icon

Prečo bazáre prestávajú fungovať?

10. okt 2025

Ahojte, idú vám bazáre? Myslím všeobecne hocijaké? Ja som nič nikde nepredala hádam už 3 mesiace.

Strana
z2
anonym_c3279a
10. okt 2025

@anonym_autor ja viac ako2 r, možno aj 3, už má prestalo baviť pridávať nové foto, dala som po balikckoch 15 ks po 3€,ale aj tak skoro nič

janinah
Odpoveď bola odstránená
autor
10. okt 2025
@janinah
Odpoveď bola zmazaná

@janinah tiež som minule na tie stránky nahliadla. Úplne najhoršie sú fb skupiny, kde hodinu nahadzujem veci a potom 3 dni čakám, či mi schvália príspevok, ktorý sa niekde záhadne stratí.

alickapusinka
10. okt 2025

Nekupuju pre drahe poštovne tak ako píše prispievateľka 15 ks za 3 eura a pošta raz toľko tak nekupuju.

denkabemommy
Odpoveď bola odstránená
autor
10. okt 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy mne ani tam už 3 mesiace nič.

anonym_1e7b19
Odpoveď bola odstránená
anonym_92d783
11. okt 2025

ja tu kupujem obcas nieco znackove, pripadne teraz pancuchu pre deti. Ono ceny tu maju zeny dost vysoke, lebo za kabelku 10e + postovne, ktora je z druhej ruky ziadna znacka a velmi podobnu som videla v obchodnom retazci za 10e novu....takze ja by som aj castejsie nakupovala tu keby to vyslo lacnejsie....Rovno potom sa oplati kupit nove, deto tricka pre deti. 12e plus postovne dat za 3 tricka z bazaru , kde je riziko v akom stave su a 12e dat za nove..

anonym_5d36fb
11. okt 2025

Kupujem na bazároch iba značkové, drahé veci. Tričká, tepláky, mikny sa dnes už neolatia kupovať z druhej ruky. Všade majú výpredaje, tam sa dá nakúpiť za super peniaze a nové.

bbwwoman
Odpoveď bola odstránená
anonym_0830ec
Odpoveď bola odstránená
lucia245
11. okt 2025

@anonym_autor najlepšie mi ide V ..., občas FB, koník minimálne (možno 3 veci za polrok). Topánky sa zvyknú predať, keď na ne príde sezóna . A balíky sezónnych veci, napr . komplet výbava na zimu keď je pokope ( bundy, mikiny, nohavice, tričká, rukavice, čiapky, pančuchy, tielka... V jednom) - teraz som tak jeseň 104 cca 35 ks za 25€ predala.
Ja už nevidím ani tak problém v lacných obchodoch okolo, ako množstve veci, čo má každý doma. V okolí sa veeeela veci posúva medzi mamičkami bezplatné. A dokupuju max ponožky a spodné prádlo. Dokonca jedno Pepco už u nás krachlo práve kvôli nízkym tržbám. Vo svete je prebytok handier.

oskvarka
Odpoveď bola odstránená
anonym_c7e095
Odpoveď bola odstránená
letfenixa
11. okt 2025

@anonym_autor a čo predávaš? Ja som teraz sosfshelove nohavice za pár hodín.

anonym_c7e095
Odpoveď bola odstránená
oskvarka
Odpoveď bola odstránená
oskvarka
Odpoveď bola odstránená
billy_jean
11. okt 2025

Lebo si dnes lacné veci môžeš kúpiť a nové - Tedi, Kik, Pepco, Sinsay. Objednáš z Temu za pár eur a poštovné zadarmo. Už aj vietnamci sú drahí inak... Stále bazár podľa mňa bude fungovať na značkové veci, v dobrom stave, za zlomok ceny.

anonym_c7e095
Odpoveď bola odstránená
majka99999
11. okt 2025

Ja napriklad darujem vsetko po detoch, lebo ma nebavi fotit a merat a dojednavat. Predavala som tu, ked boli deti malicke a mala som cas. Teraz napisem do darovacej skupiny, ze mam 2 tasky 128-134 na chude dieta (staci 1 foto kopy) alebo sadu topanok 41 a 42 (lebo syn ma uz 44) a hned sa po tom zaprasi, ludia pridu osobne. Teraz som davala minuly vikend detsku sedacku na bicykel, na druhy den prisiel zaujemca.

autor
11. okt 2025
@oskvarka
Odpoveď bola zmazaná

@oskvarka zmaž komentár nech nezamžú celú diskusiu prosím ťa. Dík.

ajko2011
Odpoveď bola odstránená
autor
11. okt 2025
@majka99999

Ja napriklad darujem vsetko po detoch, lebo ma nebavi fotit a merat a dojednavat. Predavala som tu, ked boli deti malicke a mala som cas. Teraz napisem do darovacej skupiny, ze mam 2 tasky 128-134 na chude dieta (staci 1 foto kopy) alebo sadu topanok 41 a 42 (lebo syn ma uz 44) a hned sa po tom zaprasi, ludia pridu osobne. Teraz som davala minuly vikend detsku sedacku na bicykel, na druhy den prisiel zaujemca.

@majka99999 darovaciu skupinu myslíš na fb či tu?

anonym_acbf8d
11. okt 2025

Bohužiaľ, kôli zmene rozmerov obyčajných balíčkov sa mi od januára bazár takmer nepohol. A to som predtým predávala aj 10 kusov mesačne.

anonym_4f7efb
11. okt 2025

Lebo každý je zasypaný handrami za pár eur. Vo výpredaji kúpiš nové za cenu ako v bazári. V lacných reťazcoch aj bez výpredaja.

anonym_6d93c0
Odpoveď bola odstránená
majka99999
11. okt 2025
@anonym_autor

@majka99999 darovaciu skupinu myslíš na fb či tu?

@anonym_autor davala som sem, do petrzalskej skupiny, ale uz davam len na FB, viac ludi, Bratislava.

procrastique
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
11. okt 2025
@anonym_acbf8d

Bohužiaľ, kôli zmene rozmerov obyčajných balíčkov sa mi od januára bazár takmer nepohol. A to som predtým predávala aj 10 kusov mesačne.

@anonym_acbf8d presne tak máš pravdu uplne s tebou suhlasim kôli pošte nekupuju.

Strana
z2