.
@denisa_deniska presne tak. Sa nečudujem že pri erotickom sortimente neberú nazad. Tak ako v mnohých predajniach spodné prádlo.
@denisa_deniska tovar bol nový, nepoužitý a v pôvodnom obale a bezodkladne vrátený, pretože na prvý pohľad to bol lacný šmejd predávaný za drahé peniaze. Predmetná Smernica, ktorú obchodník uvádza nepoukazuje na zákaz vrátenia peňazí pri odstúpení od zmluvy pri kúpe tovaru, ktorý obchodník ponúka a taktiež § 53, o ktorý sa obchodník opiera v predmetnej smernici neexistuje. Podobné problémy majú aj ľudia v ČR, kde eshop pôsobí na stránke e-kondomy.cz. Recenzie: https://www.zbozi.cz/obchod/52584/ https://www.aktuality.sk/diskusia/272451/na-tie... Ja nežiadam o rady len Vás varujem. 🙂
Ďakujeme. A práve pre túto informáciu si sa práve dnes registrovala
@gubcikova áno aj, niesom však hejter alebo nemám potrebu za každú cenu potopiť predmetnú firmu len zdieľam svoje rozhorčenie a chcem ostatných upozorniť lebo ja mám zato, že toto, čo robia nie je v poriadku. To môžem aj ja takto podnikať a obohacovať sa. Zaujímavé, že konkurenčné eshopy to takto upravené nemajú. Dokonca mi minule moja známa vravela, že bola vrátiť spodné prádlo, ktoré sa nedalo vyskúšať v kamennej predajni, predtým sa teda pýtala na to predavačky, že ak jej to nebude sedieť, tak jej peniaze jej do troch dní od kúpy (ak to donesie nepoškodené s visačkou a preukáže sa dokladom) vrátia.
@denisa_deniska a na českej heureke mažú recenzie jedna radosť :D a možno si aj tie recenzie platia, taká je doba..
A ja mám so stránkou v pohode skúsenosť 🙂
Ja som spokojná so stránkou a ak by som vedela, že berú naspäť od zákazníkov otvorené napríklad Venušine guličky určite by som už viac z danej stránky neobjednavala. Ja plne podporujem ich rozhodnutie.
Ja tvoju recenziu beriem vlastne ako pozitívnu. Je úplne logické že nechcú zobrať naspäť otvorenú erotickú pomôcku, majú to napísané aj v podmienkach.

@sandra632 veď stránka má na heureke viac ako 4.700 hodnotení, a 96%, nie sú to podvodníci. Predsa určitý tovar sa asi vrátiť nedá, zrovna pri takomto sortimente by som sa ani nečudovala. 🙂