icon

Prečo bazáre prestávajú fungovať?

10. okt 2025

Ahojte, idú vám bazáre? Myslím všeobecne hocijaké? Ja som nič nikde nepredala hádam už 3 mesiace.

Strana
z2
autor
11. okt 2025
@anonym_6d93c0
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_6d93c0 toto ticho na spomenutej aplikácii je čudné. Zaplatila som si aj predstavenie šatníka a nič. Predtým aj tri predaje za deň a zrazu mesiace nič. Akoby som mala nejaký tichý zákaz z ich strany.

22abigail22
Autor odpoveď zmazal
anonym_6d93c0
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_6d93c0 toto ticho na spomenutej aplikácii je čudné. Zaplatila som si aj predstavenie šatníka a nič. Predtým aj tri predaje za deň a zrazu mesiace nič. Akoby som mala nejaký tichý zákaz z ich strany.

@anonym_autor
Ja som členom tej aplikácií od roku 2022 a vždy počas letných mesiacov (zvyčajne od Mája do Augusta) je mŕtve ticho (buď žiadny predaj alebo max. 1-2 za celý mesiac). 🤷‍♀️

poleva
12. okt 2025

Podla mna kvoli postovnemu...kazdy si k tej veci prirata minimalne postovné 3 eura, a asi sa mu to neoplati

sense
12. okt 2025

Predávam minimum ale problém som nikdy nemala . V piatok som nahodila poobede inzerát a do soboty obeda traja záujemcov, večer už bola daná vec predana
Drobné veci nepredavam, tá práca okolo toho mi za to nestojí

taktotedanie
24. okt 2025
@anonym_autor

@majka99999 darovaciu skupinu myslíš na fb či tu?

@anonym_autor mne aj ked sa niekto ozve tu na bazari tak rovno davam info, ze to mam nahodene aj na inej platforme kde vyjde lepsie postovne a je to proste jednoduchsie to cele proste odoslat, cize predaje mi prebehnu na V****d aj ked zaujem prejavili tu na mk bazari a potom tu uz len inzerat zmazem

autor
24. okt 2025
@taktotedanie

@anonym_autor mne aj ked sa niekto ozve tu na bazari tak rovno davam info, ze to mam nahodene aj na inej platforme kde vyjde lepsie postovne a je to proste jednoduchsie to cele proste odoslat, cize predaje mi prebehnu na V****d aj ked zaujem prejavili tu na mk bazari a potom tu uz len inzerat zmazem

@taktotedanie tu, keď sa aj niekto ozve, tak chcú len premeriavať furt a hodiny vymýšľajú a nakoniec aj tak nechcú a hodiny v čudu.

taktotedanie
24. okt 2025
@anonym_autor

@taktotedanie tu, keď sa aj niekto ozve, tak chcú len premeriavať furt a hodiny vymýšľajú a nakoniec aj tak nechcú a hodiny v čudu.

@anonym_autor to sa mne este nestalo, tie sumy postovneho su tak horibilne, ze sa cudujem, ze tu na bazari este niekto nieco preda
Aj ked dam do nejakej skupiny na fb hned pripojim info ze to mam nahodene aj na v****de a odkedy mam danu platformu bezne balik som uz neposielala vsetko ide cez v

Strana
z2